Denne hjemmeside er ren svindel, hvis formÃ¥l er at narre en til at kÞbe noget hos dem ved at bruge billeder af tÞj som slet ikke ligner det man efterfÞlgende modtager. Jeg bestilte en jakke som viste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ligner hollandsk firma men der gÃ¥r flere uger inden det ankommer og det er helt klart temu-tÞj, sendt direkte fra Kina. I min verden er det svindel! StÞrrelser er alle forskellige selvom tÞjet er... ãã£ãšèŠã
Ventede over 3 uger pÃ¥ min ordre, som jeg mÃ¥tte rykke for. NÃ¥ede ikke frem til konfirmationsfest, og da var det for sent af afbestille ordren. TÞjet elendig kvalitet. PÃ¥ deres hjemmeside stÃ¥r der inte... ãã£ãšèŠã
Der kommer ikke noget frem når jeg vil besÞge websitet, så det må (også)vÊre svindel.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LY Copenhagen er et dansk ejet selskab, som tilbyder det nyeste modetÞj til kvinder-piger i alderen 15-30. LY Copenhagen forhandler de stÞrste trends/brands indenfor scandinavian af anerkendte designer og deres eget brand, som bliver udviklet hele tiden. Lycopenhagen.dk bliver inspireret hver eneste dag, i at levere den bedste service til alle kunder og forkÊler alle med en unik oplevelse, hvilket gÞr Lycopenhagen.dk endnu mere attraktiv for nye kunder såvel som for tilbagevendende kunder.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Denne hjemmeside er ren svindel
Denne hjemmeside er ren svindel, hvis formål er at narre en til at kÞbe noget hos dem ved at bruge billeder af tÞj som slet ikke ligner det man efterfÞlgende modtager. Jeg bestilte en jakke som viste sig at komme fra Kina og som var i en helt forfÊrdeligt kvalitet og var syet i helt forkerte mål i fÞlge deres egen stÞrrelsesguide. Den er lige til at smide i skraldespanden.
Svindel og virkelig dårlig kvalitet
Ligner hollandsk firma men der går flere uger inden det ankommer og det er helt klart temu-tÞj, sendt direkte fra Kina. I min verden er det svindel! StÞrrelser er alle forskellige selvom tÞjet er bestilt i samme str. er der lige fra alt for stort til aaalt for lille. Kvaliteten er helt i bund, både tryk og stof er virkeligt ringe kvalitet.
Lige til at smide ud og butikken er designet til at snyde dig til at tro det er et hollandsk firma du handler med.
Hold jer langt vÊk fra denne svindende, hvis ikke du Þnsker at betale for tÞj du kan putte direkte i skraldespanden.
Ventede over 3 uger på min ordre
Ventede over 3 uger på min ordre, som jeg måtte rykke for. Nåede ikke frem til konfirmationsfest, og da var det for sent af afbestille ordren. TÞjet elendig kvalitet. På deres hjemmeside står der intet om at det kommer fra Temu via Holland. Returnering koster mere end selve kÞbet - ingen refusion fra firmaets side. Havde jeg bare tjekket firmaet ud fÞrst, så havde jeg ALDRIG kÞbt noget !! Dyr lÊrestreg ....
Ventede 3 uger på min pakke
Ventede 3 uger på min pakke. Både stof og syning er noget skrammel !
Handel IKKE i den butik.
ADVARSEL
ADVARSEL
KÞb intet fra denne netbutik.
Det et svindlerbutik.
Deres varer er fra TEMU.
Som jeg desvÊrre fandt ud af for sent efter mit kÞb som de trak fra min konto samme dag.
Har prÞvet at sende mail dem, men de svarer aldrig.
HANDL IKKE MED DEM
Svindel?
SpÞrgsmål
Hejsa lycopenhagen
Ingen anmeldelse men spÞrgsmål, da jeg ikke kan finde nogen e-mailadresse eller telefon nummer så jeg kan kontakte jer?
Har et tilgode bevis fra âdengangâ i havde en butik i SÞnderborg.
GÊlder det stadig, og ville jeg kunne bestille noget fra jeres hjemmeside for det?ð€ð» eller skal jeg forbi jeres butik i Odense?
Vh cecilie
Fantastisk Service
Fantastisk Service! Jeg har aldrig oplevet så god en service andre steder! Både i butikken i SÞnderborg og via webshoppen. De allerbedste anbefalinger herfra og glÊder mig til at butikken i SÞnderborg igen åbner.

