レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har 3 mÞrklÊgnings-plissegardiner pÃ¥ vores bÞrnevÊrelser. Disse skiftes til at knÊkke indvendig og selvfÞlgelig kort efter garantien er udlÞbet, og nu er de begyndt at gÃ¥ i stykker for 2. gang. SÃ¥... もっず芋る

For 7 Ã¥r siden kÞbte jeg skÞnne Luxaflex foldegardiner til hele huset. DesvÊrre knÊkkede en lille plastikdims i sidste uge og gardinet faldt ned. En forespÞrgsel til producenten - “kan jeg kÞbe... もっず芋る

Vi har for nylig fÃ¥et nye gardiner fra Luxaflex, og jeg er simpelthen sÃ¥ begejstret for resultatet! Vi valgte en smuk brun/beige farve, som giver et varmt og roligt udtryk i alrummet. De to store... もっず芋る

Det er nu nogle Ã¥r siden, at vores hus blev spÊkket med de lÊkreste gulvlange stofgardiner i samtlige af husets rum. Og der er kun én ting at sige; Alle skylder dem selv at have Luxaflex gardiner i... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌテン補造販売業
  2. オヌニング提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Luxaflex® finder du et bredt udvalg af skrÊddersyede gardinlÞsninger, der forhandles gennem vores dygtige forhandlere over hele landet. Her fÃ¥r du professionel rÃ¥dgivning, prÊcis opmÃ¥ling og korrekt montering – alt sammen med fokus pÃ¥ kvalitet og det gode hÃ¥ndvÊrk. Med Luxaflex® vÊlger du en lÞsning, der tager hÞjde for bÃ¥de dine Þnsker og rummets funktion. Vores sortiment spÊnder bredt – fra stofgardiner, Duette® gardiner og lamelgardiner til Silhouette® gardiner, rullegardiner, plisségardiner, persienner, liftgardiner, insektnet, Outdoor Screens og markiser. Hver gardintype fÃ¥s i et vÊld af farver, stofkvaliteter og funktioner, sÃ¥ du kan skabe den lÞsning, der passer prÊcis til dit hjem.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

42件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

DÃ¥rlig kvalitet eller produktionsfejl

Vi har 3 mÞrklÊgnings-plissegardiner på vores bÞrnevÊrelser. Disse skiftes til at knÊkke indvendig og selvfÞlgelig kort efter garantien er udlÞbet, og nu er de begyndt at gå i stykker for 2. gang. Så er der kun at aflevere hos forhandleren det er kÞbt hos og så punge ud med 1000 kr for at få det fixet. Det synes jeg oprigtigt er for dårligt når produktet er så dyrt. 4 reparationer på 7 år.

2026幎1月19日

Gardiner i topklasse

Jeg har netop udskiftet alle mine gamle gardiner med nye lÞsninger fra Luxaflex, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Kvaliteten er helt i top, og man kan virkelig mÊrke, at der er tÊnkt over både design, funktionalitet og holdbarhed.
SÊrligt vil jeg fremhÊve mit motoriserede rullegardin – det er en gamechanger! Det kÞrer helt lydlÞst, reagerer hurtigt og giver en utrolig luksuriÞs fÞlelse i hverdagen. Det er bÃ¥de praktisk og elegant, og jeg ville Þnske, jeg havde investeret i det noget fÞr.
Alt i alt en fantastisk oplevelse med både produkt og funktion. Jeg kan varmt anbefale Luxaflex til alle, der Þnsker gardiner, der både ser flotte ud og fungerer perfekt.

2025幎12月15日

Kan virkelig anbefales!

Vi har for nylig fået nye gardiner fra Luxaflex, og jeg er simpelthen så begejstret for resultatet! Vi valgte en smuk brun/beige farve, som giver et varmt og roligt udtryk i alrummet. De to store vinduer har fået motoriserede gardiner, og det er helt genialt, at vi kan indstille automatiseringer afhÊngigt af dag og nat. Gardinerne klarer det hele selv, og det fungerer overraskende godt.

