LuxuryHair レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er desvÊrre slet ikke tilfreds. PÃ¥sÊtningen blev rigtig sjusket, og der var steder det slet ikke var syet ordentligt pÃ¥, eller der var “sprunget” noget over. Min nye pÃ¥sÊtter var helt i chok over at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Normalt handler jeg altid hos luxury hair hos Tina, da jeg altid har vÊret super tilfreds med kvaliteten! MÃ¥ desvÊrre sige at kvaliteten ikke lever op til hvad hÃ¥r Jeg plejer at fÃ¥. Betjening med me... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst vil j rose Tina Ford en helt fantastiske kundeservice jeg ved j r besvÊrlig men hun hÃ¥ndterede mig helt coool 🙊 Sååååå vil j gerne rose det helt fantastiske lange hÃ¥r i 70 cm i mine 8 Ã¥r me... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet hairextensions med metoden hot fusion hos LuxuryHair i Odense. BÃ¥de metoden og frisÞren kan varmt anbefales. Har haft hair extensions flere gange over de sidste 5 Ã¥r og har ikke... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Webshop med indisk top kvalitet hår extensions. HÞjeste grade og intakt skÊllag - lange strå fra rod til spids.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Kan varmt anbefales

Super lÊkkert hår. Lang holdbarhed, og fantastisk service.!

2016幎12月5日

LuxuryHair からの回答

Tak for de 5 stjerner, det er meget flot, og vi er meget taknemmelige for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Mvh Tina

Fantastisk hurtig levering, og kvalitet

Super god service, jeg bestilte på nettet Torsdag aften og Þnskede selv at afhente, det var klar Fredag formiddag.
Oven i kÞbet er det en fantastisk kvalitet. Tusind tak foret

2016幎12月4日

LuxuryHair からの回答

Tak Denise, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre - vi er super glade for de 5 stjerner og have dig som kunde.

💪🏌

BesÞgt stedet flere gange, altid den samme gode service 🎉 og kvaliteten af hÃ¥ret er super. Intet dÃ¥rligt at sige herfra 💪🏌

2016幎12月3日

LuxuryHair からの回答

Tak Lisette, for din flotte anmeldelsen og de 5 stjerner.

Kvalitets hår

Vi takker mange gange for den altid gode service. Vi kan altid få håret til tiden så vores kunder altid forlader salonen glade og de elsker håret det gÞr vi bestemt også. :)

2016幎12月2日

LuxuryHair からの回答

Vi takker for den flotte anmeldelse og de flotte 5 stjerner - vi er så glade for den positive respons og at have dig som kunde.

Fantastisk Oplevelse!

Min oplevelse hos LuxuryHair, har vÊret intet mindre end fantastisk!

Jeg bestilte i forbindelse med galla på mit gymnasium, hvor jeg igennem hele mit forlÞb fået den bedste service samt hurtig rådgivning.

Produkterne er i super god kvalitet, og servicen skal man lede lÊnge efter for at finde andre steder.

Jeg er oven-ud lykkelig!

2016幎11月4日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner Isabella og at du deler din oplevelse med andre. Det har vÊret en fornÞjelse at kunne hjÊlpe og tak fordi vi måtte. Også et kÊmpe tak for de flotte billeder du har sendt os.

Kvalitetsprodukter

Jeg har i lÊngere tid kÞbt jeres kvalitetsprodukter. Jeg er godt tilfreds med produkterne og mit hår ser rigtig godt ud. Det har den rigtige farve og fylde. Det er dejligt, hvis man er det mindste i tvilv om produkterne, så er i hurtige til at hjÊlpe. God service og hurtig levering. Tak fra mig.

2016幎10月20日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner Sandie dem er vi rigtig glade for, vi forsÞger at yde den bedste service og levere de bedste produkter, når du så tager dig tid til at dele din oplevelse med andre - er det en kÊmpe gave - endnu engang tak

LuxuryHair

Skuffende lÞsning og mister fylde/lÊngde på håret

Jeg har lige fra starten, da jeg fik luxuryhair exstensions i, syntes det var vildt lÊkkert. Dog synes jeg hurtigt, at håret mistede fylde og lÊngde. Men jeg var naiv og troede der bare skulle mere i. Så jeg bestilte ekstra. Efter kun 6 uger er det fortyndet helt vildt og blevet meget kort. Det er gået fra 60 cm til 45-50 cm. Jeg tÊnker at give det en chance mere, da håret faktisk er blÞdt og lÊkkert. Dog skal det fÞrst glattes efter bad når det er tÞrt, ellers er det kruset. Jeg kÞber så ekstra hår igen og nu er der kun gået 3,5 uge, og det er tyndt igen. Efter mange år med erfaring af exstensions, så ved jeg hvad jeg taler om og jeg plejer håret, som det er mit dyrebareste. Jeg redder det inden bad og fÞrst når håret er tÞrt. Fletter det inden jeg går i seng. Vasker kun håret 1 gang i ugen. Jeg har samme plejeprodukter og bÞrste, som luxuryhair anbefaler og som jeg har kÞbt der igennem. Jeg har konfronteret med det, men det er åbenbart ikke til at finde en lÞsning. Hun virker til at vÊre ligeglad. :-( Det synes jeg er super Êrgerligt, da det bare er penge ud af vinduet og i min verden så drives en forretning ikke sådan. Bliver håret tyndt, er det på deres plads at finde en lÞsning på det! Så bliver desvÊrre nÞdt til at finde et andet sted, hvilket jeg er rigtig ked af, eftersom jeg har vÊret glad for det blÞde exstensions. Holdbarheden på deres lyse exstensions, er åbenbart ikke så lang, som jeg håbede på.

