L. V. Olsen レビュー 46

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse. God service, hurtig til at komme forbi og lavede et flot stykke arbejde.

5つ星のうち5の評価

Loke var den eneste af håndværkerne, der gerne ville se vores entre, hvor vi ville have sat spots i loftet, for at kunne rådgive os om det korrekte antal spots. Allerede samme aften modtog vi et tilbu... もっと見る

企業情報

1. 電気工

当該企業による記述

Autoriseret el-installatør med speciale i renoveringer og nybyg, hvor der er fokus på kundens ønsker

4.4

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Desværre ikke den bedste oplevelse

Desværre ikke den bedste oplevelse. Ny eltavle hvor der skulle være plads nok til ladeboks , det var der ikke = extra udgift da den skulle sættes op! Har ikke styr på timerne , ikke forberedt på opgaverne selv om det var aftalt = extra udgift til at få materialer leveret , fakturering at arbejde som forsikring skulle dække ! Og vil ikke udspecificere arbejdet. Aflever med stikkontakt hængende ud af vægen og skadet en anden væg uden at tag ansvar. Dem bruger vi ikke og anbefaler dem heller ikke.

2025年11月11日
L. V. Olsen ロゴ

L. V. Olsen からの回答

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede.

Vi vil gerne knytte et par kommentarer til forløbet.

I forbindelse med udskiftning af eltavlen gjorde vi opmærksom på, at vi anvender færdigmonterede tavler, og at der i dit tilfælde skulle foretages mindre tilpasninger (udskiftning af automatsikring samt montering af kombirelæ) for at klargøre til ladeboks.

Som serviceelektriker løser vi mange forskellige opgavetyper, og det er ikke altid muligt at have alle materialer med fra start. Derfor benytter vi levering via grossist, så arbejdet kan fortsætte uden unødig ventetid. Det er som udgangspunkt en løsning, der reducerer den samlede omkostning for kunden sammenlignet med, at vi bruger arbejdstid på at hente materialer.

I forhold til fakturering og opdeling af arbejde beklager vi, hvis det har været uklart - det er bestemt ikke vores intention, og vi vil meget gerne gennemgå fakturaen sammen med dig, så der er fuld gennemsigtighed.

Det er heller ikke acceptabelt, hvis noget er afleveret mangelfuldt eller med skader. Det vil vi naturligvis gerne tage ansvar for og få udbedret.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning og få afsluttet sagen ordentligt.

Loke
L. V. Olsen

Vel udført arbejde

Loke lavede forskellige småreparationer og monterede nye spots. Superhurtig og punktlig - kom til aftalt tid. Særdeles behagelig oplevelse.

2025年12月4日

Vi kan varmt anbefale Loke

Vi kan varmt anbefale Loke. Han er super nem at snakke med, god til at forklare tingene og kommer altid med flere løsningsmuligheder – og til en fair pris.

Vi har købt et hus fra 70’erne, hvor der var en masse fejl i el-rapporten. Derudover skulle vi have flyttet hele el-skabet, som han gav en rigtig god pris på. Han var samtidig meget fleksibel i forhold til de andre byggeprojekter og vejlede os med de ting, vi selv kunne lave for at spare penge.

2025年11月25日
5つ星のうち5の評価

Mathias har været ude over flere gange…

Mathias har været ude over flere gange og skifte kraftstik ud med almindelig strømstik, har trukket ledning og sat ekstra stik op i et rum, monteret nogle løse kontakter. Grunden til det var over flere gange, var fordi der skulle en murer ud og ordne ting indimellem.
Mathias har igennem hele forløbet været MEGET tålmodig, meget behagelig og hjælpsom. Kan helt klart anbefales! Det er også L. V. Olsen jeg kontakter, hvis/når jeg skal have lavet mere med el fremadrettet. Kunne jeg give 10 stjerner, havde de også fået 11!

2025年6月26日

Dygtig og super rar

Loke er helt vildt behagelig at arbejde med, og dygtig til både at lytte og selv tage initiativ hvor det giver mening. Jeg har ikke været andet end tilfreds med samarbejdet indtil videre.

2025年1月21日
5つ星のうち5の評価

Virkelig god service og dygtig elektriker

Vi har fået en virkelig god service hos L.V. Olsen - super god kommunikation, alle aftaler overholdes, og arbejdet er flot udført. Vi har allerede bestilt dem igen til en ny opgave, og det er vel den bedste anbefaling man kan give - 5 stjerner herfra.

2024年11月27日

Bedre end først aftalt

Loke kom hurtigere end først aftalt, gjorde det vi havde aftalt rigtig godt.
Det er faktisk lidt svært at finde noget at brokke sig over. Det er anden gang vi bruger ham og det var det samme sidste gang.

2024年10月21日

Klemt ind på kort tid

Havde en mindre haste opgave, hvor Loke hurtig tog fat i mig for at høre mere om opgave og tog endda tid til at arbejde en ekstra opgave ind, som ikke var en del af planen originalt.

Selv arbejdet blev udført hurtig og smerte fri :D Top karakter her fra :)

2024年5月6日

Super oplevelse

Virkelig imødekommen og grundig i hans arbejde.
Fandt en hurtig dato og var positiv til er par ekstra ting jeg havde på min to do liste.
Kan anbefale ham til enhver der skal have lavet noget el.

2024年4月21日

Trustpilot エクスペリエンス