Up & Down-funktionen giver os meget mere privatliv og fleksibilitet, og gardinerne isolerer ogsÃ¥ rigtig godt – isÊr en kÊmpe fordel her i vinterperioden. Jeg elsker de rene linjer i rummet, og at vi nu har ét stort gardin i stedet for to, hvilket giver et langt mere stilrent udtryk. Derudover fik vi kyndig og grundig vejledning af Niels fra Garant Silkeborg.

Alt i alt er vi mega tilfredse med både kvaliteten, funktionerne og det Êstetiske resultat. Kan helt klart anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月25日

Gardinerne fungerer udemÊrket

Gardinerne fungerer udemÊrket, men efter 6-7 år, så begynder motorerne at gå til. Jeg kontaktede producenten (Luxaflex), men de henviste til deres forhandlere. De virkede ikke synderligt interesserede i at reparere eller skifte motorerne og efter flere forsÞgt på kontakt har jeg givet op. Så vi må have skiftet gardinerne (til et andet mÊrke).

2025幎10月15日

Fantastisk service

For 7 år siden kÞbte jeg skÞnne Luxaflex foldegardiner til hele huset.
DesvÊrre knÊkkede en lille plastikdims i sidste uge og gardinet faldt ned.
En forespÞrgsel til producenten - “kan jeg kÞbe sÃ¥dan en ny plastikdims?”
I dag modtog jeg hele 8 stk og andre reservedele direkte i postkassen - ganske gratis.
Det mÃ¥ da siges at vÊre service pÃ¥ Þverste hylde🙏

2025幎9月30日
自発的なレビュヌ

Havde et problem med programmering af et lamelgardin som var helt selvforskyldt. Ringede til forretningen hvor jeg har kÞbt gardinet for at få hjÊlp.
Der fik jeg et telefon nummer til Luxaflex hvor jeg fik hjÊlp af en meget hjÊlpsom teknikker, tak Rasmus, og fik lÞst mit problem med det samme.
Super service😊

2025幎7月10日
自発的なレビュヌ

Super kundeservice hos Luxflex, når blot man finder nummeret! :)

Det var lidt svÊrt at finde et nummer til Luxaflex, da de foretrÊkker at man kontakter deres forhandler netvÊrk, som desvÊrre ikke kunne hjÊlpe os og som i Þvrigt havde nÊsten en måneds ventetid på at sende en teknikker ud, samt have 800kr for at kigge på gardinet.

Jeg var derfor ekstra glad for at komme igennem til Luxaflex direkte, for derefter kyndigt at blive vejledt i hvordan vores gardin skulle genstartes for igen at blive koblet på fjernbetjeningen.

Super kundeservice og rigtig god oplevelse!

PS virkelig Êrgerligt at forhandlerne ikke har samme interesse i at vejlede og hjÊlpe kunderne - ihvertfald ikke hos de 5 forhandlere jeg nåede at tale med i KÞbenhavn!

2025幎5月21日

Luxaflex からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse - og dejligt at du fandt en lÞsning via vores kundeservice. Vi lÊgger et stort arbejde i at klÊde vores forhandlere på til at kunne hjÊlpe direkte, men må se indad og forsÞge at gÞre det endnu bedre fremover. Vi er glade for at det trods alt endte godt :)

Alle fortjener Luxaflex-gardiner i deres hjem

Det er nu nogle år siden, at vores hus blev spÊkket med de lÊkreste gulvlange stofgardiner i samtlige af husets rum. Og der er kun én ting at sige; Alle skylder dem selv at have Luxaflex gardiner i deres hjem!
Hver eneste morgen og dag glÊdes jeg over det smukke syn, der mÞder mig i vores hjem. Og udover det Êstetiske i de smukke stofgardiner, der virkelig indrammer vores hjem, og tilmed er prikken over i’et i vore indretning, sÃ¥ er funktionaliteten med mÞrklÊgning og hotelstemning i sovevÊrelset magisk. Og i de andre rum kan solen holdes let ude gennem de transparente gardiner.

