レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nooit hier wat kopen oplichterij. 1- Na 2 weken krijg ze thuis 2-Kwaliteit o beter bij Ali bestelen 3 -staat nergens vermeld dat bij retourneren naar China moet kost €30 verzend kosten. Vermeld a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

4 februari 2024, Deel 1: zojuist twee schoenen besteld. Overzichtelijke site. Makkelijke webshop. Geen verzendkosten. Direct een bevestigingsmailtje. So far, so good. Ik houd jullie op de hoogte v... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

eerste klas oplichters: lampen besteld maar volstrekt andere kleuren ontvangen. Kosten voor retourneren naar China zijn voor eigen rekening en die zijn bijna net zo hoog als de aanschafprijs! Ze bied... もっず芋る

1.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hallux Valgus slippers besteld

Hallux valgus slippers besteld, nooit aangekomen wachtende op mijn pakket is dit de mail die ik na weken krijg nadat ik mijn geld terug vraag. Ik heb de mail in Engels, chinees en Nederlands verstuurd. Ik heb het pakket niet geweigerd want ik zat te wachten op de levering. Precies op de dag en juiste tijdstip.

Hallo,
Volgens de logistieke informatie is de levering van het pakket mislukt omdat de ontvanger weigerde het te accepteren. Het pakket is nu vernietigd en we hebben aanzienlijke kosten gemaakt voor het pakket en de verzendkosten. Dit verlies mag niet door ons worden gedragen.
Om onze oprechtheid te tonen, zullen we je de volgende diensten aanbieden:

- Een gedeeltelijke terugbetaling van 10% voor je meest recente aankoop

- Een kortingscode van 20% voor je volgende bestelling van een product bij ons.

Als je dit aanbod accepteert, laat het ons dan weten en we zullen de terugbetaling onmiddellijk verwerken en je de kortingscode toesturen.

Hoe is het mogelijk. €26,- BETAALD EN NIETS ONTVANGEN!

2025幎9月29日

tablet

Het product wat ik heb gekocht doet het niet. vervolgens geef ik aan dat ik me geld terug wil. Ze komen 4 keer met de zelfde voorstel waar ik al nee op gezegd. na 4 weken heen en weer mailen heb ik een adres waar ik het naar terug kan sturen.

Nu is de vraag krijg ik me geld terug

2025幎10月9日

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, bezorger heeft pakketje niet afgegeven maar neergelegd in de hal. Daar is het mee genomen door iemand, ik heb het niet. Nu moet ik een bewijs van diefstal gaan leveren. De omgekeerde wereld. Ik raad aan om niet te bestellen via deze site. Onbetrouwbaar en niet klantvriendelijk!

2025幎8月20日

🚚OPLICHTING Grote waarschuwing

🚚 Grote waarschuwing: mijn ervaring met Luxiv.nl (oplichting)

Ik voel me genoodzaakt om mijn hele ervaring met Luxiv.nl te delen, omdat ik absoluut niet wil dat anderen dezelfde fout maken als ik. Dit is een zeer onbetrouwbare webshop en ik ben er keihard door opgelicht.

Hoe het begon

Ik was al een tijdje op zoek naar een Essentials trainingspak. Toen ik online zocht, kwam ik terecht bij de webshop Luxiv.nl. Op het eerste gezicht leek de site heel professioneel: mooie foto’s, overzichtelijke pagina’s, aantrekkelijke kortingen en een groot aanbod van allerlei producten. Omdat de prijs redelijk was en de website er betrouwbaar uitzag, besloot ik mijn bestelling daar te plaatsen.

De bestelling en betaling

Ik koos mijn maat, voerde mijn gegevens in en rekende direct online af. Ik kreeg wel een standaard bevestigingsmail, maar daarna begon het mis te gaan. Er kwam geen duidelijke verzendbevestiging en er werd geen track & trace code gedeeld. Ik begon me al zorgen te maken, maar hoopte dat het gewoon vertraging was.

Het wachten

Na weken wachten ontving ik eindelijk een pakketje – maar dit bleek totaal niet te zijn wat ik besteld had. Geen Essentials trainingspak, maar iets waardeloos en totaal anders. Het product was goedkoop, van slechte kwaliteit, en had absoluut niets te maken met wat ik besteld en betaald had.

Contact met de klantenservice (of beter gezegd: géén contact)

Toen ik probeerde contact op te nemen met Luxiv.nl, begon de frustratie pas echt:
• Het opgegeven telefoonnummer bleek niet bereikbaar of zelfs niet bestaand.
• Mijn e-mails naar hun adres werden genegeerd.
• Op hun website staat een adres in Hong Kong, terwijl ze zich voordoen als een Nederlandse webshop met een +31-nummer. Dit klopt dus totaal niet.
• Retourneren zou zogenaamd kunnen, maar alleen naar China, en de retourkosten waren belachelijk hoog (meer dan €30 voor een pakketje). Daarbij is de kans dat je je geld terugkrijgt nul komma nul.

