Denne hjemmeside er ren svindel, hvis formÃ¥l er at narre en til at kÞbe noget hos dem ved at bruge billeder af tÞj som slet ikke ligner det man efterfÞlgende modtager. Jeg bestilte en jakke som viste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ligner hollandsk firma men der gÃ¥r flere uger inden det ankommer og det er helt klart temu-tÞj, sendt direkte fra Kina. I min verden er det svindel! StÞrrelser er alle forskellige selvom tÞjet er... ãã£ãšèŠã
Ventede over 3 uger pÃ¥ min ordre, som jeg mÃ¥tte rykke for. NÃ¥ede ikke frem til konfirmationsfest, og da var det for sent af afbestille ordren. TÞjet elendig kvalitet. PÃ¥ deres hjemmeside stÃ¥r der inte... ãã£ãšèŠã
Der kommer ikke noget frem når jeg vil besÞge websitet, så det må (også)vÊre svindel.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LY Copenhagen er et dansk ejet selskab, som tilbyder det nyeste modetÞj til kvinder-piger i alderen 15-30. LY Copenhagen forhandler de stÞrste trends/brands indenfor scandinavian af anerkendte designer og deres eget brand, som bliver udviklet hele tiden. Lycopenhagen.dk bliver inspireret hver eneste dag, i at levere den bedste service til alle kunder og forkÊler alle med en unik oplevelse, hvilket gÞr Lycopenhagen.dk endnu mere attraktiv for nye kunder såvel som for tilbagevendende kunder.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste tÞjbutik nogensiden
Bedste tÞjbutik nogensiden. Super service, skÞnt tÞj og Christina som altid smiler. Det kan ikke gÞres bedre :)

Fantastisk service
Fantastisk service, og rigtig hurtig levering. Anbefales klart til andreâïž

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Virkelig god service og varer!

Vi ses igen
Super service, selvom i havde travlt, bestilte fredag,fik leveret hjemme mandag ðð»ðð»ðð»
LÊkkert tÞj, lÊkkert udvalg, jeg har savnet butikken.. Vi ses igen ð€©

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Rigtig dejlig oplevelse og hvor er detâŠ
Rigtig dejlig oplevelse og hvor er det godt i et kommet i gang igen. Blev glad ved st lÊse jeres info om kÞbet, det viser at i har fantastisk kundetÊkke ð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Super hurtig levering med gratisâŠ
Super hurtig levering med gratis udbringning i SÞnderborg kommune, det var rigtig fint!

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Topservice i en lÊkker butik
Topservice i en lÊkker butik, med et bredt udvalg.
Christina har en sjÊlden evne, til at få kunden til at fÞle sig meget godt tilpas - og det starter, så snart man trÊder indenfor i butikken. Samtidig har hun stor forståelse for kunden og de behov kunden måtte have.
En evne kun få besidder.

Min ynglings butik
Min ynglings butik. Mega fedt tÞj som ikke fåes i andre butikker i byen. Altid super service og jeg fÞler altid der er tid til mig.

Fremragende betjening
Har fået en fremragende betjening. Vil helt sikkert kigge forbi, når jeg kommer til SÞnderborg igen.

Tip top service
Har nu handlet 2 gange fra jeres web butik. Begge gange tip top kundeservice. LÊkkert tÞj, der ikke er alt for dyrt.
Jeg vender sikkert tilbage og handler igen

LÊkker butik !
LÊkker butik !
Den fysiske butik er så lÊkker at gå rundt i, god hjÊlp og service.
De gange jeg har handlet online har der aldrig vÊret problemer

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Kan klart anbefale denne skÞnne butik
Kan klart anbefale denne skÞnne butik. SÞdt og professionelt personale. ððð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Super hurtig levering og rigtig finâŠ
Super hurtig levering og rigtig fin vare :) !

Lycopenhagen.dk ããã®åç
FuldstÊndig fantastisk god service ogâŠ
FuldstÊndig fantastisk god service og lÊkre varer!
Kan klart anbefale Ly Copenhagen

KÞbte et par bukser
KÞbte et par bukser, de var der to dage efter. Hurtig levering og er super glad for min nye bukser. ðððð
Fantastisk service
KÞbte en nederdel i butikken, og desvÊrre var det en produktionsfejl på nederdelen. Jeg kontaktede butikken, og de har igennem hele forlÞbet vÊret fantastiske og meget servicemindet, så at jeg, har kunnet få en lÞsning jag har kunnet vÊre tilfreds med.
Kun ros fra mig til Lycopenhagen ððððð

Kan anbefales
Godt udvalg, god service og hurtig levering. SÃ¥ bliver det ikke bedre ð

Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse, at handle hos ly - bÃ¥de i butikken og pÃ¥ shoppen ð»

En meget tilfreds kunde!
LÊkkert udvalg, hurtigt svarende butik og generelt en rigtig god oplevelse at handle hos dem. Vender helt sikkert tilbage!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã