レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DO NOT BUY FROM KIRSCH! We paid a fortune for new curtains and the salesman from Kirsch made false promises that the curtains will be this and that. After 3 months when they get delivered and insta... もっず芋る

VÊlger aldrig Kirsch igen. Vi bestilte gardiner gennem Jysk, som benytter Kirsch og gardinbussen som samarbejdspartnere for gardiner pÃ¥ mÃ¥l. Der kom en sÃ¥kaldt professionel opmÃ¥ler fra Gardinbussen ud... もっず芋る

Vi har fÃ¥et gardiner til vores stue, ialt 9 stk. Der var lidt som skulle rettes, og det resulterede i lidt farveforskel. Vi kontaktede kundeservice og uden diskution var hans rÃ¥d, at de ville lave n... もっず芋る

I august fik vi monteret up and down gardiner. Vi var glade for gardinerne, men konstaterede hen ad vejen, at gardinerne ikke kunne holde positionerne, sÃ¥ledes at underkanten ikke forblev vandret - de... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン補造販売業

圓該䌁業による蚘述

Hos Kirsch tilbyder vi gardiner til enhver stil og enhver boligtype, altid tilpasset de nordiske krav til design og funktion. SÊt prikken over i'et og understreg stil, stemning og udtryk med en individuel, skrÊddersyet gardinlÞsning, der passer til dig og dit hjem.

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

21件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

VÊlger aldrig Kirsch igen - dårligste oplevelse lÊnge

VÊlger aldrig Kirsch igen. Vi bestilte gardiner gennem Jysk, som benytter Kirsch og gardinbussen som samarbejdspartnere for gardiner på mål. Der kom en såkaldt professionel opmåler fra Gardinbussen ud, og målte op. Han var flink nok, men misforstod vores Þnsker til ophÊngningsmetode. Vi bad om de kunne hÊnges op med almindelige gardinringe, og han lavede ordren med kovserringe, som var en fagterm vi ikke kendte. Så vi anede ikke uråd, fÞr vi dagen efter fandt ud af hvad det betÞd. Mandag morgen umiddelbart efter åbningstid for kundeservice ringer jeg for at få rettet misforståelsen. I lÞbet af dagen fik jeg så at vide, at det kunne desvÊre ikke lade sig gÞre, for ordren var sat i produktion. End ikke ophÊngningsmetode kunne rettes. Intet at gÞre. Så at de leverer utilstrÊkkelig rådgivning og deres opmåler laver en fejl, koster så mig over 23000 kr for gardiner, der ikke kan bruges. Det synes jeg simpelt ikke er i orden. Jeg skal åbenbart bÊre hele den Þkonomiske byrde for at han misfortår os, og benytter en fagterm vi ikke kender. At de så ovenkÞbet lyver om vores samtale med opmåleren, gÞr det ikke bedre. De har leveringstid på 20 dage, men kan ikke rette en ordre, selvom det sker umiddelbart efter den er indgivet. Det er den dårligste kundeservice jeg lÊnge har oplevet.

2026幎3月20日

DO NOT BUY FROM KIRSCH!

DO NOT BUY FROM KIRSCH!

We paid a fortune for new curtains and the salesman from Kirsch made false promises that the curtains will be this and that. After 3 months when they get delivered and installer comes to install, the measurements of the curtains are incorrect, instead of 1-sided curtains they deliver 2 sided ones, one curtain is 2 cm above ground the other is 4 cm. The chargers they provided are incorrect for automatic curtains, and after a written confirmation that the curtains work with voice assistants, they do not. And the finishing of the curtains is horrible. One can easily buy something like this solution from bauhaus instead of paying kirsch so much money

2026幎3月31日

Stor anbefaling

Vi kÞbte vores gardiner gennem Jysk.
Patrick som målte op, gav os en glimrende rådgivning. Og vi endte med en lÞsning, som passede til vores budget.
MontÞren Nikolaj var meget grundig ved montering. og vi er meget tilfredse med resultatet.

Stor anbefaling!

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft kÞbt gardiner i

Jeg har haft kÞbt gardiner i specialmÃ¥l

Jeg har haft kÞbt gardiner i specialmål med levering og montering fra Kirsch gennem Jysk til en mindre formue. Det har vÊret en elendig oplevelse og et dårligt produkt!

1. FÞrst blev gardinerne ikke leveret på min adresse i forbindelse med monteringen men i stedet i kiosk langt vÊk fra mit hjem hvor jeg selv måtte hente dem.

