ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Enkelt smidigt och alltid till hjÀlp och support, oavsett vad problemet Àr. I mitt fall fick ett problem som dom inte hade varit med om och efter nÃ¥gra dagar sÃ¥ kom dom fram med en enkel lösning som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Otroligt nöjd med servicen och det proffsiga bemötandet av teamet pÃ¥ Lyfe Nordic. De jobbar nÀra med sina kunder och det ger trygghet nÀr man har frÃ¥gor eller behöver hjÀlp. Vi har investerat i ett k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DÃ¥ jag drabbats av svÃ¥r postcovid behöver vi all hjÀlp & stöttning vi kan fÃ¥ i denna svÃ¥ra situation. Behandling i tryckkammare har vi hört ska lindra & hjÀlpa. Vi Àr vÀldigt tacksamma hur fint Elias... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lyfe Nordic Àr Skandinaviens frÀmsta leverantör av vÀrldsledande teknologier inom wellness & återhÀmtning.
é£çµ¡å
NobelvÀgen 147 C, 21215, Malmö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 070-791 27 03
- hello@lyfenordic.com
- lyfenordic.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Otroligt bra service frÃ¥n början tillâŠ
Otroligt bra service frÃ¥n början till slut â€ïž ett litet missförstÃ¥nd som styrdes upp vÀldigt snyggt .. jag Àr jÀttenöjd med min panel till min salong och kunderna Àlskar det 𥰠kan verkligen rekommendera detta företaget
Fantastisk service!
Från början till slut har jag fått fantastisk service!
JÀttenöjd med mitt köp!
Bra service
Bra service, bra kommunikation ofta tillgÀngliga rekommenderar starkt
Enkelt smidigt och alltid till hjÀlpâŠ
Enkelt smidigt och alltid till hjÀlp och support, oavsett vad problemet Àr.
I mitt fall fick ett problem som dom inte hade varit med om och efter några dagar så kom dom fram med en enkel lösning som fick allt I order snabbare Àn vad jag hade trott.
Rekommenderar

Fantastiskt trevliga och hjÀlpsamma
Fantastiskt trevliga och hjÀlpsamma. Snabb leverans och hjÀlp med att koppla in maskinerna. Snabba på att svara vid frågor. Vi Àr super nöjda både med maskinerna och servicen. :)

Lyfe Nordic ããã®åç
Jag vill gÀrna dela med mig av minâŠ
Jag vill gÀrna dela med mig av min positiva upplevelse av Lyfe Nordic. Jag har nyligen köpt en Red light pod för rödljusterapi samt en Boa Max 2 lymfdrÀnagemaskin, och jag kan verkligen sÀga att jag Àr imponerad!
Från första stund har jag kÀnt mig trygg och vÀl omhÀndertagen som kund. Teamet på Lyfe Nordic har verkligen gjort allt för att sÀkerstÀlla att jag får den bÀsta möjliga upplevelsen. Deras kunskap och engagemang Àr tydligt, och jag uppskattar verkligen den personliga servicen.
Produkter jag har köpt har övertrÀffat mina förvÀntningar och jag ser redan positiva resultat. Jag har stort förtroende för Lyfe Nordic och deras produkter, och jag rekommenderar dem varmt till alla som Àr intresserade av att förbÀttra sin hÀlsa och vÀlbefinnande samt ta sitt företag till en högre nivå.
Tack, Lyfe Nordic, för en fantastisk upplevelse!
Med vÀnliga hÀlsningar,
Maria Fasciaspecialisten

We bought a Visbody S30 from the LyfeâŠ
We bought a Visbody S30 from the Lyfe Nordic team. All interactions has been very professional and the product works great in our Gym.

Jag Àr nöjd med mitt köp av en RedâŠ
Jag Àr nöjd med mitt köp av en Red Light Solo-sÀng frÃ¥n Lyfe Nordic. Den Àr en verklig investering i vÀlmÃ¥ende â bÃ¥de för oss och vÃ¥ra gÀster.
Personlig erfarenhet:
Kunderna på vårt bed & breakfast bokar gÀrna in sig för en stund i rödljuspanelen efter en lång dag och har njutit av den behagliga vÀrmen och avslappningen.
FrÃ¥n första kontakt har företaget varit hjÀlpsamt och tillgÀngligt. Jag fick snabb Ã¥terkoppling och personligt bemötande â sÃ¥ vÀrdefullt!
âJag Àr nöjd ⊠Snabba svar ⊠genuin omtanke om kundens upplevelse.â
Produkt & funktion:
Red Light Solo-panelen levererar kraftfull rödljusterapi med hög tÀckning och vÀl avvÀgd vÃ¥glÀngd. Ãkar energiproduktion, cirkulation och stimulerar kollagen â vilket verkligen kÀnns efter anvÀndning.
Enkel att integrera i en retreat- eller wellnessmiljö, och vÀldigt anvÀndarvÀnlig â bÃ¥de för mig som vÀrd och vÃ¥ra gÀster.
Kundsupport & service:
Alex och Elias pÃ¥ Lyfe Nordic hjÀlper genom hela processen â frÃ¥n idé och inköp till installation och uppföljning â med ett bemötande som kÀnns tryggt och professionellt. Deras service Àr tydligt kundfokuserad och proffsig.
Jag har kÀnt mig sedd och vÀl informerad från början till slut.
Sammanfattning
Lyfe Nordic levererar en toppkvalitativ produkt som ger bÃ¥de pÃ¥tagliga fördelar och glÀdje i vardagen. Företagets service Àr personlig, snabb och omtÀnksam.â¯Jag kan med varm hand rekommendera dem till alla som vill höja vÀrdet pÃ¥ sin verksamhet med rödljusterapi â sÀrskilt inom retreat, wellness och hotell.
Tack Lyfe Nordic â jag ser fram emot vÃ¥rt fortsatta samarbete! ð

