Har haft en rigtig god oplevelse hos luxkids.De hjalp med en nederdel jeg havde bestilt forkert.Super venlige og hjÊlpsomme
Har modtaget min pakke, og indholdet var ikke helt som ordrebekrÊftelsen. Der manglede et par sweat-pants. Dem er der sÃ¥ heller ikke trukket penge for, men det betÞd at ordren nu ikke var med fri fra... ãã£ãšèŠã
Min sÞn har fÃ¥et en Hummel trÞje i julegave og var idag ude for at bytte den, er oveni kÞbet kÞrt 1 time for det. Men kÞrte forgÊves for de byttede ikke julegaver mere, det var jo gamle varer!! Bli... ãã£ãšèŠã
Helt igennem elendig service! Jeg har fÃ¥et tilsendt de forkerte varer, det er i sig selv en menneskelig fejl og jeg tÊnker fÞrst at det hurtigt lÞser sig. MEN, det viser sig at vÊre umuligt at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LUZKIDZ blev solgt marts 2022 til THE NEW ApS
ãã³ããŒã¯
- luxkidz.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En trÊls oplevelse..
Jeg fik ved en fejl bestilt min ordre to gange og da jeg kontaktede dem for at annuller en af dem får jeg besked på at det ikke er muligt da den var sendt afsted, selvom jeg ringer en time efter.
Efter jeg laver en trustpilot omkring at det var lidt trÊls oplevelse får jeg en SMS fra butikken som skriver 'Tak for den dårlig anmeldelse' hvorefter de skriver at det er en misforståelse og derefter bliver begge ordre annulleret selvom jeg gerne ville kÞbe den ene.
Heldigvis fandt jeg blusen på MarMars egen hjemmeside :-)

Alle de bedste bÞrnetÞjsmÊrker
SkÞnt at Lux Kidz er kommet til byen â€ïž KÊmpe udvalg af alle de bedste bÞrnetÞjsmÊrker og rigtig fin service.

Hurtig service
Meget tilfredse med sandalerne og service. Hurtig forsendelse :-)

Hurtig og god service
Hurtig og god service. Nemt at handle der ð

LUXKIDZ ããã®åç
Hurtig levering af det finesteâŠ
Hurtig levering af det fineste babyhåndklÊde fra MÌsli

Hurtig levering
Hurtig levering - Gode priser og god kvalitets tÞj

Super hurtigt levering.
Super hurtigt levering.. fint kort med en lille personlig hilsen

En helt fantastisk service
En helt fantastisk service. Kan kun anbefale Luxkidz
Bestemt ikke sidste gang vi handler der.

Super tilfreds
FÞrste gang jeg har bestilt hos LUXKIDZ og absolut ikKe sidste gang.