2. Herefter blev montÞren syg og jeg måtte efterfÞlgende vente ydeligere en uge på montering oveni de eksisterende 5 ugers levering.

3. Efter lervering gik der 2 dage fÞr 2 gardinerne allerede var gået i stykker.

4. Nu har jeg 2 uger uge i trÊk prÞvet at få hjÊlp til at få repereret mine gardiner uden held. Jeg haft talt med kundeservice 5 gange uden held og det er kamp hvor de hele tiden finder på nye benspÊnd for IKKE at reprerer deres dårlige produkter.

Hold jer langt vÊk!

2026幎2月23日
自発的なレビュヌ

Pas på med at kÞbe fra Uniggardiner/deco group/Kirsch

Det er godt nok ufatteligt det her.
Uniggardiner/deco group/Kirsch er godt nok firmaer man ikke kan stole på.
Bestilte gardiner den 8/1. Modtager dem den 22/1. Får åbnet dem den 28/1, hvor den ene er i stykker og en mangler (opmålingsmanden/gardineksperten, glemte at skrive et af gardinerne på listen).
FÞrst den 10/2 bliver der styr på det, fordi de er en milliard år om at svare og de stiller latterlige spÞrgsmål, i stedet for at få tingene lÞst.
Den 20/2 modtager jeg endelig de to nye gardiner, hvor den ene er i stykker igen
Skriver til dem den 22/2 om, at den er i stykker. Her 7 uger og 1 dag siden de var her og måle op, er tingene er stadig ikke lykkedes

Sidste spÞrgsmÃ¥l jeg fik stillet fra dem var: “Kan du oplyse hvilke af de 2 det er?”

- Det er to ens gardiner. Det kan de se på det ordrenummer jeg skrev, men vÊlger tydeligvis ikke at åbne Þjnene.

Som skrevet, det er 7 uger og 1 dag siden, og tingene er stadig ikke gået i orden 😡😡

2026幎2月27日

Uprofessionelt og skuffende

Vi fik besÞg af en sÊlger, og selve salget gik hurtigt og problemfrit. Leveringstiden blev oplyst til 6–8 uger, og vi glÊdede os til nye gardiner. Pengene blev trukket inden sÊlger var ude af dÞren, og det var hvert fald ikke billigt.

Da gardinerne blev leveret, manglede der dele, sÃ¥ de ikke kunne monteres. De manglende dele blev bestilt, og vi ventede igen flere uger. Da den nye gardinstang kom, og vi igen ventede pÃ¥ en montÞr, sendte virksomheden endnu en sÊlger – og ikke en montÞr, hvilket betÞd yderligere 2–3 ugers ventetid.

Da montÞren endelig kom (endelig!), viste det sig, at gardinstangen havde forkerte mål, og vi måtte derfor vente yderligere omkring 8 uger på en ny lÞsning. På dette tidspunkt var vi ekstremt trÊtte af at vente og bad montÞren om at pille det hele ned og tage det med retur, da vi ikke lÊngere Þnskede at bruge Deco/Kirsch-produkter efter så uprofessionelt et forlÞb.

Det blev vi nÊgtet. I stedet blev vi tilbudt et mindre prisafslag, og vi blev endda beskyldt for, at vi selv burde have kunnet se på Þjemål, at målene var forkerte. Dette til trods for, at vi havde bestilt gardiner til fem rum og netop havde ventet på en professionel montÞr til at gennemgå og montere det korrekt.

Hele forlÞbet endte med at tage omkring 3–4 mÃ¥neder, istedet for 8 uger.

Samtidig var det meget svÊrt at komme i kontakt med dem, da de ofte ikke svarede på telefonen.

Servicen har generelt vÊret ekstremt dÃ¥rlig og giver indtryk af fokus pÃ¥ at sÊlge – men ikke pÃ¥ at hjÊlpe, nÃ¥r der opstÃ¥r problemer. Det lille prisafslag stod pÃ¥ ingen mÃ¥de mÃ¥l med forlÞbet, hvilket var en 1/6 del af belÞbet, altsÃ¥ 16% der blev tilbudt retur. Dybt tilgrin

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

I august fik vi monteret up and down

I august fik vi monteret up and down gardiner. Vi var glade for gardinerne, men konstaterede hen ad vejen, at gardinerne ikke kunne holde positionerne, således at underkanten ikke forblev vandret - det kom til at se sjusket ud. Efter en forespÞrgsel til Gardinbus.Com, som havde leveret gardinerne, kom en tekniker fra Kirsch og kikkede på problemet. Han konstaterede en produktionsfejl og nu har vi fået leveret erstatningsgardiner, der sidder som de skal.

2025幎11月12日

DÃ¥rlig kundeoplevelse

Det er nu 10 ugen siden at vi bestilte vores gardiner – men de hÊnger stadig ikke i vores stue og sovevÊrelse. 6 uger efter bestilling blev de hÊngt op, men gardinerne var leveret i forkerte mÃ¥l og derfor alt for korte. FÞrst efter 1 œ uge kunne en konsulent komme forbi og kigge pÃ¥ gardinerne. Han konstateret fejlene og tog gardinerne med. Vi har ikke set dem siden eller hÞrt noget til en forventet levering. I mellemtiden besluttede vi, at vi vil gerne ville have et ekstra fag gardiner til et vinduesparti mere i stuen. Vi forespurgte en gratis montering af disse gardiner (evt. i forbindelse med at de alligevel skulle ud og sÊtte de andre gardiner op igen) som kompensation for de ekstra gange jeg har skulle tage fri for arbejde, bÞvlet med kommunikationen frem og tilbage samt at der stadig ikke hÊnger gardiner i stuen og sovevÊrelset her efter 10 uger. Men det afviste de blankt med beskeden om at vi allerede havde fÃ¥et over 50% rabat (nok fordi at jeg har kÞbt gardiner for knap 40.000 kr.)
Det er helt naturligt, at der sker fejl og det er okay, men at man ikke vil sÞge en fair lÞsning med kunden efterfÞlgende gÞr, at vi absolut ikke kan anbefale at kÞbe gardiner ved Jysk/debel/Kircsh.

2025幎10月30日

Kan absolut ikke anbefales

Kan absolut ikke anbefales.
KÞbte Up and down plissé gardiner igennem Gardinbus.com.
Både Gardinbus.com og Kirsch afviser reparation da de er omkring 3 år. Snorene i gardinerne er simpelthen for tynde og knÊkker de steder hvor de bliver brugt.
FÃ¥r at vide at de ikke kan repareres. Gardiner til hele huset som har kostet flere tusind kroner. Det er bare ikke i orden.
KÞb aldrig Kirsch og aldrig hos Gardinbus.com.

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Super dygtig og velinformeret person

Super dygtig og velinformeret person, der kom ud. Gode råd og vejledning.

2025幎5月14日

KÊre Kristina,

Mange tak for din positive anmeldelse!

Det er dejligt at hÞre, at du oplevede god vejledning og kompetent service. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, du bliver glad for det endelige resultat!

Super god oplevelse

Jeg har lige fået sat mine foldegardiner op af en flik
og dygtig montÞr.
For en måned siden bookede jeg en tid til at få taget speciel mål. Det blev klaret hurtigt og professionelt af en ung gut.
Nu er det som sagt sat op og resultatet er flot.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til andre som skal have nye gardiner mm
Pia

2025幎5月16日

KÊre Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det glÊder os meget at hÞre, at både opmåling og opsÊtning af foldegardinerne blev udfÞrt hurtigt, professionelt og med et flot resultat.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling – det betyder meget for os og vores team!

De bedste hilsner, Serviceteamet, Kirsch.dk

Kompetent og meget flink sÊlger

2025幎5月13日

KÊre Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede vores sÊlger som bÃ¥de kompetent og flink – det betyder meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner, Serviceteamet, Kirsch.dk

Vi havde en super god oplevelse

Vi havde en super god oplevelse. Kåre var imÞdekommende og smilende. Han var hjÊlpsom og god til guide til den bedste lÞsning.
Kan klart anbefale Jysk og KÃ¥re 🀗

2025幎5月14日

KÊre Lotte,

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse!

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en super god oplevelse, og at Kåre gjorde et så godt indtryk.
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og glÊder os over, at du er tilfreds med både rådgivningen og servicen.

DÃ¥rlig kvalitet

Vi kÞbte hvad vi troede var kvalitetsgardiner, men desvÊrre viste gardinerne sig at vÊre i dårlig kvalitet. Specielt plastikstykkerne bag på gardinerne hvorigennem trådene går, er i så dårlig kvalitet at de går i stykker efter kort tids brug og det er meget svÊrt at udskifte dem siden de er syet ind i stoffet. Har haft besÞg af flere montÞrer uden forbedring og nu får vi at vide at gardinerne ikke er under garanti lÊngere.

2023幎4月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。