Jeg er fuldstÊndig rystet lige nu ogâŠ
Jeg er fuldstÊndig rystet lige nu og helt slået ud.
Jeg skal ikke til at udpensle mit liv, men jeg kan fortÊlle jeg har nogle diagnoser, som gÞr tingene kan vÊre lidt svÊrt for mig engang imellem.
Jeg faldt tilfÊldigt over Luuna`s hjemmeside og hendes historie og kamp ramte mig, så jeg tÊnkte, hun kan hjÊlpe mig. Jeg var lykkelig. Endelig kan jeg smide min kampvÊgt og komme ud på den anden side. ENDLIG en som forstår og Þnsker at hjÊlpe.
Jeg har skrevet frem og tilbage med Luuna, fordi der har vÊret ting jeg ikke forstod.
Men i Luuna`s klassevÊrelse er der åbenbart kun plads til elever der forstår tingene fÞrste gang. Det står jo på hjemmesiden. Jamen, hvad hvis nu jeg ikke forstår det. I stedet for at forklare det, så er svaret. Mit program er ikke for dig. LÊreren her gider ikke bruge tid på de elever/klienter som ikke forstår det hele i fÞrste omgang.
I dag fik jeg fÞlgende besked:
KÊre Lene
Jeg vil vÊre direkte: Mit forlÞb er ikke velegnet til dig. Jeg kan ikke håndtere individuelle henvendelser via mail på forlÞbet og jeg tolererer ikke negative og irriterede toner i fÊllesskabet.
What ð³ð±
På intet tidspunkt har jeg vÊret negativ, eller skrevet i et irriterende tonefald. Har vÊret frustreret fordi jeg ikke forstod hvad forlÞbet gik ud på.
Man er godt nok ikke så lidt arrogant, når man skriver sådan til et menneske som man forventer skal betale en halv månedslÞn for et forlÞb på 40 dage.
Man er godt nok iskold og et rigtig dårligt menneske, når man skriver sådan til et menneske som er et sted i livet, hvor Luuna selv påstår hun har vÊret. Hvor hun havde opgivet alt og nederlag, blev erstattet af nederlag.
Der er/var jeg da jeg kontaktede Luuna og hun har lige givet mig endnu et nederlag, til min i forvejen prop fyldte rygsÊk.
Tak for dig Luuna. Du påstår din mission i livet er at hjÊlpe folk, så de kan få et liv lige så godt som dit.
Du opgav mig, fÞr jeg overhoved kom i gang og du kender mig overhoved ikke. Du gad ikke engang bruge tid på mig og hjÊlpe, som du påstår er det der holder dig i gang. Du burde skamme dig.
Endnu engang tak for dig.
Er stadig fuldstÊndig rystet over et menneske med egen virksomhed, der lever af at hjÊlpe mÊnd/kvinder ud på denne anden side, til et nyt og bedre liv, med overskud, livsglÊde og troen på fremtiden, kan vÊre så fuldstÊndig kold.
Det virker som varm luft alt det du skriver og fortÊller i artikler, blogs og foredrag. Du virker til kun at gide det, hvor du bliver set og hÞrt, men når det kommer til de mennesker du skal leve af, så gider du ikke når det komme til stykket, hvis det krÊver lidt ekstra af dig.
FÞj, siger jeg bare.
2025幎6æ28æ¥