レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik heb iets besteld en betaald op 5 juni 2026. We zijn vandaag 16 juni 2026 en heb nog niets aangekregen... Ik hoop dus mijn geld toch terug te krijgen want anders ga ik wel naar de politie om klacht... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fast delivery. No online manual. DMX channels list included. Works fine on DMX. Sound sensitivity is not ajustable. Ordered 4 LUMERI ECO-PAR18.1. It's cheap so don't expect professional quality. Works... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Mijn 1e bestelling bleek niet leverbaar. Geen oplossing, maar slechts een mail waarin wordt vermeld dat het bedrag wordt teruggestort. Dit gebeurde wel binnen enkele dagen. Vervolgens 3 nieuwe lam... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Bedrijf doet zich voor als een Nederlands bedrijf maar wordt vanuit het buitenland verstuurd. Zeer misleidend. Twee groeilampen besteld van 100W en maar 1 ontvangen. Bericht gestuurd zodat ze... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 電子機器・テクノロジー

さまざまな外部ソースから提供された情報

Projectors van hoge kwaliteit - rechtstreeks naar de gebruiker! Bestel rechtstreeks bij LUMERI en bespaar veel geld! Bij Lumeri Europa hechten we een groot belang aan het kunnen leveren van geavanceerde AV-oplossingen voor zowel thuis als kantoor tegen...

連絡先

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Heel dik in orde

Ik ben erg blij met het geleverde Beamer F560. Op het eerste oog leek de buiten verpakking best wel wat meegemaakt te hebben onderweg. Bij openen bleek er echter een goed werkend verpakkingssysteem te zijn bedacht waardoor het product super werd beschermd tijdens de reis. In enkele dagen stond het op de stoep terwijl ik steeds keurig werd geïnformeerd. Ik had nog een HDMI kabel besteld bij de Beamer maar deze bleek standaard ook aanwezig in de doos. Nu ga ik nog op zoek naar een standaard om de beamer op te hangen aan het plafond. Deze waren in beperkte mate aanwezig in de webshop maar ik raakte persoonlijk op basis van de foto's niet heel enthousiast van deze standaards. De Beamer F560 voldoet in ieder geval dik aan de verwachtingen.

2022年3月22日
5つ星のうち2の評価

2 mindere punten

De installatie verliep redelijk goed maar een aantal factoren waren niet helemaal goed.
De scherpte is niet goed in te stellen als je een plafond installatie hebt.
De snelheid van bijgeleverde apparaat om tv te kijken is zo traag dat tv kijken niet mogelijk is.
Verder is de beamer gebruiksvriendelijk.
Jammer van die 2 punten…..

2022年3月7日
5つ星のうち1の評価

Producten over na moeten bellen

Producten over na moeten bellen. Bleek rommel te zinn. Koop hier niks meer

2022年2月15日
Lumeri ロゴ

Lumeri からの回答

Hallo Tobias,

Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met uw product.

Ik raad je ten zeerste aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@lumeri.nl.
Onze klantenservice staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw product haalt.

Ik wil je er ook aan herinneren dat je 30 dagen retourrecht hebt.
U kunt eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice en wij staan klaar om u te helpen met instructies voor het retourneren van het product en u te voorzien van een gratis retourlabel. :)

We horen graag van u.

Beste wensen
Lumeri.nl

Lumeri 9 x 10 watt par

Behoorlijke kwaliteit voor het geld en materiaal werkt naar behoren. Ophangbeugels van de parren zijn niet erg degelijk en in plaats van RGBW zoals beschreven heb ik RGBUv ontvangen. Maar je betaalt er ook niet te veel voor dus ik ben tevreden.

2022年2月11日

iF560 In begin was ik niet heel blij

In begin was ik niet heel blij, niet zozeer de kwaliteit maar geluid en casten nar Chromecast. audio liep niet synchroon wat mij erg stoorde. Na wat vragen en zelf onderzoek uiteindelijk verbonden met Optical kabel(alleen waneer je de iF560 hebt) i.v.m. android kastje. Nu super geluid over mijn soundbar.
Beeld is super en verder ben ik het nog aan onderzoeken.

2022年1月10日
5つ星のうち1の評価

par 18.3 gekocht. Tegenvaller.

Ik heb par 18.3 gekocht. Het lijkt alsof je parren koopt met 18 rgb leds, maar in feite koop je parren met 6 groene, rode en blauwe leds. Ik vind dit misleidend. Lumeri moet dit duidelijker op de website tonen met foto's en in de technische omschrijving.

2021年12月29日

Schetsen maken vanaf foto

Ik heb een goedkope Lumeri led projector gekocht, V280-B. Een hulpmiddel bij het maken van een kloppende schets.
Ik dacht dat ik de sd card van mijn fototoestel meteen kon gebruiken. Maar helaas moet ik eerst mijn foto’s opladen op een usb stick.
Natuurlijk mijn eigen fout: niet goed lezen van de productspecificaties.

2021年12月19日

Waar voor je geld.

Opvallend efficiënt verpakt mooi klein beamertje, met prima en behoorlijk helder beeld. De bediening en aansluiting zijn eenvoudig en wijzen zichzelf. Het enige dat me een beetje tegenvalt is het geluid, dat iets harder is en vooral iets meer hogere frequenties heeft dan ik verwachtte. (maar als het geluid van de film eenmaal aanstaat ben je het zo vergeten...). Het zou mooi zijn als er een HDMI-snoer bij zou zitten, maar dat kun je voor dit geld natuurlijk nauwelijks verwachten. Zijn geld meer dan waard!

2021年12月9日

Trustpilot エクスペリエンス