䌁業情報

3. 移動匏ディスコ
  4. パヌティヌ甚品レンタル業
  5. パヌティヌ プランナヌ

圓該䌁業による蚘述

LydbÞlgen Events er din pÃ¥lidelige partner, nÃ¥r det kommer til at skabe uforglemmelige festoplevelser. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder professionel DJ-booking, lydudlejning, lysopsÊtning, fotografering, og dÞrmandsservice. Uanset om du planlÊgger en bryllupsfest, en 18-Ã¥rs fÞdselsdag, en julefrokost eller et stÞrre event som en gymnasiefest eller mindre koncert, har vi ekspertisen til at levere en skrÊddersyet lÞsning, der matcher dine behov. Vores dygtige DJs sikrer, at musikken altid er i top, og vi sÞrger for, at lydudstyr og lysopsÊtning skaber den perfekte atmosfÊre. Vi har et bredt udvalg af lyd- og lysudstyr til leje, sÃ¥ uanset om du har brug for et komplet setup til en stor scene eller blot Þnsker at pifte en mindre fest op med fede lyseffekter og professionel lyd, har vi udstyret og den tekniske knowhow. Vi forstÃ¥r, at hver fest er unik, og derfor arbejder vi tÊt sammen med vores kunder for at sikre, at vi leverer prÊcis det, de drÞmmer om. Med erfaring fra hundredvis af arrangementer, alt fra intime private fester til stÞrre events, er vi godt rustet til at skabe de bedste rammer for din fest. Vores fotografer sÞrger for at fange de magiske Þjeblikke, sÃ¥ minderne kan bevares for altid. Som en virksomhed baseret pÃ¥ mange Ã¥rs venskab og en fÊlles passion for musik og events, strÊber vi altid efter at levere en personlig og professionel oplevelse. Vi arbejder med fokus pÃ¥ kvalitet, pÃ¥lidelighed og engagement – sÃ¥ du kan stole pÃ¥, at vi leverer den bedste service hver gang. Uanset om du sÞger DJ-service, lydudlejning, eller hjÊlp til lysopsÊtning og effekter, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe dig med at skabe den perfekte fest. Kontakt os i dag og lad os gÞre dit nÊste event til en uforglemmelig oplevelse.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Tak for et brag af en skolefest!

Vi hyrede LydbÞlgen Events til vores skolefest og man må sige at de leverede! Både et super lysshow men også nogle super kompetente DJ's - med stort engagement og fleksibilitet! Det er ikke sidste gang, at vi hyrer dem!

2026幎4月9日

LydbÞlgen Events からの回答

Tusind tak Nicoline 🙏 Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at bÃ¥de vi, lyd og lysshow levede op til forventningerne! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ de flotte ord, og glÊder os allerede til nÊste gang 🎉🎶

Den bedste anbefaling herfra

Den bedste anbefaling herfra. Alt har vÊret en positiv oplevelse.
LydbÞlgen spillede dansemusik til min fÞdselsdag, og der blev i den grad danset :) Havde egentlig ‘kun’ booket fire timer, men mÃ¥tte forlÊnge med en time :o)
Hele oplevelsen var god. Har kun mÞdt god kommunikation, flinke sympatiske mennesker og imÞdekommenhed.

2026幎1月10日

LydbÞlgen Events からの回答

Tusind tak Grith 🙏 Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at det hele var en positiv oplevelse – og at dansegulvet var fyldt! 😄 Tak for de flotte ord om bÃ¥de musik, kommunikation og imÞdekommenhed. Det var en fornÞjelse at vÊre med til at fejre din fÞdselsdag 🎉

Kan varmt anbefales

Vi havde fornÞjelsen af at have en DJ til vores fÊlles 2 x 50-Ã¥rs fÞdselsdag, og det var en kÊmpe succes! De koordinerede virkelig flot med bandet, sÃ¥ overgangen mellem de to fungerede gnidningsfrit. Efter bandets fÞrste sÊt spillede DJ’en afslappet loungemusik, som skabte den helt rigtige stemning, inden bandet gik pÃ¥ igen.

