Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... もっと見る
Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... もっと見る
企業が回答しました
Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vertrouwbaar
Kleding is van goede kwaliteit, verder was het binnen 2 werkdagen al geleverd! Ik ga hier zeker vaker bestellen
Ruilen
Er stond helaas niet op de site dat ruilen ook voor eigen rekening is, dit stond alleen duidelijk aangegeven als je iets terugstuurt om je geld terug te krijgen. Verder wel snelle bezorging! En leuke kleding :)
Ze hebben leuke dingetjes maar ik had…
Ze hebben leuke dingetjes maar ik had best een hoop besteld en het meeste moet terug omdat het te klein is en een cargo broek, maat 36, wat ik normaal altijd pas, de pijpen kwamen nog net niet tot mn knieën. 😅 misschien een tip om broeken met verschillende lengtes te verkopen want hij was verder wel mooi.
Mijn suit besteld en kwam vrij snel aan…
Mijn suit besteld en kwam vrij snel aan mooi pak en een goede service hoop
alleen dat de stof goed blijft na het wassen maar tot nu toe goede ervaring met Luxiez!
Super blij met mijn aankoop!
Een super tevreden klant
Super leuke winkel!
Snelle levertijd en top kwaliteit!
De laatste mode trends en veel keuzes
Zeker een aanrader voor elke fashionista
Snelle levering en super blij met het…
Snelle levering en super blij met het jurkje! Leuk ingepakt en al met al top. Ga zeker vaker bestellen!
TOP!!
Mooie kwaliteit/ kleur vest, mijn retour is netjes afgehandeld en aangepast op mijn factuur. Klanten service is Top!
Zeker een aanrader
Super leuke websop! Je bestelling is snel binnen en het personeel is heel aardig als je een vraag hebt. Zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website.
Topp
Ik krijg gelijk een mail toen ik had besteld en het was ook nog binnen 2 dagen binnen echt topp
hele mooie kleding
Teleurgesteld helaas
Groene co-ord besteld, vond de kleur heel anders dan de website. Helaas op eigen kosten moeten terugsturen. Geruild tegen de beige co-ord, die schijnt enorm door :( Teleurgesteld..
Ruilen werd trouwens wel snel gedaan. Reactie om te ruilen ging ook snel. Dat is wel netjes. Was wel wat netter geweest als er ook nog een mailtje uit was gegaan als het geruilde item was verstuurd. Nu kwam het uit het niets in de brievenbus.
Ik ben Fan!
Een pre-order besteld maar dit over het hoofd gezien. (Mijn fout) Na een halve week een mail gestuurd waar ik meteen antwoord op kreeg. Een dag later had ik mijn bestelling binnen en gues whattt. De broek is Fantastisch en zit super lekker! Ik ben fan.
Zie jullie bij me volgende bestelling 😎
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。