En yderst professionel service både under udvÊlgelse af gardinerne og af monteringen af dem.

2025幎5月16日

Luxaflex からの回答

Vi er glade for at hÞre, at du er så tilfreds med dine Luxaflex® gardiner! Det er dejligt at vide, at du nyder både det Êstetiske og den praktiske funktionalitet, de tilbyder. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback om vores service under både udvÊlgelsen og monteringen. Tak for din anbefaling!

Luxaflex er nemt flot og godt.

Luxaflex er nemt flot og godt.

Alle de smarte lÞsninger de har er bare så fedt.

Beste vejledning af Filip Garant Lyngby, han har styr på montering opmåling og farver.

2025幎5月2日

Luxaflex からの回答

Hvor er vi glade for at hÞre, at du er tilfreds med Luxaflex® og de smarte lÞsninger. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback om vejledningen. Tusind tak for din anmeldelse!

Det er nu anden gang vi har kÞbt gardiner hos Luxaflex - fÞrst i vores lejlighed og igen efter vi er flyttet i hus. Begge gange har vi oplevet rigtig god service!
Gardinerne er vi også vÊret glade for og vi har fundet den gardin lÞsning som passer til netop os.

2024幎6月1日
自発的なレビュヌ

Superkvalitet for pengene og verdens

Superkvalitet for pengene og verdens bedste service, jeg kan på det varmeste anbefale Luxaflex! Vi har kÞbt elektriske gardiner til stuen (Gulv til loft) og de kÞrer upåklageligt. Betjeningen af gardinerne er virkelig intuitiv så alle kan betjene og programmere dem.
HÞj hÞj kvalitet til fornuftige priser.

2024幎8月12日

Hej Flemming
VI er rigtig glade for at hÞre, at du er glad for dine Luxaflex gardiner og for vores service. Det betyder meget for os.
Mvh Louise/ Luxaflex

Ypperlig kvalitet og fantastisk service !!!

Vi fik i december 2023 monteret en komplet Luxaflex gardinlÞsning i hele vores nye hjem. Det var virkelig det fantastiske prik over i’et efter en gennemgÃ¥ende renovering af et forsÞmt hus.

I stuens store vinduespartier valgte vi helt mÞrkebrune lamelgardiner, som matchede gulvet og til af resten af huset valgte vi lÊkre Luxaflex rullegardiner i brune nuancer. Efter et års tid kunne vi se, at lamellernes kanter begyndte at skinne hvide. Vi sendte derfor i februar 2025 nogle billeder til Gardinhuset i Odense , som havde leveret vores gardinlÞsninger - og spurgte om det var forventeligt.

Gardinhuset kontaktede Luxaflex, som svarede promte, at det bestemt ikke var meningen og vi måtte vÊlge et andet design.
I dag - blot 14 dage efter, har vi fået monteret de nye flotte lamelgardiner. Luxaflex er indbegrebet af ypperlig kvalitet og fantastisk god service. Vi er så tilfredse og anbefaler Luxaflex til alle, som Þnsker et stort udvalg af lÊkre og helstÞbte gardinlÞsninger i den allerbedste kvalitet.

2025幎3月5日

Hej Tina

Vi er rigtig glade for at hÞre om din positive oplevelse med vores gardiner og vores service. Det sÊtter vi stor pris på.

Louise / Luxaflex

DÃ¥rlig kvalitet

Jeg har gennem de sidste ca. 6 år vÊret den (u)lykkelige ejer af 7 stk. Luxaflex's rullegardiner. I lÞbet af årerne er samtlige, vist også flere gange efterhånden, gardiners bremse til kÊdetrÊkket kollapset. Virkelig irriterende, da det ikke kan bruges!

Jeg vil derfor anbefale et andet gardin/mÊrke, da det lader til at vÊre en vedvarende udfordring. Jeg har en meget venlig og tålmodig forhandler, som kommer og skifter - men det kan han jo ikke blive ved med.

