LuxuryHair レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er desvÊrre slet ikke tilfreds. PÃ¥sÊtningen blev rigtig sjusket, og der var steder det slet ikke var syet ordentligt pÃ¥, eller der var “sprunget” noget over. Min nye pÃ¥sÊtter var helt i chok over at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Normalt handler jeg altid hos luxury hair hos Tina, da jeg altid har vÊret super tilfreds med kvaliteten! MÃ¥ desvÊrre sige at kvaliteten ikke lever op til hvad hÃ¥r Jeg plejer at fÃ¥. Betjening med me... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrst vil j rose Tina Ford en helt fantastiske kundeservice jeg ved j r besvÊrlig men hun hÃ¥ndterede mig helt coool 🙊 Sååååå vil j gerne rose det helt fantastiske lange hÃ¥r i 70 cm i mine 8 Ã¥r me... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet hairextensions med metoden hot fusion hos LuxuryHair i Odense. BÃ¥de metoden og frisÞren kan varmt anbefales. Har haft hair extensions flere gange over de sidste 5 Ã¥r og har ikke... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Webshop med indisk top kvalitet hår extensions. HÞjeste grade og intakt skÊllag - lange strå fra rod til spids.

たあたあ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

hurtig ekspedition og god pris

kan kun anbefales

2015幎7月30日

Tusind tak for de flotte 5 stjerne, din tid og din anmeldelse - perfekt

Kundeservice Teamet LuxuryHair.dk

Danmarks Bedste Luksus HÃ¥r, Holdbarhedden er i Top, Samt Kvaliteten.

Min Datter går meget op i hendes hår, det skal hermed siges farmand Betaler ! og Hun har prÞvet et hav af de bedste frisÞr hvor hun har fået påsat Extension, derfor fÞlger jeg nÞje med, da jeg selv går op i Topkvalitet / Holdbarhed / Elegancen af et produkt.
LuxuryHair kan hermed kun anbefales :)
Best Produkt
Best Kvalitet
Best Holdbarhed
& Dermed meget fornuftig Pris

2015幎7月24日

God og hurtig levering

Man får svar på det man spÞrger om, og så er prisen overkommelig.
Hurtig ekspedition, uden besvÊrligheder ☺

2015幎7月23日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse Helle og ikke mindst de 5 stjerner, dem er vi rigtige glade for.
God sommer,
Mvh kundeserviceteamet LuxuryHair

Fantastisk😉

Super hurtig levering.
Opdateres hele tiden om hvor langt ens pakke er.

2015幎7月11日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og at du deler din oplevelse. Det sÊtter vi stort pris på.
Mvh Kundeserviceteamet LuxuryHair.dk

Super gode!

Jeg har kun haft gode oplevelse med luxury hair, dog er der af og til manglende info til nogle produkter, men så er de også gode til at svare på de manglende detaljer! :-) super godt tilfreds vil fremover altid handle der.
Har både bestilt extensions og hår produkter! Har ingen negativ kommentar!

2015幎6月15日

Hej Sanne,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - dem er vi rigtigt glade for. Vi forsÞger at levere kvalitets produkter til en rimelig pris og hurtig levering.
Det er dejligt, når vores kunder er glade og tilfredse for vores produkter. Vi vil snarest gå vores produkt informationer igennem og få tilfÞjet det der skulle mangle, tak fordi du hjÊlper os til at blive bedre.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag og takker endnu engang fordi du tog dig tid til at dele dine erfaringer fra luxuryhair.dk med andre.

LuxuryHair.dk kundeservice teamet

Remy hair kan rådgives!!

Super hurtig levering, lÊkkert sundt hår og super fede farver :)

2015幎5月17日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak for de flotte 5 stjerner - dem er vi rigtigt glade for, vi går meget op i kvalitet og service - så dejligt at blive belÞnnet for det med en flot anmeldelse

PERFEKT!!

FÞrst og fremmest skal Luxuryhair have ros for den utrolige service jeg fik. Jeg sÃ¥ at man pÃ¥ trenser i 50 cm kunne kÞbe halve pakker, men ikke i 60 cm - Jeg ville gerne kÞbe to halve pakker af forskellige farver, for at matche mit eget hÃ¥r bedst muligt. Derfor skrev jeg en forespÞrgsel omkring, om det var muligt at kÞbe halve pakker i 60 cm, hvorefter jeg hurtigt fik svar tilbage om, at det ville blive lagt til rÃ¥dighed pÃ¥ hjemmesiden den efterfÞlgende dag. SÅ god service!

Jeg fik bestilt håret og kunne vÊlge mellem forskellige leveringsmuligheder. Hurtig levering og forsvarligt pakket ind.

Jeg var spÊndt på at se kvaliteten af håret og det levede 100% op til mine forventninger. Utrolig pÊnt og tykt hår uden de kedelige tjavsede spidser, hvor man ofte må klippe 10 cm af, for at det ser pÊnt og sundt ud, men dette hår var pÊnt fra rod til spids.

Dermed har jeg kun ros tilovers for Luxuryhair og vil ikke tÞve med hverken at anbefale andre eller selv, at kÞbe hos dem igen :)

2015幎4月24日

LuxuryHair からの回答

Tak for de flotte 5 stjerner Gitte og tak fordi du deler din oplevelse med andre og at du bruger tid på at skrive om vores service, det er vi rigtige taknemmelige og glade for - vi sÊtter kvalitet og service i hÞjsÊdet og det er det hele vÊrd når man får sådan en tilbagemelding ;o)

Perfekt.

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition .

2015幎4月6日

Tak for de 5 stjerner, Marianne, dem er vi glade for

forringet kvalitet

Normalt handler jeg altid hos luxury hair hos Tina, da jeg altid har vÊret super tilfreds med kvaliteten! Må desvÊrre sige at kvaliteten ikke lever op til hvad hår Jeg plejer at få. Betjening med mere er jeg fuldt tilfreds med og har jeg alle dage vÊret. Arbejder selv som frisÞr og er vant til ekstensions , derved kan jeg også se og mÊrke forskel denne gang. Mindre god oplevelse med håret i denne omgang :/ og super ked over at må skrive denne anmeldelse, da jeg ellers normalt er meget tilfreds.!

2015幎2月24日

Hej Lena,

tusind tak for din anmeldelse.

Vi bliver altid glade når vores kunder tager sig tid til at skrive en anmeldelse, vi er dog kede af at hÞre at du ikke har vÊret tilfreds denne gang.
Vi har netop fastholdt vores hÞje kvalitet, trods de meget stigende priser på indkÞb og en hÞj dollar kurs, da vi ikke går på kompromi med kvaliteten.

Vi håber du bliver tilfreds igen nÊste gang, da vi fastholder vores hÞje kvalitet og ikke vil forringe den, trods stigende omkostninger, da det er hele vores forretningsgrundlag.

Vi glÊder os til at handle med dig igen.

LuxuryHair.dk

Tina Hovmand

DEJLIGT NEMT!

Super hurtigt levering, super kvalitet af håret, er ihvertfald super glad for det

2015幎2月23日

Rigtig mange gange tak for de flotte 5 stjerner, er vi rigtigt glad for

Lynhurtig levering

Jeg har brugt extensions i mange år, så har prÞvet maaange forskellige kvaliteter.
De får ikke 5 *,da håret er meget tynd i spidserne. Så for at det ser nogenlunde ud skal man have klippet godt stk af. Kvaliteten synes at vÊre god, nok den bedste jeg har prÞvet fra Danmark. De sidste par år har jeg kun kÞbt hår fra England. Så om et par mdr ved jeg mere om det her er det bedste hår i DK.
Ps. Meget dyrt i forhold til hvor lidt hår man får!

2015幎2月17日

LuxuryHair からの回答

Tak for stjernerne, håber vi en anden gang kan gÞre det endnu bedre

extensions

Kvalitet og service altid i top.

2015幎2月1日

LuxuryHair からの回答

Tak for de 5 stjerner Tina, altid dejligt at handle med dig - glad for at du sÊtter pris på os

Super

Hurtig levering og rigtig gode produkter.

2014幎9月18日

Tak for de flotte 5 stjerner, og at du deler din oplevelser her

😍😍😍

Så lÊkkert blÞdt hår! Af alle de gange jeg har fået extensions i har jeg aldrig haft så blÞdt hår fÞr! Og tykkelsen er perfekt! Det er lige tykt fra top til bunden "ikke double drawn" elsker mit nye hår!

2014幎9月12日

LuxuryHair からの回答

Tusind tak Camilla, de flotte 5 stjerner og den flotte anmeldelse, det er vi rigtigt glade for. Vi forhandler kun den bedste kvalitet og forsÞger at give den bedste og personlige service

fantastisk

God service og Hurtig levering. God kvalitet.

2014幎9月2日

Tak Nadia - vi sÊtter pris på dine 5 stjerner og din anmeldelse

super lÊkkert hår.

hurtig levering, og et super lÊkkert hår til en god pris. Altid god service

2014幎8月18日

LuxuryHair からの回答

Susanne, tusind tak for de 5 stjerner - og den flotte anmeldelse - vi er meget glade for at du deler din positive anmeldelse med andre

Luksus hår og rigtig god betjening

Jeg har kÞbt extensions (tape) hos Luxuryhair et par gange nu, og har kÞbt hos rigtig mange forskellige forhandlere efterhånden de sidste mange år, men intet hår har kunne måle sig med det man får hos Luxuryhair, og så er det til at betale oveni kÞbet.
Og hurtig levering :)
Kan kun anbefales