Da DJ’en overtog efter bandets andet sÊt, blev dansegulvet hurtigt fyldt – og sÃ¥dan blev det ved! De spillede i alt i cirka 3,5 time og var super gode til at lytte til bÃ¥de Þnsker og stemningen pÃ¥ gulvet, sÃ¥ energien blev holdt helt i top hele aftenen.

Vi giver de varmeste anbefalinger – tusind tak for at vÊre med til at gÞre vores fest uforglemmelig!

2025幎9月5日

LydbÞlgen Events からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Vi er super glade for at hÞre, at samarbejdet med bandet fungerede godt, og at vi kunne vÊre med til at holde energien helt i top Det var en fornÞjelse at bidrage til jeres fest – og vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres anbefalinger! 🎉

Hold dansegulvet varmt 👍🏻

KÊmpe tak til Dj’en fra LydbÞlgen som satte den perfekte musik stemning til vores 2 x 50 Ã¥rs fÞdselsdag ⭐👍🏻. Der blev spillet musik fra vores “yngre dage” blandet med nyere musik, sÃ¥ alle fik en super god musikoplevelse, og dansegulvet forblev varmt under hele festen. Vores Aller varmeste anbefalinger .
John & Linda

2025幎8月23日

LydbÞlgen Events からの回答

Tusind tak John & Linda 🙏 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at musikken ramte stemningen, og at dansegulvet holdt sig varmt hele festen! Det betyder meget med jeres anbefalinger ⭐

Super service og gode udlejningsvarer

Vi holdte et studentergilde og lejede derfor hÞjtalere og lys af LydbÞlgen. Service var helt i top og hÞjtalersystemet var fantastisk! Kan varmt anbefale LydbÞlgen til alle som skal holde fest!

2025幎7月13日

LydbÞlgen Events からの回答

Tusind tak Johannes 🙏 Vi er rigtig glade for at hÞre, at bÃ¥de service og udstyr levede op til forventningerne. Tak for de varme anbefalinger – og endnu engang stort tillykke med huen! 🎓🎉

Bryllup pÃ¥ hÞjeste niveau! 🥳🎧🎵

LydbÞlgens drenge leverede på Þverste niveau, da vores bryllup blev afsluttet på smukkeste vis - nemlig på dansegulvet i 4 timer.
Alt fra opsÊtningen, som indrammede dansegulvet med festligt lys - til musik der passede perfekt til skaren af mennesker fra fÞrste til sidste nummer, samt drengens energi og forståelse af festen under hele seancen.
Vores bryllup havde ikke vÊret ligeså uforglemmeligt uden dem.

Sublimt niveau og den stÞrste anbefaling herfra!
I vil faktisk fortryde, hvis I ikke booker dem

2025幎6月28日

LydbÞlgen Events からの回答

Tusind tak Anders! Vi er virkelig glade for at hÞre, at vi kunne vÊre med til at gÞre jeres bryllup uforglemmeligt i sommers. Det var en kÊmpe fornÞjelse at levere musik, lys og stemning til jeres store dag – og tusind tak for den flotte anbefaling! 🥳🎶✚

KÆMPE anbefaling!

I forbindelse med min fars 60 års fÞdselsdag, bookede jeg LydbÞlgen Events til at stå for musikken til festen.

Vi fik mere end vi kunne forestille os - gutterne som kom var intet mindre end fantastiske!

Det var hele pakken vi fik og samtlige gÊster har rost dem til skyerne. Jeg samt festens midtpunkt vil til enhver tid anbefale LydbÞlgen. De sparkede festen i gang med musik, lys og rÞg - holdte festen kÞrende med alle de gode sange som alle kendte.