2016幎10月17日

Hej Jeanette,

tak for din anmeldelse.

Vi er kendt for vores hÞje kvalitet på vores hår, jeg har det selv på og bruger det på alle vores kunder i salonen. Vi er glade for at du syntes om hvor blÞdt og dejligt håret er og sÊtter pris på det.

LÊngden du har kÞbt hos os er 50 cm, så at det er 45-50 cm nu, er helt som det skal vÊre, det bliver også klippet til ved en påsÊtning.

Vi kan forstå du har oplevet det fÞr, med dine extensions igen og igen, så vi ville meget gerne hjÊlpe dig med at finde en lÞsning - så du ikke skal opleve det fremover og skal skifte forhandler igen og igen

Vi udvÊlger selv den hÞje kvalitet og har de hÞjeste kvalitetskrav - og har sendt dig alle de gode råd vi har omkring extensions og pleje af disse, men har desvÊrre ikke kunne gÞre dig tilfreds, hvilket vi naturligvis beklager.

Endnu engang tak for din tilbagemelding.

Kundeservice Teamet

GOD KVALITET

LUXUS håret er virkelig god kvalitet og holder i lang tid i forhold til den man kan få i 25GR PK det er bare Êrgerligt at man ikke også kan få den gode kvalitet i 25 gr da jeg f.eks kun skal bruge 150 gr så skal man kÞbe 200 gr for at få den bedste kvalitet.

2016幎9月6日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner Lykke Lekic,

dem er vi meget glade og taknemmelig for og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med alle andre,

Du behÞver ikke kÞbe 200 totter for at få den bedste kvalitet, da alt vores hår er top kvalitet, uanset hvor meget du kÞber. Du kan bestille lige så meget du vil af gangen, da vi har pakker med 100 totter og pakker med 25 totter - så hvis du skal bruge 150 totter, så så bestiller du enten 1 pakke med 100 stk og 2 x 25 totter - eller du bestiller 6 x 25 totter.

Vi ringer dig også meget gerne op hvis du Þnsker det og guider dig igennem processen - bare skriv en besked på mail eller sms, så ringer vi dig op.

Endnu engang tak for din anmeldelse og fordi du er kunde hos luxuryhair.dk

Super betjening

Oplevelsen startede godt! Jeg modtog mit hÃ¥r hurtigt og havde ogsÃ¥ fornemmelsen af, at det var en super kvalitet og ISÆR til pengene! Det var flot tykt helt ned i spidserne....men, desvÊrre er det efter 10 dage allerede tÞrt og ikke til at have hÊngende lÞst:(
Jeg kan godt se, at jeg er den eneste, ihvertfald i nyere tid( har ikke lÊst alle bedÞmmelser) der har denne oplevelse med håret...men det er så'n det er!
Er ikke ny ift Extensions og sidst haft påsÊtning ved profesionel, som er topkvalitet, men også temmelig dyrt og derfor ville jeg finde et alterativ, til fÊrre penge. Jeg behandler det med de bedste produkter, men det kommer ikke til at vÊre i lÊnge- desvÊrre, havde lige håbet på, at jeg havde fundet min nye hårpusher...

2016幎5月5日

LuxuryHair からの回答

Tak for din anmeldelse og for de 3 stjerner, dem er vi glade for og for at du har haft en super betjening og oplevelse.
Vi er dog kede af at du ikke har haft det optimale ud af dit hårkÞb, da kvaliteten af vores hår ligger os som hÞjeste prioritet. Vi udvÊlger f.eks. selv håret og har de hÞjeste krav og alt vores hår er cuticle intact, skÊllagene er intakte og håret er testet inden det går i handlen. Vi satser på hÞj kvalitet fremfor indtjening, da vi Þnsker at tilbyde det bedste til vores kunder men til en pris hvor alle kan vÊre med. Det har fra starten af vÊret vores mission.
Derfor er vi meget kede af at vi denne gang har skuffet dig, men håber du igen en anden gang vil prÞve vores luksushår. Da vi ikke har hÞrt fra dig, kan vi desvÊrre ikke Êndre på din opfattelse, men kan anbefale dig at bruge Juuce Leave-in, den passer til vores hår og giver håret fugt og beskytter samtidigt mod varmestyling og udefrakommende slid.

Kundeservice Teamet LuxuryHair.dk

GlÊde!

