Hurtig levering og virkelig god kundeservice. Også ved retur, hvor tilbage tilbagebetaling gik rigtig hurtigt. Synd at I skal lukke.
Jeg havde en oplevelse med Luupe der startede lidt svagt men endte super godt! Jeg henvendte mig flere gange vedr. et stykke tÞj men butikken vendte ikke tilbage, til trods for de oplyste de ville. E... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en kjole fra Luupe som ikke passede mig. Det var midt pÃ¥ ugen, og jeg skulle bruge kjolen den weekend. Jeg vÊlger at ringe ind til deres kundeservice for at hÞre, om det er muligt at fÃ¥ b... ãã£ãšèŠã
Har fÃ¥et den mest fantastiske service fra butikken. De gjorde alt for at sende min pakke afsted, sÃ¥ den kom frem inden weekenden. Super service, sÃ¥ fin kjole og en virkelig sÞd betjening over telefonᅵ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luupe er en modebutik sprÊngfyldt med affordable fashion fra Skandinaviens mest cool brands som Ganni, Rotate, Remain, Skall Studio, Aiayu, Acne Studios, AF Agger, Gudrun&Gudrun, 7 Days Active, og Halo, tilfÞrt internationale brands som Agolde, Anine Bing og IRO. Luupe har et af Danmarks stÞrste udvalg af modesmykker fra Maria Black, Lea Hoyer, Trine Truxen, Maanesten, Pernille Lauridsen, Pernille Corydon, Bahe Studio, By Thiim og Lorca.  âšLuupe Ladies, som vi kalder vores eget lille modekollektiv, er hele tiden pÃ¥ jagt efter at finde nye styles, der pÃ¥ et og samme punkt er sÃ¥ unikke og anvendelige, at de bliver i vores kunders garderobeâšforevigt.  For Luupe handler det om at vÊlge kvalitet over kvantitet. Det handler om at tÊnke tidslÞst - styles i god kvalitet og lÊkker pasform, holder oftest lÊngere og kan bruges i flere sÊsoner. Vi dyrker bÊredygtigheden, som noget der bÃ¥de skal vÊre stilfuldt, kreativt og moderigtigt.  Vores koncept er helt enkelt FASHION TO KEEP FOREVER-EVER.Â
Rendebanen 15, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- 20515010
- info@luupe.dk
- luupe.dk
Hurtig levering og virkelig godâŠ
Synd at I skal lukke.
Perfekt og hurtig levering
LÊkre varer
LÊkre varer, virkelig Êrgerligt at der ikke er rum for den slags butik i Kolding. God service
Den bedste butik
Altid imÞdekommende velkomst og altid venlig imÞdekommende betjening og god vejledning til mine kÞb.
Hurtig levering
Altid en god oplevelse.
LÊkkert tÞj, fremragende service og hurtig levering. Kan varmt anbefales!
Stort udvalg af lÊkre brands som liggerâŠ
Stort udvalg af lÊkre brands som ligger i de flotteste omgivelser
Klart et besÞg vÊrd
PÊnt udvalg og rigtig sÞd betjening.
SÃ¥ flotte varer og rigtig god guidens.
Altid sÞde og smilende .
Altid sÞde og smilende .. hjÊlpsomme og så har de bare et super lÊkkert udvalg af tÞj .
Virkeligt stort udvalg af kvalitetstÞjâŠ
Virkeligt stort udvalg af kvalitetstÞj âïž Fantastisk service, hver gang man kommer forbi.
Super fine styles og hurtig forsendelseâŠ
Super fine styles og hurtig forsendelse samt retur. Kan klart anbefales
Altid tilfreds ð€©
ððsuper flot butik
Fantastisk betjening, super service og lÊkkert tÞjðð»
Fantastisk betjening og super service og lÊkkert tÞjð€©