För det första fick jag fel produkt. Sen svarar dom varken pÃ¥ mail via hemsidan eller email .. Riktigt dÃ¥ligt Har fortfarande inte fÃ¥tt svar,och det har gÃ¥tt över 10 dagar.. Skulle inte rekommendera... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2-3 dagars lev.tid för lagervara enligt hemsidan blev 3 veckor och fick inte den varan som jag bestÀllt frÃ¥n början. Försökte fÃ¥ kontakt via hemsidans kontaktformulÀr och chatten. Chatten totalt vÀrd... ãã£ãšèŠã
Jag ber mycket om ursÀkt för förra omdömet det var inte jag som skrev detð Den lite segare leveranstiden var bara en oturs grej och hÀnder vÀldigt sÀllan. Jag bestÀllde en flaska men var tyvÀrr slut... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra Ã¥ sÃ¥ men tar lÃ¥ng tid att fÃ¥ respons. BestÀllde ett paket 30dec och fick det 12 januari men det var ju julafton o nyÃ¥r men nu nÀr jag hade tÀnkt bestÀlla igen sÃ¥ hade jag lite frÃ¥gor om lite sa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LWracing Àr en av Sveriges snabbast vÀxande butiker för mopedtillbehör, med fokus på kvalitet, snabb leverans och grym service. Vi brinner för 2-takt och allt som har med mopeder att göra, precis som våra kunder! Alla våra produkter Àr noggrant utvalda från vÀlkÀnda leverantörer i Europa för att garantera prestanda och passform. Vi strÀvar alltid efter att leverera rÀtt delar till rÀtt pris, oavsett om du bygger ditt vinterprojekt eller bara vill snygga till din moped. Med tusentals nöjda kunder och ett stort community av moppeentusiaster bakom oss fortsÀtter vi att vÀxa varje dag. Vår målsÀttning Àr att vara den mest pålitliga och engagerade butiken i Sverige för mopedÀlskare. Hos LWracing handlar du tryggt, sÀkert och till ett kanon pris!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀldigt nöjd med min order
VÀldigt nöjd med min order, fick den på 2 dagar efter jag bestÀllde!

Mycket bra
Lite lÀngre vÀntetid Àn vad som står. men sjukt bra prudukt nÀr man vÀl fick den.

Lwracing ããã®åç
Köp inget från detta företag
Köp inget från detta företag! BestÀllde delar 4 juni inte hört något från dom efter det. Måste vara ett bluff företag. Skickat flera meddelande men inte något svar.

â Extremt dÃ¥lig upplevelse
â Extremt dÃ¥lig upplevelse â Undvik!
BestÀllde ett höjningskit från LWracing.se. Det har nu gått över två veckor utan leverans. Ingen orderuppdatering. Ingen respons från kundtjÀnst trots meddelanden.
Jag Àr långt ifrån ensam, flera andra har haft liknande problem enligt recensioner hÀr och på sociala medier.
Att skicka så enkla delar borde ta max ett par dagar, men hÀr får man varken varor eller kontakt. KÀnns inte seriöst.
Jag kan inte rekommendera detta företag till någon. Undvik!

Bedragare.
Varning! Bedragare! BestÀllde munstycken till grabbens cross. OrderbekrÀftelse kom på mailen men ingen leverans bekrÀftelse.
Det har nu gått 17 dagar och inte hört något från dom. Skickat 2 mail dÀr jag frågar efter leveransen men får inget svar alls. Hos klarna ligger en betalning på mig men får inga grejjer!

SÀmsta jag varit med om
För det första så nÀr jag bestÀllde ett trim rör så kom det aldrig vÀntade 3 veckor, utan då fick man skriva och fråga dom vart paketet var, då hade dom glömt och skickat ivÀg de sedan nÀr jag skulle handla dÀr igen så bestÀllde jag ett annat rör men sedan visades det sig att de inte hade i röret i lager nÀr jag hade vÀntat i en och halv vecka så skrev dom det till mig, rekommenderar verkligen inte utav att handla utav de hÀr oseriösa förtaget

de stÃ¥r att paketet ska komma inom 1-3âŠ
de står att paketet ska komma inom 1-3 arbets dagar, båda gångerna jag bestÀllt har varan antingen varit slut i lager eller så har dem inte just den varan lÀngre. båda gångerna har något av de jag bestÀllt inte funnits och dem tar sin ljuva tid med att skicka ivÀg paketet, det tog hela 2 och en halv vecka. varorna Àr dock helt okej men rekomenderar mopedproffsen eller twostrok mer.

Lwracing ããã®åç
Buy from someone other if you want complete products
I got an already returned product which was a enox evo 2 exhaustsystem and a thing to make my bike higher. The exaust was broken and wrongly built. The holes where you mount the exhaust was crooked and bent. The höjningsats was missing screws which either they didnât ship or it fell out because the box it came in was full of holes, scuffs and was opened because it was an already returned product. Now when I am trying to return the product they havenât answered in over a week

Fick inte mina saker jag har bestÀllt
Fick inte mina saker jag har bestÀllt

Lwracing ããã®åç
Köp inte hÀrifrÃ¥n fick aldrig minaâŠ
Köp inte hÀrifrån fick aldrig mina grejer

Lwracing ããã®åç
I Got a rusty wheeliebar where all theâŠ
I Got a rusty wheeliebar where all the paint fell off and the wheeliebar wasnât even done and it didnât have mounts donât recommend this crap
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