För nÃ¥gon vecka sedan gick min svets sönder och jag började dÃ¥ söka efter nÃ¥got företag i mina trakter som sÃ¥lde reservdelar till Esab svetsar. Det var inte det lÀttaste eftersom de flesta av Esabs... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En jÀttefin kontakt via telefon med Klas Han hjÀlpte mig att fÃ¥ nÃ¥gorlunda rÀtt delar till min mig svets. jag kunde modifiera delarna sÃ¥ de passade men Klas var vÀldigt trevlig och hjÀlpsam. MVH And... ãã£ãšèŠã
Bra produkter och orienterbar hemsida. Men blev vÀldigt chockad att Luneco Àr helt sommarstÀngd i flertal veckor. Det måste vÀl finnas någon på plats som kan leverera bestÀllda varor Àven då?
Jag uppfattade det som att de varor jag har bestÀllt fanns i lager. Men så var tydligen inte fallet. VÀntar fortfarande på leverans. Enligt uppgift ska de skickas vecka 31.
äŒæ¥æ å ±
- 溶æ¥çšååº
- ç£æ¥çšæ©åšæäŸæ¥è
- 空æ°å§ããŒã«æäŸæ¥è
- é«å§æŽæµæ¥
- å·¥å ·åžæ¥è
- äœæ¥æåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi öppnade upp dörrarna 1993 med affÀrsidén att förse den svetsande industrin i Sverige med svetsmaskiner, tillsatsmaterial för svetsning, slipmaterial samt utrustning för personligt skydd. Vi har specialiserat oss och satsar på att kunskapen ska finnas i huset. Vi arbetar för att utveckla våra kunders svetsning, slipning samt skyddsutrustning. Det Àr en viktig del i vårt dagliga arbete att i samråd med kunder och leverantörer att hitta den optimala kombinationen av kvalité och kostnad.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mindre mÀngd trÃ¥d Àn vad som uppgavs pÃ¥âŠ
Mindre mÀngd tråd Àn vad som uppgavs på hemsidan och dålig fakturering..
Fantastisk kundservice
Kanske lite dyrare Àn dom flesta, men mycket större sortiment på lager, mycket fin kund service och mycket snabb leverans. Absolut super.
Det går jÀtte smidigt
snabb leverans bra produkter
Bra bemötande
Allting till full belåtenhet.
Allting till full belåtenhet med bestÀlld produkt och leverans.
Kanonservice av kunnig personal
Tycker att frÃ¥n bestÀllning tillâŠ
Tycker att från bestÀllning till leverans till mitt hem har det tagit för lång tid.
First class service
För någon vecka sedan gick min svets sönder och jag började då söka efter något företag i mina trakter som sålde reservdelar till Esab svetsar. Det var inte det lÀttaste eftersom de flesta av Esabs återförsÀljare krÀver företagskundnummer. Men så dök Luneco upp på skÀrmen och i deras webshop fanns till och med den lilla detalj jag behövde, dessutom i lager. Weborder lades omgående och dagen dÀrefter hade jag min bestÀllning i handen, och jag bor minsann inte nÀstgårds till Luneco. Galet snabbt hanterat.
Tack för god service.
En jÀttefin kontakt via telefon medâŠ
En jÀttefin kontakt via telefon med Klas Han hjÀlpte mig att få någorlunda rÀtt delar till min mig svets.
jag kunde modifiera delarna så de passade men Klas var vÀldigt trevlig och hjÀlpsam.
MVH Anders Svahn
Alltid smidiga och snabba leveranser.
Alltid smidiga och snabba leveranser.
HjÀlpsam och kunnig personal som löser de flesta problem.
Trevlig personal med bra bemötande.
Personalen har alltid ett bra bemötande. Leveranser till oss fungerar mycket bra.
Bra produkter, chockad över sommarstÀngning
Leverans över förvÀntan i semestertider
Ej fått varorna Àn.
VÀntar fortfarande på leverans. Enligt uppgift ska de skickas vecka 31.
Bra kontakt och bemötande avâŠ
Bra kontakt och bemötande av sÀljare,snabba leveranser.
Bra service frÃ¥n reparatörerna samt attâŠ
Bra service från reparatörerna samt att Tomas håller vÀrldsklass:
Snabba leveranser!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