Der var bare styr pÃ¥ det hele og det var meget professionelt, alle kan i ro og mag booke LydbÞlgen til deres fest 🥳

2025幎6月5日

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Cathrine! 🎉
Vi er virkelig glade for, at I havde en fantastisk fest – og at vi mÃ¥tte vÊre med til at sÊtte gang i stemningen. Det betyder meget at hÞre, at bÃ¥de du og gÊsterne var tilfredse 💃🕺

Konfirmation

Vi holdt konfirmation for vores datter d. 17 maj og vi fik lydbÞlgen Events ud og spille de 3 unge gutter gjorde det helt fantastisk de fik folk ud på danse gulvet og de var super gode til at spille musik for både unge og Êldre og havde man et Þnske spillede de også det så kan helt klart anbefale dem hvis man skal holde en fest.

2025幎5月17日

KÊre Bettina,
Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at vi fik sat gang i festen til din datters konfirmation. Det er en Êre at kunne skabe en god stemning for gÊster i alle aldre, og det betyder meget, at bÃ¥de de unge og Êldre nÞd musikken🕺
Tak for at anbefale os videre! Vi håber, at vi får fornÞjelsen af at levere musik til jeres nÊste festlige begivenhed.

Fest

Helt fantastisk hvilken stemning det giver at have DJ. Dansegulvet sydede af skÞn energi. LydbÞlgen leverede en FEST - sÞde drenge der havde styr pÃ¥ det og lydhÞre overfor diverse Þnsker. Jeg vil uden tvivl anbefale LydbÞlgen hvis man skal holde fest og gÊsterne er danseglade 👌💃🏻🕺🎧🎀

2025幎4月26日

KÊre Tanja,
Tusind tak for din anmeldelse. Det var en fornÞjelse at se dansegulvet fyldt med glade og danseglade gÊster – netop den stemning elsker vi at skabe. Vi bestrÊber os altid efter at vÊre lydhÞre over for Þnsker og at tilpasse musikken til jeres fest, sÃ¥ det betyder meget, at I fÞlte jer taget godt imod.🪩🌊

Mega sÞde, servicemindede og hjÊlpsomme drenge:)

2025幎4月20日

LydbÞlgen Events からの回答

Hej Iris, Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at i nÞd Soundboksudlejningen.🙌

kanon fest

LydbÞlgen leverede en stemning over alle forventninger.
Jeg havde dem hyret til mit gilde og sÞrgede for at festen var helt i top, til det sidste sekund.
Jeg kan klart anbefale dem til alle arrangementer🎉

2024幎7月11日

LydbÞlgen Events からの回答

Hej Marius, tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne vÊre med til at fejre dig, og glÊder os til at se hvad fremtiden bringer for dig!🕺🌊

Stor succes

Jeg hyrede LydbÞlgen til min 50 års fÞdselsdag. Fra fÞrste henvendelse til selve dagen var kommunikationen meget professionel.
DJ’s kunne mÊrke stemningen og satte musikken pÃ¥ derefter, sÃ¥ dansegulvet var fyldt fra start til slut.
Det er ikke sidste gang vi bruger LydbÞlgen.

2024幎11月23日

LydbÞlgen Events からの回答

Hej Helle, det er vi vi glade for at hÞre! Tak for at vi mÃ¥tte spille for jer i var en sand fornÞjelse at arbejde med. Vi glÊder os til nÊste fest. 🥳

Vi benyttede LydbÞlgen Events til en

Vi benyttede LydbÞlgen Events til en stor sommerfest i vores lokalområde for over 100 mennesker.
Alt spillede, fantastisk lyd- og lysshow.
Vi vil helt sikkert bruge dem igen og kan kun give dem de varmeste anbefalinger!

2024幎9月28日

Hej Line
Tusind tak for anmeldelsen og tak for at vi mÃ¥tte spille for jer, i var en sand fornÞjelse! NÞdebo kro's dansegulv har aldrig haft sÃ¥ god energi 🥳🕺

Bedste anbefaling herfra!

Bedste anbefaling herfra!
Spiller alt det musik der fylder gulvet op og er super professionelle!
Vi har nu booket dem for 3. gang og glÊder os allerede til de kommer igen :o)

2024幎9月7日

LydbÞlgen Events からの回答

Hej Vibeke, tusind tak for de fine ord. De andre gange var en kÊmpe fornÞjelse, og vi glÊder os allerede til at fyre op i dansegulvet igen.🥳🕺

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。