レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

För det första fick jag fel produkt. Sen svarar dom varken pÃ¥ mail via hemsidan eller email .. Riktigt dÃ¥ligt Har fortfarande inte fÃ¥tt svar,och det har gÃ¥tt över 10 dagar.. Skulle inte rekommendera... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

2-3 dagars lev.tid för lagervara enligt hemsidan blev 3 veckor och fick inte den varan som jag bestÀllt frÃ¥n början. Försökte fÃ¥ kontakt via hemsidans kontaktformulÀr och chatten. Chatten totalt vÀrd... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag ber mycket om ursÀkt för förra omdömet det var inte jag som skrev det😅 Den lite segare leveranstiden var bara en oturs grej och hÀnder vÀldigt sÀllan. Jag bestÀllde en flaska men var tyvÀrr slut... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Bra Ã¥ sÃ¥ men tar lÃ¥ng tid att fÃ¥ respons. BestÀllde ett paket 30dec och fick det 12 januari men det var ju julafton o nyÃ¥r men nu nÀr jag hade tÀnkt bestÀlla igen sÃ¥ hade jag lite frÃ¥gor om lite sa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 原付自転車販売店

圓該䌁業による蚘述

LWracing Àr en av Sveriges snabbast vÀxande butiker för mopedtillbehör, med fokus på kvalitet, snabb leverans och grym service. Vi brinner för 2-takt och allt som har med mopeder att göra, precis som våra kunder! Alla våra produkter Àr noggrant utvalda från vÀlkÀnda leverantörer i Europa för att garantera prestanda och passform. Vi strÀvar alltid efter att leverera rÀtt delar till rÀtt pris, oavsett om du bygger ditt vinterprojekt eller bara vill snygga till din moped. Med tusentals nöjda kunder och ett stort community av moppeentusiaster bakom oss fortsÀtter vi att vÀxa varje dag. Vår målsÀttning Àr att vara den mest pålitliga och engagerade butiken i Sverige för mopedÀlskare. Hos LWracing handlar du tryggt, sÀkert och till ett kanon pris!

2.6

過去12か月のレビュヌ数: 65ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra

Lite lÀngre vÀntetid Àn vad som står. men sjukt bra prudukt nÀr man vÀl fick den.

2025幎7月21日

Lwracing からの回答

Tjena Sebastian! Vad roligt att du blev nöjd, visa av våra produkter Àr i nulÀget bestÀllningsvara så det tar ca 2-4 arbetsdagar extra att leverera din order.

5぀星のうち1の評䟡

Köp inget från detta företag

Köp inget från detta företag! BestÀllde delar 4 juni inte hört något från dom efter det. Måste vara ett bluff företag. Skickat flera meddelande men inte något svar.

2025幎6月21日

Hejsan Ola!
Tack för att du lÀmnade en recension.
Vi vill börja med att be om ursÀkt för hur din upplevelse blev tidigare i år! Vi hade under denna perioden tyvÀrr en tuff tid med verksamheten, vilket ledde till att vissa ordrar blev försenade.
Sedan dess har vi byggt om hela vårt arbetssÀtt, förbÀttrat lagret och fokuserar nu fullt ut på att ge snabba leveranser och bÀttre service.
Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans framöver då mycket har hÀnt på LWracing sen dess !

❌ Extremt dålig upplevelse

❌ Extremt dålig upplevelse – Undvik!

BestÀllde ett höjningskit från LWracing.se. Det har nu gått över två veckor utan leverans. Ingen orderuppdatering. Ingen respons från kundtjÀnst trots meddelanden.

Jag Àr långt ifrån ensam, flera andra har haft liknande problem enligt recensioner hÀr och på sociala medier.

Att skicka så enkla delar borde ta max ett par dagar, men hÀr får man varken varor eller kontakt. KÀnns inte seriöst.

Jag kan inte rekommendera detta företag till någon. Undvik!

2025幎6月19日

Tjena Kim!
Tack för att du lÀmnade en recension.
Jag vill först börja med att be om ursÀkt för hur din upplevelse blev tidigare i år! Vi hade under denna perioden tyvÀrr en tuff tid med verksamheten, vilket ledde till att vissa ordrar blev försenade.

Bedragare.

Varning! Bedragare! BestÀllde munstycken till grabbens cross. OrderbekrÀftelse kom på mailen men ingen leverans bekrÀftelse.
Det har nu gått 17 dagar och inte hört något från dom. Skickat 2 mail dÀr jag frågar efter leveransen men får inget svar alls. Hos klarna ligger en betalning på mig men får inga grejjer!

2025幎6月7日

Hejsan Johan!
Tack för att du lÀmnade en recension hos oss.

SÀmsta jag varit med om

För det första så nÀr jag bestÀllde ett trim rör så kom det aldrig vÀntade 3 veckor, utan då fick man skriva och fråga dom vart paketet var, då hade dom glömt och skickat ivÀg de sedan nÀr jag skulle handla dÀr igen så bestÀllde jag ett annat rör men sedan visades det sig att de inte hade i röret i lager nÀr jag hade vÀntat i en och halv vecka så skrev dom det till mig, rekommenderar verkligen inte utav att handla utav de hÀr oseriösa förtaget

2025幎5月23日

Tjena Lukas!

de står att paketet ska komma inom 1-3

de står att paketet ska komma inom 1-3 arbets dagar, båda gångerna jag bestÀllt har varan antingen varit slut i lager eller så har dem inte just den varan lÀngre. båda gångerna har något av de jag bestÀllt inte funnits och dem tar sin ljuva tid med att skicka ivÀg paketet, det tog hela 2 och en halv vecka. varorna Àr dock helt okej men rekomenderar mopedproffsen eller twostrok mer.

2025幎2月7日

Hejsan Otto!

5぀星のうち1の評䟡

Buy from someone other if you want complete products

I got an already returned product which was a enox evo 2 exhaustsystem and a thing to make my bike higher. The exaust was broken and wrongly built. The holes where you mount the exhaust was crooked and bent. The höjningsats was missing screws which either they didn’t ship or it fell out because the box it came in was full of holes, scuffs and was opened because it was an already returned product. Now when I am trying to return the product they haven’t answered in over a week

2024幎12月16日

Hi Axel!
Thank you for leaving a review.
We would like to start by apologizing for how your experience was earlier this year! Unfortunately, we had a tough time with the business during this period, which led to some orders being delayed.
Since then, we have rebuilt our entire working method, improved the warehouse and are now fully focused on providing fast deliveries and better service.
We hope that you will give us another chance in the future as a lot has happened at LWracing since then!

Best regards, William at LWracing

Fick inte mina saker jag har bestÀllt

Fick inte mina saker jag har bestÀllt

2024幎10月2日

Hejsan Isak!

5぀星のうち1の評䟡

Köp inte hÀrifrÃ¥n fick aldrig mina

Köp inte hÀrifrån fick aldrig mina grejer

2024幎8月20日

Hejsan Carl!
Tack för att du lÀmnade en recension.
Vi vill börja med att be om ursÀkt för hur din upplevelse blev! Vi hade under denna perioden tyvÀrr en tuff tid med verksamheten, vilket ledde till att vissa ordrar blev försenade.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。