2025幎3月5日

Hej Jane

Det lyder meget uholdbart, sådan skal det bestemt ikke vÊre. Vi vil gerne tage kontakt til din forhandler og finde ud af, hvordan vi lÞser det mere permanent. Du må meget gerne skrive en mail til salg@luxaflex.dk adresseret til Lone, hun er orienteret om sagen.

Mvh Louise/Luxaflex

Fejl på fejl på mine elektriske

Fejl på fejl på mine elektriske persienner, firmaet sender en mand som fixer og en halv time senere er problemet der igen. Det vil bare ikke virke.
Det er de dummeste penge jeg nogensinde har brugt

2025幎1月31日

Hej Torben
Vi er kede af at hÞre servicebesÞget ikke lÞste udfordringen med persiennerne. Vores tekniske konsulent tager fat i dig igen, så I kan finde en lÞsning sammen.
Luxaflex

Jeg har igennem flere år hos en dygtig

Jeg har igennem flere år hos en dygtig forhandler kÞbt Luxaflex gardiner til hele min bolig. Plissé lift gardiner til stue og rullegardiner til vÊrelser.
KÊden i rullegardinet i et sovervÊrelse er nu gået ud af trÊkket og fungerer ikke mere. Min tidligere forhandler er desvÊrre stoppet og har ikke lÊngere butik.
Jeg kontaktede en anden gardinforhandler af Luxaflex. Jeg fik det svar, at de ikke kunne hjÊlpe mig - uanset min betaling for det. De måtte ikke pga problemer med fortsat garanti.
Jeg skrev til LuxaflexÂŽs kundeservice - har ikke modtaget svar.
Jeg står nu med et rullegardin, der er rullet ned og ikke kan komme op.
Det er et stort rullegardin med mÞrklÊgning på bagsiden. Dyrt i anskaffelse. Kun 3 år gammelt.
Oplever det som meget dårlig service, at man i den situation ikke kan få hjÊlp.
'

2024幎8月16日

KÊre Lone
Jeg er glad for at du sammen med vores kundeservice fandt en lÞsning på din udfordring, så dit sovevÊrelse igen kan blive mÞrklagt.
Louise / Luxaflex

Anbefaling af PowerView som tilvalg

Efter flere Ã¥r og mange overvejelser, fik vi med god og tÃ¥lmodig vejledning af Hadsten farvehandel, bestilt rullegardiner til vores syd og vestvendte vinduespartier. Vi valgte en PowerView motorstyring til gardinerne og vil anbefale netop dette tilvalg. Vi er meget tilfredse med funktionaliteten og mulighederne for programmering. Vi tilkÞbte ikke en hub, og fjernbetjening, men bruger app’en pÃ¥ telefon og iPad, som er meget brugervenlig og dÊkker vores behov.

2024幎3月15日
自発的なレビュヌ

Problemer med bremse på rullegardiner

Vi har 15 stk rullegardiner og vore bÞrn 24 stk og er generelt meget tilfredse. De er mere en 5 år gamle. Bremsen på 2 rullegardiner gik i stykker ( den lille snor knÊkkede) AG Tex i HillerÞd sagde at de ikke kunne skaffe bremserne mere. Det synes jeg er for dårligt i disse tider hvor vi alle sparer på resurserne. AG Tex fandt en gammelbremse i en service bil : 150 kr. Tja.

2024幎2月2日

Hej Niels
Tak for din henvendelse. Vi går meget op i at spare på ressourcerne, og vi tÊnker det ind i vores materialevalg og produktionsprocesser. Det er simpelthen for ressourcekrÊvende at fortsÊtte produktion og lagerfÞring af alle udgåede dimser, som er erstattet af nye i vores sortiment. Det var godt, I fandt en lÞsning med forhandleren, så I kunne reparere gardinerne. Der er rigtig mange gode år i dem endnu.
Mvh Louise/Luxaflex

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。