Het lijkt of Lunelle Amsterdam een Nederlands bedrijf is, maar de producten komen uit China. Slechte kwaliteit, dus retour gestuurd. Toen kwam ik erachter dat het pakket retour naar China moest. Verze... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kleding set besteld heeft twee weken geduurd, kwam uit China en werd bezorgd door een mij onbekend bedrijf. Op zich gekregen zoals op de foto's stond. Hadden het besteld omdat het 100% linnen zou zijn... もっと見る
duurde erg lang eer de bestelling geleverd werd en is 'troep' ...retourneren moet naar China ..hun geste slechts 20% aan restitutie ipv heel veel gedoe en kosten voor het retourneren. Mijn advies ...n... もっと見る
Slechte communicatie. Vermelden op de site een levertijd van 1-4 werkdagen maar in praktijk is dit veel langer. Kleding komt overigens uit China en de trackingcode is ook niks uit te halen wanneer het... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hier niets kopen!!!
Hier niets kopen!!!! Komt rechtstreeks uit China. En kleding lijkt niet zoals op de website. Als het je terug wilt sturen moet dit naar China op eigen kosten. Na enige mailtjes kreeg ik 30% van het aankoopbedrag retour.
Ik ben er weer ingetrapt
Ik ben er weer ingetrapt! Gebeurd eens in de zoveel jaar. Druk, druk, druk en voor de vakantie en even niet opgelet met wie ik zaken deed. Gelikte website waarin het bedrijf suggereert in Amsterdam te zitten.
Mijn eerste vermoedens van een miskoop begonnen toen de levering heel lang duurde. Ik bekeek de website nog eens, een adres van iemand in Hoofddorp met de expliciete vermelding om geen artikelen retour te sturen naar dit adres. Dropship! Ik hoop dat het toch nog voor de vakantie aankomt.
Dat lukte, maar hoewel ik maattabel gebruikt dat paste de broek niet. En ik wilde een linnen broek maar het was linnen LOOK. Gewoon katoen dus.
Vanwege de vakantie mijn vakantie mijn verlies maar genomen. Na veel heen en weer gemaild (bij hoge uitzondering) 30% van het hoge aankoopbedrag (€ 39,95) terug gekregen.
Hopelijk heb ik voor de komende jaren mijn les weer geleerd!
Het is dat ik niet 0 sterren kan geven
Het is dat ik niet 0 sterren kan geven. Je denkt is een bedrijf in Amsterdam. Als je het wilt retourneren moet dit naar China. Ik raad iedereen aan om een melding bij ACM te maken. Want dit is misleidend en tegen de EU regels in!
Dropshippers
Na het plaatsen van mijn bestelling ontdekte ik, door de retourvoorwaarden te lezen, dat dit een dropshippingbedrijf is. Daarom heb ik mijn bestelling direct per e-mail geannuleerd, maar ik kreeg geen reactie.
Vervolgens heb ik het 06-nummer op de website gebeld, maar de voicemail bleek vol te zijn.
Daarna heb ik via het KVK-nummer de contactgegevens van de eigenaar achterhaald. Na telefonisch contact heb ik aangegeven dat ik mijn bestelling wilde annuleren. De eigenaar heeft dit direct geregeld en ik ontving vervolgens een bevestiging van de annulering en de terugbetaling van de kosten.
Opvallend genoeg ontving ik, nadat ik telefonisch contact had gehad met de eigenaar, alsnog een e-mail van een 'andere medewerker' waarin werd aangegeven dat annuleren niet meer mogelijk was. Dat vond ik een vreemde en weinig professionele manier van communiceren.
Producten komen uit CH
Producten komen uit CH.
Nadat ik niet blij was met de pasvorm kreeg ik retour kosten voor eigen rekening (22 euro)
Prijzen op de website zijn het niet waard voor wat je krijgt!
Simpel weg totale oplichting.
Simpel weg totale oplichting.
Als iemand die al jaren in de IT werkt heb ik mijzelf aangeleerd altijd eerst ff reviews te checken. 1x niet gedaan en nu al enorme spijt.
Op de website presenteren ze zich als een Nederlands bedrijf. Na bestelling was ik al teleurgesteld om te zien dat het pakket uit China kwam. Maar oke, niet te snel oordelen dacht ik. Maar helaas, Ali kwaliteit, echt in alle opzichten waardeloos. Ik bestel bewust vaak in EU geproduceerde kleding, dit is tegen al mijn principes.
Om uberhaupt een retourlabel te krijgen heb je veel volharding nodig (nog niet gelukt op dit moment) en ik lees dat de kosten daarvan ook voor eigen rekening zijn.
Kortom: Dit is 100% duidelijke oplichting en de autoriteiten zouden deze webwinkel zo snel mogelijk moeten sluiten. Het is een schande. BESTEL HIER NIET!
Prima geholpen door de klantenservice
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。