Jeg er MEGET tilfreds. Modtog håret efter to dage (det ankom på anden dagen), super hurtig levering og håret er exelent kvalitet! 100% tilfredshed herfra.

2016幎2月22日

LuxuryHair からの回答

Mange gange tak for de 5 stjerner og den fltote andmeldelse. Vi er rigtigt glade og stolte over at du er tilfreds. Service og god kvalitet er meget vigtige for os og når du som bruger vÊrdsÊtter dette og tager dig tid til at skrive en anmeldelse, så bliver vi så glade.
Endnu engang tak.

KundeserviceTeamet Luxuryhair.dk

Tape Extensions

Har handlet på siden 3 gange nu, og må sige at det er den bedste service, en hurtig levering og håret er den bedste kvalitet jeg har brugt til dato. Så topkarakter fra mig.

2015幎12月15日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse. Det er den bedste ros vi kan få, når den kommer fra vores kunder som vender tilbage igen og igen, det er vi meget glade og stolte over. Tak fordi du deler din erfaring med andre.

LÊkker kvalitet

Hurtig levering og lÊkkert hår til prisen

2015幎11月25日

LuxuryHair からの回答

Tak for de 5 stjerner Diana, dem er vi rigtigt glade for.

Kundeserviceteamet LuxuryHair.dk

Topp!

Bra priser og rask levering. Veldig fornÞyd 😊

2015幎11月7日

LuxuryHair からの回答

Tusind takk for de bra 5 stjerner, dem er vi rigtigt glade for - tusind tak.

Kundeserviceteamet LuxuryHair.dk

Fabelagtigt

Super kvalitets hår, hurtig levering!

2015幎10月23日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for de flotte 5 stjerner Ida, dem er vi rigtige glade for - vi er stolte af vores kvalitets hår og service så tak fordi du deler det med andre.

LuxuryHair.dk Kundeservice Team

Rigtig fine extensions

Virkelig gode og kvalitets extensions. Ingen sorte hår iblandet som der er alle andre steder fra..også det lyseste er bedre kvalitet end fra andre leverandÞrer.
Vh.
Malene Skovbak

2015幎10月18日

LuxuryHair からの回答

Mange gange tak for den fine anbefaling og de 5 stjerner, dem er vi rigtigt glade for.
Vi takker fordi du deler din oplevelse med andre, vi er stolte af vores kvalitet og bliver så glade når der bliver sat pris på det.

Kundeservice Teamet

Super hurtig service

Kendte ikke butikken, hurtig service god kontakt samt hurtig levering.

2015幎9月16日

LuxuryHair からの回答

Vi takker for de 5 flotte stjerner og den pÊn anmeldelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Kundeservice Teamet LuxuryHair.dk

Det lille ekstra som gÞr hele forskellen

Har bestilt 3 gange og jeg må sige at jeg er MEGET imponeret. Og det er både over service, deres fleksibilitet og selvfÞlgelig også kvaliteten. Men mest af alt så er det et sted man kan stole 100% på og man kan mÊrke at de virkelig brÊnder for at gÞre en forskel for deres kunder, også selvom kunden dummer sig. Thumbs-up!!!

2015幎9月15日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for din anmeldelse af luxuryhair.dk

Vi er rigtigt glade for at kunne imÞdekomme dine forventninger til fleksibilitet, kvalitet og service - da det er det aller vigtigste for os - og stolte af at kunne imponere dig - de flotte 5 stjerner er vi meget taknemmeligt for og den flotte flotte anmeldelse.

Dejligt du tog dig tid til at dele din oplevelse med de andre herinde.

Tina Hovmand

Smukke ekstensions....

i flotte farver og lÊngder - kan helt sikkert anbefales til enhver der trÊnger til en smuk make-over.

2015幎9月8日

Hej Angel Evers,

tusind mange tak for de flotte 5 stjerner, vi er meget taknemmelig.
LuxuryHair Kundeserviceteam

Trofast kunde

Jeg har prÞvet mange forskellige kvaliteter, nogle meget dyrere end Luxuryhair. Dog vender jeg altid tilbage. Har haft indfarvet farvekode 60 til lilla og kunne bruges op til flere påsÊtninger. Og indfarvet farvekode 60 i deepwave og bodywave i orange og kunne også genbruges til gentagende påsÊtninger.
Nu har jeg kÞbt det nyeste silver og 60/silver og det skal også indfarves med elumen i en grå farve og jeg ved bare at jeg kan bruge håret i lang tid!
Super fantastisk kvalitet og så god kundeservice. Tina går op i kvalitet i top kategori!
Anbefaler klart til andre!

2015幎9月8日

KÊre Sara,

tusind tak for den flotte anmeldelse og de flotte 5 stjerner. Vi er meget stolte af vores hår kvalitet og forsÞger at give en helt personlig og god serive og bliver rigtig glade og stolte når vores kunder sÊtter pris på det, og deler deres oplevelser og meninger med andre piger - tak for din flotte anbefaling