Wat mij nog meer is opgevallen

Hoe meer ik ging zoeken, hoe meer rode vlaggen ik tegenkwam:
• Geen KvK-nummer of officiële bedrijfsregistratie in Nederland.
• Geen erkend keurmerk zoals Thuiswinkel Waarborg.
• Het domein is pas kort geleden geregistreerd – vaak een teken van tijdelijke oplichtingssites.
• Online zijn er tientallen negatieve reviews te vinden van mensen die exact hetzelfde hebben meegemaakt: verkeerde producten, slechte kwaliteit, nooit geleverd of geen geld terug.
• Hun website lijkt gemaakt om consumenten te misleiden met mooie foto’s en scherpe aanbiedingen, maar in werkelijkheid leveren ze of helemaal niets, of waardeloze rommel.

Mijn conclusie

Luxiv.nl is pure oplichting.
Ik ben mijn geld kwijt en heb nooit het bestelde Essentials trainingspak ontvangen. Dit bedrijf is niet transparant, biedt geen fatsoenlijke klantenservice, en maakt retouren en terugbetalingen onmogelijk.

Mijn advies aan anderen
• Bestel nooit bij Luxiv.nl.
• Laat je niet misleiden door de mooie foto’s en lage prijzen.
• Controleer altijd of een webshop een officieel keurmerk heeft en of er betrouwbare reviews zijn.
• Betaal alleen via methoden met kopersbescherming (zoals PayPal of creditcard), zodat je in elk geval kans hebt om je geld terug te krijgen als het fout gaat.
• Wees extra voorzichtig met onbekende webshops die zich voordoen als Nederlands maar in werkelijkheid in China of Hong Kong gevestigd zijn.

Slotwoord

Ik voel me bedrogen en boos, maar ik schrijf deze recensie omdat ik hoop dat anderen hierdoor gewaarschuwd zijn en niet in dezelfde val trappen. Luxiv.nl is géén betrouwbare webshop, maar een valstrik voor consumenten.

2025幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

De goederen wel ontvangen maar je

De goederen wel ontvangen maar je besteld in NL en het komt van china op zich geen probleem als het werkt , dus in mijn geval werkt het niet en wou retourneren maar kreeg dan te horen dat je dit op eigen kosten en risico moet terug sturen naar china , natuurlijk met torenhoge verzendkosten , dus met andere woorden ben de pineut van heel het verhaal

2025幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb een badpak gekocht bij luxiv

Ik heb een badpak gekocht bij luxiv . Op het plaatje staat een badpak die ik besteld heb. Ik kreeg een badpak toegestuurd, alleen de kleuren kwamen een beetje overeen. Zij gebruiken plaatjes van het merk Lascana. Daar heb ik bewijs van.
Maar je krijgt een vod toegestuurd.
Retourneren kost 30 euro. Dit is oplichterij.

2025幎5月26日

eerste klas oplichters

Ze bieden 20% retour als ik de spullen hou en ze niet terugstuur 🫀

2025幎7月1日

Een goed advies....

Een goed advies..... niks bestellen via deze website. Zij zijn simpelweg oplichters van de eerste categorie. Je bestelt iets, dan betaal je, en na enkele dagen wordt gezegd "sorry deze artikel is niet meer op voorraad", en dan........kan je letterlijk fluiten naar je geld. E mails worden niet beantwoord, en er is geen andere willekeurige manier om contact met ze te hebben.

2025幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

In februari dekbed besteld nooit

In februari dekbed besteld nooit ontvangen bestelling tijdje kunnen volgen daarna was alles offline gehaald opgelicht en geld kwijt goede leer voor de volgende keer bestel wel vaker wat via fb dat heb ik gewoon netjes gekregen maar toch goed opletten vaak kun je via google er wel achter komen of een bedrijf te vertrouwen is.

2024幎2月21日

Ik had op 1 februari 2 jassen

Ik had op 1 februari 2 jassen besteld,is nooit aangekomen.
Zou uit China komen, had ook track en tracé code.
Dhl zou de pakket bezorgen.
Ok heb contact gehad met dhl, hun wisten van niks.
Meerdere mails gestuurd en nooit reacties gehad en nu is de website office gehaald

2024幎4月9日

Oplichters

Ook ik voel me opgelicht, Heb begin Februari een dekbed besteld en nog steeds niets gekregen. Via track and tracé kreeg ik te zien dat dekbed in Nederland gearriveerd was op 4 maart.
Al twee keer een mail gestuurd, geen antwoord en nu kan ik niet eens meer op die site kijken van track and tracé.
OPLICHTERS!!!!!!!!!!

2024幎2月19日