Har haft en rigtig god oplevelse hos luxkids.De hjalp med en nederdel jeg havde bestilt forkert.Super venlige og hjÊlpsomme
Har modtaget min pakke, og indholdet var ikke helt som ordrebekrÊftelsen. Der manglede et par sweat-pants. Dem er der sÃ¥ heller ikke trukket penge for, men det betÞd at ordren nu ikke var med fri fra... ãã£ãšèŠã
Min sÞn har fÃ¥et en Hummel trÞje i julegave og var idag ude for at bytte den, er oveni kÞbet kÞrt 1 time for det. Men kÞrte forgÊves for de byttede ikke julegaver mere, det var jo gamle varer!! Bli... ãã£ãšèŠã
Helt igennem elendig service! Jeg har fÃ¥et tilsendt de forkerte varer, det er i sig selv en menneskelig fejl og jeg tÊnker fÞrst at det hurtigt lÞser sig. MEN, det viser sig at vÊre umuligt at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LUZKIDZ blev solgt marts 2022 til THE NEW ApS
ãã³ããŒã¯
- luxkidz.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ðððŽðŽðð
Hurtig levering
Hurtig levering, og der var et par bolsjer i pakken.. Virkelig hyggeligt, og rigtig god kundeservice at yde lidt ekstra end man skal. ð€©
Enormt hurtig levering!
Alt var som det skulle vÊre
Alt var, som det skulle vÊre - og dejlig hurtig fragt!
Super god kundeservice ð er mere endâŠ
Super god kundeservice ð er mere end tilfreds med mine varer og kundeservicen er helt i top, ville helt klart anbefale luxkidz.
God service!
Reklamerede over et spisestel med fejl. Gik ikke mange timer fÞr de vendte tilbage med svar om, at de sendte et nyt sammen med et returlabel, så de fejlbehÊftede varer kunne returneres.
God service
God service
Sendt en jakke tilbage da den var for lille .
Gik ikke mange dage fÞr jeg havde pengene retur på min konto
LÊkkert tÞj og hurtig levering ðððŒ
Hurtig forsendelse
Sindssygt godt service ðð»ð hurtigtâŠ
Sindssygt godt service ðð»ð hurtigt behandling og bestilling af varer . Virkeligt godt
Ingen problemer
Ingen problemer, hurtig forsendelse og levering.ð
Hurtig Levering
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt - god oplevelse :)
Gode kvaliteter og hurtig service
Meget tilfreds
Meget tilfreds. PÊnt tÞj og hurtigt betjening ð
Super service og gode priser
Super service og gode priser. Fik pakken dagen efter bestilling og der var et par lÊkre bolsjer med som overraskelse :)
De stÞrste anbefalinger herfra
KÞbte en såkaldt lykkepose, via deres hjemmeside og havde den allerede dagen efter. Indholdet af posen var over alt forventning.
Kan kun anbefale luxkidz :-)

LUXKIDZ ããã®åç