Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt pÃ¥ð€© Jeg bestilte to vÊglamper Aludra double... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde bestilt 2 lamper med dÊmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dÊmpning. Luxlight lÞste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig res... ãã£ãšèŠã
God opfÞlgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespÞrgsel pÃ¥ lagerstatus pÃ¥ nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekrÊfte at ved en hurt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk kundeservice hos Luxlight! Jeg kontaktede Luxlight, fordi en lampe, vi kÞbte for nÊsten 3 Ã¥r siden, var gÃ¥et i stykker. Jeg troede selv, at garantien kun gjaldt i 2 Ã¥r, sÃ¥ det var e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brÊnder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har vÊret danskejet siden 2013.
Ãrstedsgade 18, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

Luxlight.dk ããã®åç
God info om lampen inden kÞb. Bestilling og levering uden problemer.

Luxlight.dk ããã®åç
Virkelig smuk lampe. PrÊcis som jeg forestillede mig ðð€©ð€©ð€©ð€©ð€©

Luxlight.dk ããã®åç
Tog i den fysiske butik for at kÞbe en pendel PH 3/2. Havde set den billigere hos to konkurrenter med fysiske butikker i landet, men de reklamerede med prismatch. Det kunne dog ikke lade sig gÞre, selvom de leverede op til de krav, der stod under prismatch. KÞbte derfor lampen hos en konkurrent i stedet - Êrgerligt.

Luxlight.dk ããã®åç
Nemt at gennemfÞre min bestilling på tre flotte lamper, som ankom i lÞbet af ganske få dage. God information fra start til slut. Vil helt sikkert handle der igen.

Luxlight.dk ããã®åç
Forskellige lyskilder i designerlamper, lyset matcher ikke sammen
Fejlen er rettet og jeg takker for god behandling

Luxlight.dk ããã®åç
Fantastisk betjening. Den ene pÊre vi modtog var defekt - de sendte straks en ny.

Luxlight.dk ããã®åç
Vi havde fået en lampe i bryllupsgave, som vi gerne ville have 2 af. KÞbte derfor en lampe magen til hos Luxlight. Det viste sig desvÊrre, at den lampe, som vi fik i gave, var en Êldre model. Luxlight tilbÞd derfor at sende os en ny model og så tage den gamle model retur, selvom den ikke var kÞbt hos dem.
KONGE serviceðªðª

Luxlight.dk ããã®åç
God oplevelse. Der var prismatch uden nogen problemer. Kan varmt anbefales

Luxlight.dk ããã®åç
Vi har en lampe som ikke lÊngere fungerer, men den udvidede garanti gÞr at vi kan få den lavet. Virkelig rar og hjÊlpsom personale i telefonen og nem returnering til butikken for reparation.

Luxlight.dk ããã®åç
Meget fine lamper til badevÊrelse. Flot kvalitet og god pris. Eneste minus var leveringstiden. Det tog en uge ekstra og jeg måtte selv ringe for at få det at vide, da de 2-4 dage som stod som leveringstid da jeg bestilte lamperne var overskredet. De skulle bare have sendt en e-mail om forsinkelse så var det ok.

Luxlight.dk ããã®åç
Fin og ordentlig ekspedition.
Dog manglede jeg information om hvornår jeg kunne forvente modtagelse ( sådan cirka)