För det första fick jag fel produkt. Sen svarar dom varken pÃ¥ mail via hemsidan eller email .. Riktigt dÃ¥ligt Har fortfarande inte fÃ¥tt svar,och det har gÃ¥tt över 10 dagar.. Skulle inte rekommendera... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2-3 dagars lev.tid för lagervara enligt hemsidan blev 3 veckor och fick inte den varan som jag bestÀllt frÃ¥n början. Försökte fÃ¥ kontakt via hemsidans kontaktformulÀr och chatten. Chatten totalt vÀrd... ãã£ãšèŠã
Jag ber mycket om ursÀkt för förra omdömet det var inte jag som skrev detð Den lite segare leveranstiden var bara en oturs grej och hÀnder vÀldigt sÀllan. Jag bestÀllde en flaska men var tyvÀrr slut... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra Ã¥ sÃ¥ men tar lÃ¥ng tid att fÃ¥ respons. BestÀllde ett paket 30dec och fick det 12 januari men det var ju julafton o nyÃ¥r men nu nÀr jag hade tÀnkt bestÀlla igen sÃ¥ hade jag lite frÃ¥gor om lite sa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LWracing Àr en av Sveriges snabbast vÀxande butiker för mopedtillbehör, med fokus på kvalitet, snabb leverans och grym service. Vi brinner för 2-takt och allt som har med mopeder att göra, precis som våra kunder! Alla våra produkter Àr noggrant utvalda från vÀlkÀnda leverantörer i Europa för att garantera prestanda och passform. Vi strÀvar alltid efter att leverera rÀtt delar till rÀtt pris, oavsett om du bygger ditt vinterprojekt eller bara vill snygga till din moped. Med tusentals nöjda kunder och ett stort community av moppeentusiaster bakom oss fortsÀtter vi att vÀxa varje dag. Vår målsÀttning Àr att vara den mest pålitliga och engagerade butiken i Sverige för mopedÀlskare. Hos LWracing handlar du tryggt, sÀkert och till ett kanon pris!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Förnyad recension av Leon
Jag ber mycket om ursÀkt för förra omdömet det var inte jag som skrev detð
Den lite segare leveranstiden var bara en oturs grej och hÀnder vÀldigt sÀllan. Jag bestÀllde en flaska men var tyvÀrr slutsåld. De var vÀldigt snÀlla och gav mig en gratis vara med köpet och pengarna tillbaka. VÀldigt generösa och kvaliteten Àr i nytt och fint skick som vanligt. Bra hemsida rekommenderar!
(Ber vÀldigt mycket om ursÀkt för förra recensionen!)

Supernöjd med allt
Supernöjd med allt. Trevliga och bra pris på varorna.

Bra bemötande
BestÀllde en vara men i orderbekrÀftelsen stod det att det hade blivit en annan fÀrg Àn vad jag tryckt i. Jag kontaktade kundservice som snabbt hjÀlpte mig och fixade rÀtt produkt. Bra bemötande och kundservice. Rekomenderar!

Lwracing ããã®åç
VÀldigt lÃ¥ng leveranstid och dÃ¥ligâŠ
VÀldigt lång leveranstid och dålig kommunikation från företaget. En av delarna var tydligen slut, men det meddelades inte förrÀn efter en vecka. Sen tog det ytterligare en vecka innan återbetalning och några dagar till innan resten skickades.

Nöjd!
Fick hem paketet på 2 dagar, vÀldigt nöjd! Fick ett tack kort med rabatter också!

Very good service
Very nice and heâll you with anything you need

Kanonbutik
Ãr hittills vÀldigt nöjd med LWracing bÃ¥de som kund och ambassadör. Priserna Àr ungefÀr samma som hos andra butiker samtidigt som de ger ut mycket rabatter. Jag la en vÀldigt stor bestÀllning och allt var som det skulle och jag fick grym service med alla mina frÃ¥gor. Det som inte fanns med pÃ¥ deras hemsida tog de hem Ã¥t mig vilket jag Àr vÀldigt tacksam för. SÃ¥ lÀnge deras sortiment fortsÀtter att vÀxa som det gör och hemsidan fortsÀtter att utveckla, sÃ¥ ser jag inga hinder för att LWracing ska bli det sjÀlvklara valet nÀr man ska handla mopeddelar.
Ska bli kul att se detta företag vÀxa!

Lwracing ããã®åç
Mycket bra service pÃ¥ produkterna ochâŠ
Mycket bra service på produkterna och man får snabbt ett bra och enkelt svar. Skulle starkt rekommendera.

Dunder
Riktigt bra personer som har hand om LW racing då jag fick en felaktig vara och dom skickade ut en ny direkt, och dom tar verkligen hand om sina kunder

Lwracing ããã®åç
Hej jag tycker det Àr bra koncept ochâŠ
Hej jag tycker det Àr bra koncept och kul att man blev utvald

LWracing
Företaget Àr vÀldigt trevliga mot kunder och ambassadörer vilket gör det extra kul att samarbeta med dem

Nöjd med min order!
Nöjd med min order, bestÀlllde ett Voca Rookie rör och Àr vÀldigt nöjd! Bra pris och bra service.

Otroligt bra kundbemötande
Otroligt bra kundbemötande, bestÀllde en produkt som tyvÀrr råkade vara felaktig men utan något tjat så skickades en ny produkt, skulle verkligen rekommendera

Lwracing ããã®åç
Enkel webbsida att navigera pÃ¥ samt braâŠ
Enkel webbsida att navigera på samt bra kundservice!

Super nöjd
Som vanligt super nöjd med mina bestÀllningar!!

Nöjd kund
Otroligt serviceinriktade killar som var kunniga inom sitt område. Kommer definitivt fortsÀtta som kund hos LWracing.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