Super lÊkker Cafe de har her i LYâŠ
Super lÊkker Cafe de har her i LY Copenhagen Rosengårdscenteret Odense blev ekspideret af smukke Mette som lavede den perfekte Cacao

DÃ¥rlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Blev ikke orienteret om manglende varer i min ordre fÞr efter jeg havde modtaget den. Ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med kundeservice trods flere forsÞg. Naturligvis i åbningstiden. Den smed mig af hele tiden midt i ventemelodi og sagde nummeret ikke kunne besvare opkald. Det virkede meget uprofessionelt. ForsÞgte både at kÞre til lager og butik, alt var lukket og slukket. Meget uheldigt. Det havde vÊret fedt I liiige havde vÊret på forkant, for dem der ikke lever på SoMe.

Utrolig sÞdt personale
Utrolig sÞdt personale i Rosengårdscentret -odense- pÊn butik, gode vare og kan oplyse der er sofa og kaffe til mÊnd som er slÊbt med på shoppingtur :-)

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Det er ikke sidste jeg har handlet hosâŠ
Det er ikke sidste jeg har handlet hos jerâ€ïž
Super hurtig service og sÃ¥ fint pakket ind â€ïžmed lidt sÞdt i pakken...

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Nemt og hurtigt at sende gavekort

Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, god vare, til gode priser - mega sÞdt personale ððŒ

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, fik min bestilling i lÞbet af 1 1/2 dage. Meget elegant pakket ind. Super tilfreds med varen. 1000 tak for sådan et flot team i er!

Fantastisk service
Helt eminent service skal det lyde herfra. Bestilte min varer torsdag aften, og modtog pakken lÞrdag formiddag!
Desuden er butikkerne et besÞg vÊrd, hvis du kommer forbi SÞnderborg eller Odense - gennemfÞrt og så flot.

Min Ros til LY Copenhagen Tak
LY Copenhagen, var et ukendt firma for mig. Jeg googlede grå strik, så kom LY Copenhagen frem, med den helt rigtige strik trÞje, og oven i kÞbet til lavere pris.
Jeg var meget forsigtig, det var ikke et firma jeg kendte, så adresse og tlf. nr blev nÞje gransket.
Men jeg skal lige love for, at kunde servicen var i top.
For det fÞrste, var der gratis fragt.
For det andet, var der dag til dag levering.
For det tredje, blev man orienteret, hele vejen, ordrebekrÊftelse, afsendelse af pakken, hvor pakken befandt sig, indtil den landede.
Alt blev gjort med hÞjt humÞr, og respekt, for bÃ¥de kunde og varenâ¥ïž
Det har absolut vÊret en fornÞjelse, at handle med jerððð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
En helt usÊdvanlig fin service har jegâŠ
En helt usÊdvanlig fin service har jeg oplevet fra LyCopenhagen's side. Jeg har handlet én gang i den fysiske butik i SÞnderborg og kÞbte bl.a. tre kjoler. Den ene kjole havde jeg på, da jeg besÞgte min tante på plejehjem. Hun var begejstret for den og ville også gerne have sådan en kjole. Da det er meget vanskeligt for hende at komme i butikker, tÊnkte jeg, at den kunne jeg kÞbe på LyCopenhagen's webshop, hvilket jeg gjorde uden problemer. Uheldigvis opstod en teknisk fejl i fob. m forsendelsen af kjolen, så den kom til mig i stedet for til min tante. SelvfÞlgelig var jeg Êrgerlig, for vi bor i to forskellige byer. Dog, LyCopenhagen's kundeservice var lige så kede af situationen, som jeg var og har virkelig gjort alt for at bringe misforståelsen i orden samt undervejs skrevet de sÞdeste og undskyldende mails. Tak for hjÊlp og jeres anstrengelser, som jeg sÊtter meget pris på. Jeg glÊder mig til at handle hos Jer nÊst gang.

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Fantastisk oplevelse at handle hosâŠ
Fantastisk oplevelse at handle hos Jerð€© og hurtig leveringð

Lycopenhagen.dk ããã®åç
Super god kunde- og leveringsservice
Jeg er meget tilfreds. Der skete nogle problemer mht. mobilepay, som skrev at kÞbet var afbrudt. Jeg kunne da se at belÞbet var trukket fra min konto og jeg havde fået en ordrebekrÊftelse, og kontaktede derfor med det samme LyCopenhagen. Efter et par timer, fik jeg et super sÞdt svar, hvor de fortalte at alt var gået i gennem hos dem, og de var igang med at afsende min pakke. Dagen efter fik jeg besked om at den var kommet! Super god kunde- og leveringsservice! Ikke sidste gang jeg handler her!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã