レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag letade pÃ¥ nÀtet efter en svart dokumentbox i full storlek med möjlighet att köpa till hÀngmappar och MoveTech var den enda leverantören som kunde leverera dessa produkter. Jag Àr amatörmusiker... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gummimattan jag köpte till mina gamla och ostadiga förÀldrar fungerar perfekt i deras badrum och dusch. NÀr mor ramlade rÀddade den tjocka mattan henne frÃ¥n en fraktur (som hon rÃ¥kat ut för tidigare... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hej! Jag tycker att det var krÃ¥ngligt att betala till Svea Ekonomi. Jag klarade inte av deras appar mm, men efter flera försök att nÃ¥ dem per tfn lyckades det idag och jag fick en faktura via E... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

UtmÀrkt hantering och den bestÀllda plockvagnen motsvarade helt mina förvÀntningar, hÃ¥llbar och ÀndamÃ¥lsenlig! Trots sin storlek har den en fantastisk svÀngradie som gör den lÀtt hantera Àven inomhus... もっず芋る

䌁業情報

5. オフィス家具店

MoveTech に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hej! Det Àr vi som Àr MoveTech

HÀr brinner vi för smart lagerinredning, robust arbetsplatsutrustning och hÃ¥llbara lösningar för logistik och industri. Hos oss hittar du lösningar som gör jobbet enklare, effektivare och mer hÃ¥llbart. Oavsett om du behöver en smart tippcontainer, omtÀnksam vagn eller en hel uppsÀttning snabba plastlÃ¥dor.

Varför vÀlja MoveTech?

Hos oss hittar du produkter för lager, industri och kontor med fokus på återanvÀndning, kvalité och hållbarhet. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning som containrar, plastlådor, kontorsmöbler, lyftar, dragare, vagnar, hyllor, arbetsbord och arbetsplatsmattor.

Smarta lösningar för verkligheten: VÃ¥ra lösningar Àr anpassade för tuffa arbetsmiljöer inom lager, industri och verkstad.

Snabba leveranser frÃ¥n vÃ¥rt lager i Sverige: Vi lagerför vÃ¥ra bÀstsÀljare sÃ¥ att du snabbt fÃ¥r hem det du behöver.

Personlig service för proffs: Vi hjÀlper dig hitta rÀtt förvaringslösning, lyftutrustning eller kÀllsorteringssystem direkt i telefon eller via mail.

Hållbarhet på riktigt: Vi erbjuder begagnade produkter, hållbara nyköp och tips för att förlÀnga livslÀngden på din utrustning.

Utforska våra produkter

Vi erbjuder mer Àn bara prylar

MoveTech Àr mer Àn en e-handel, vi Àr din rÃ¥dgivare inom hÃ¥llbar logistik och industriförbÀttring. Filtrera pÃ¥ miljömÀrkta produkter, köp cirkulÀrt eller hyr arbetsplatsutrustning nÀr det passar.

Bli en MoveMaker du också

Optimera din arbetsplats och spara både tid, pengar och klimatpåverkan.

WE MAKE WORK WORK

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans. Ett minus Àr nÀr man ringer till er så Àr det ett vÀldigt liv i bakgrunden. Det Àr svårt att höra vad telefonisten sÀger. Men det Àr nog Ànnu vÀrre för henne. KÀnns lite oproffsigt.

2025幎10月10日
MoveTech ロゎ

MoveTech からの回答

Tack för din recension och dina fina ord om produkten och leveransen. Vi uppskattar ocksÃ¥ att du lyfter ljudnivÃ¥n nÀr du ringde oss, det ska sjÀlvklart vara lÀtt att höra och vi har förbÀttrat rutinen sedan dess! 😊

Tack igen för feedbacken.

/VÀnnerna på MoveTech

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス