レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt på🀩 Jeg bestilte to vÊglamper Aludra double... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt 2 lamper med dÊmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dÊmpning. Luxlight lÞste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig res... もっず芋る

God opfÞlgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespÞrgsel pÃ¥ lagerstatus pÃ¥ nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekrÊfte at ved en hurt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk kundeservice hos Luxlight! Jeg kontaktede Luxlight, fordi en lampe, vi kÞbte for nÊsten 3 Ã¥r siden, var gÃ¥et i stykker. Jeg troede selv, at garantien kun gjaldt i 2 Ã¥r, sÃ¥ det var e... もっず芋る

䌁業情報

1. 照明専門店
  2. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brÊnder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har vÊret danskejet siden 2013.

4.7

Det gik som "smurt"

Det gik hurtigt og uden problemer. SÃ¥ OK

2024幎11月14日

Hej John,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse, den er vi virkelig glad for!

Vi går rigtig meget op i at levere hurtigt, da vi selv ved hvor meget man glÊder sig til at få sine vare efter man har bestilt. Det er derfor rigtig dejligt at hÞre, at der bliver lagt mÊrke til det.

Vi hÃ¥ber vi kan hjÊlpe igen en anden gang 😊

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Hej Annalise,

Mange tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os!

Vi ved hvor vigtig det er at fÃ¥ sine vare hurtigt, sÃ¥ vi gÃ¥r altid meget op i at levere sÃ¥ hurtigt som muligt, dejligt der bliver lagt mÊrke til det 😊

Luxlight

God info om lampen inden kÞb

God info om lampen inden kÞb. Bestilling og levering uden problemer.

Hej Kjeld,

Mange tak for din gode anmeldelse, den betyder mere end du tror!

Vi har altid en stor fokus på både vores kundeservice og leveringstid, da dette i vores optik er 2 meget vigtige parametre. Vi er derfor super glade for der bliver lagt mÊrke til det.

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening

Hej Peter,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse, den er vi virkelig glad for!

Vi hÃ¥ber vi kan hjÊlpe igen en anden gang 😊

Luxlight

Hurtig levering og i god stand

Hurtig levering og i god stand. God pris

2024幎11月11日

Hej Elma,

Virkelig smuk lampe

Virkelig smuk lampe. PrÊcis som jeg forestillede mig 🙏🀩🀩🀩🀩🀩

2024幎11月8日

Hej Zita,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for!

Vi gÃ¥r rigtig meget op i vores kundeservice, da vi altid Þnsker at vores kunder skal have en god oplevelse hos os 😊

Prismatch

Tog i den fysiske butik for at kÞbe en pendel PH 3/2. Havde set den billigere hos to konkurrenter med fysiske butikker i landet, men de reklamerede med prismatch. Det kunne dog ikke lade sig gÞre, selvom de leverede op til de krav, der stod under prismatch. KÞbte derfor lampen hos en konkurrent i stedet - Êrgerligt.

2024幎11月11日
自発的なレビュヌ

Hej Sara,

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at hÞre, at du ikke kunne benytte vores prismatch, og vi forstår, at det må have vÊret frustrerende.

Hos Luxlight tilbyder vi som udgangspunkt prismatch på vores produkter for at sikre, at vores kunder får de bedste priser. Vi har dog valgt at forbeholde os retten til at sige nej tak til en handel i sÊrlige tilfÊlde, hvilket også fremgår klart af vores betingelser "https://luxlight.dk/prismatch". Denne mulighed har vi inkluderet i vores betingelser for at sikre fleksibilitet i enkelte situationer. Jeg kunne derudover også forstå, at min kollega havde forsÞgt at imÞdekomme dig så meget som der var os muligt på prisen.

Vi sÊtter pris på din feedback og beklager, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger denne gang. Hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Luxlight.dk

Lynhurtig levering af flotte lamper

Nemt at gennemfÞre min bestilling på tre flotte lamper, som ankom i lÞbet af ganske få dage. God information fra start til slut. Vil helt sikkert handle der igen.

Hej Susan,

god behandling

Forskellige lyskilder i designerlamper, lyset matcher ikke sammen

Fejlen er rettet og jeg takker for god behandling

2024幎10月22日

Hej Adam,

Hej Tove,

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening. Den ene pÊre vi modtog var defekt - de sendte straks en ny.

2024幎10月24日

Hej Susanne,

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

2024幎10月24日

Hej Liselotte,

Luxlight

Vi havde fået en lampe i bryllupsgave

Vi havde fået en lampe i bryllupsgave, som vi gerne ville have 2 af. KÞbte derfor en lampe magen til hos Luxlight. Det viste sig desvÊrre, at den lampe, som vi fik i gave, var en Êldre model. Luxlight tilbÞd derfor at sende os en ny model og så tage den gamle model retur, selvom den ikke var kÞbt hos dem.
KONGE service💪💪

2024幎10月10日

Hej Kenneth,

God oplevelse

God oplevelse. Der var prismatch uden nogen problemer. Kan varmt anbefales

2024幎10月9日

Hej Christa,

Supergod service

Supergod service, hurtig levering.

2024幎10月15日

Hej Karin,

Luxlight

Super god og professionel hjÊlp

Vi har en lampe som ikke lÊngere fungerer, men den udvidede garanti gÞr at vi kan få den lavet. Virkelig rar og hjÊlpsom personale i telefonen og nem returnering til butikken for reparation.

2024幎10月1日

Hej Monica,

Luxlight

Meget fine lamper til badevÊrelse

Meget fine lamper til badevÊrelse. Flot kvalitet og god pris. Eneste minus var leveringstiden. Det tog en uge ekstra og jeg måtte selv ringe for at få det at vide, da de 2-4 dage som stod som leveringstid da jeg bestilte lamperne var overskredet. De skulle bare have sendt en e-mail om forsinkelse så var det ok.

2024幎10月1日

Hej Carsten,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for!

Vi går rigtig meget op i vores kundeservice, da vi altid Þnsker at vores kunder skal have en god oplevelse hos os.

Jeg ved der normalt (og også lige nu) står 2-10 hverdage på de lamper du fik leveret, men jeg kan ikke se om der har stået det på din bestilling da den er leveret. Vi skriver altid vores leveringstider sammen med selve lamperne fÞr bestilling, og ved Êndringer i leveringstiden ringer vi altid da vi synes det er den bedste service, så hvis det ikke er sket så beklager jeg meget fejlen :-)

Fin og ordentlig ekspedition

Fin og ordentlig ekspedition.
Dog manglede jeg information om hvornår jeg kunne forvente modtagelse ( sådan cirka)

2024幎9月20日

Hej Inger,

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for!

Vi gÃ¥r rigtig meget op i vores kundeservice, da vi altid Þnsker at vores kunder skal have en god oplevelse hos os. Der burde stÃ¥ en leveringstid nÃ¥r du bestiller, men vi vil kigge ind i om det skal gÞres tydligere😊

Luxlight

Rart at snakke med en som brÊnder for sit arbejde

Super god service

2024幎9月20日