Lyfe Nordic ããã®åç
Snabba och hjÀlpsamma vi bestÀllde boaâŠ
Snabba och hjÀlpsamma vi bestÀllde boa max 2 otroligt nöjd med den ð€©ð

Snabba
Snabba , trevliga , lÀtta att ha att göra med, kam bara sÀga bra saker om detta team

Serviceminded och personlig
Jag hade kontakt med Alex gÀllande rödljuspanelen. Fick snabb återkoppling och personligt bemötande. Willing to go the extra mile för kunden. Otroligt nöjd med servicenivån och proffessionalitet. Leveransen var snabb och har fått allt som lovades och lite till för att hjÀlpa mig att komma igång.

Lyfe Nordic ããã®åç
Jag och min kollega har haft kontaktâŠ
Jag och min kollega har haft kontakt med Alex och Elias på Lyfe Nordic nu i två år. Vi möttes nÀr vårt företag fortfarande var en idé och nu Àr vi en månad från öppning. Dom har hjÀlpt oss hela vÀgen från idé till öppning. Rekommenderar starkt!

Otrolig bra service
Ãr sedan 39 Ã¥r egen företagare och mÃ¥ste sÀga att det verkligen inte ofta man kommer i kontakt med ett företag som Àr sÃ¥ kunnig, snabb, lÀttillgÀnglig och serviceminded, som Elias pÃ¥ Lyfe Nordic!
Ville investera i en ny lymfdrÀnage utrustning och fastnade för BOA MAX 2 och Lyfe Nordic, vilket jag inte ångrar en sekund.
Ãven mina kunder mÀrker skillnad och Àr ÃNNU nöjdare, vilket bekrÀftar att jag satsat rÀtt!
Kan verkligen rekommendera Lyfe Nordic och ser framemot ett fortsatt bra samarbete.
/Bibbi pÃ¥ Basic Living, Ãrnsköldsvik

Lyfe Nordic ããã®åç
Snabba svar och genuin omtanke.
Jag Àr vÀldigt nöjd med min Red Light Solo från Lyfe Nordic. Snabba svar från Alexander som jag haft kontakt med och genuin omtanke om kundens upplevelse. Rekommenderas varmt!

Lyfe Nordic ããã®åç
Otroligt nöjd med servicen och detâŠ
Otroligt nöjd med servicen och det proffsiga bemötandet av teamet på Lyfe Nordic.
De jobbar nÀra med sina kunder och det ger trygghet nÀr man har frågor eller behöver hjÀlp. Vi har investerat i ett kallbad och en kryomaskin och det har varit hur bra som helst. Rekommenderar absolut att jobba med Alex och Elias! - Daniel Gustafsson, Àgare av Primal Health

Grymt!
Från första mötet till leverans och installation har det varit super proffsigt bemötande .
Och att Alex och Elias Àr trevliga mÀnniskor gjorde hela resan Ànnu bÀttre .
Vi Àr supernöjda med vÃ¥ran Dry floating ð
// Daniel och Anna på Buddha Nest

Rekommenderas varmt
Rekommenderas varmt. Jag fick ett bra och seriöst intryck första gången jag hade kontakt med Elias. Jag har sonderat terrÀngen efter de maskiner jag vill ha och återkom till Lyfe Nordic i slutÀndan just för att Elias har gett ett vÀldigt kunnigt och bra bemötande och att de har ett högkvalitativt utbud av produkter. Elias har alltid svarat snabbt på alla möjliga frågor, Àr lÀttsam och hjÀlpsam utan att vara en påstridig sÀljare. Mkt bra service från start. Har redan haft supernöjda kunder som anvÀnt BOA Max 2, som Àr den produkt som vi på Lynx HÀlsa köpt in. Hoppas på vidare samarbete framöver.

Lyfe Nordic ããã®åç
Otroligt nöjd med allt från start
Otroligt nöjd med allt frÃ¥n start! Alex och Elias Àr lÀtta att ha att göra med, och nÃ¥bara. Ãr kunniga om sina produkter och mÀrkbart serviceminded! Vi har en BOA Max 2 pÃ¥ Carlskrona floating & massage, som kompletterar bra till vÃ¥ra övriga behandlingar och som Àr ett nytt behandlingssÀtt i vÃ¥rt omrÃ¥de ð«¶ðŒ /Josefin Hansson

Lyfe Nordic ããã®åç
Fantastisk service, produkt och kommunikation!
FrÃ¥n första kontakt med LyfeNordic har allt gÃ¥tt smidigt och Elias Àr en stjÀrna nÀr det kommer till flexibilitet och smidighet vid bestÀllning! Ãven vid leverans och installation gick allt sÃ¥ bra och det kÀnns tryggt att köpa produkter frÃ¥n detta företaget pÃ¥ grund av den nÀra kommunikationen!
Ger hela upplevelsen och vårt Redlight Panel 5/5 möjliga stjÀrnor och hoppas i framtiden ta in Ànnu fler maskiner till vår Wellness studio (HEALBOX) i Göteborg.

Lyfe Nordic ããã®åç
Mycket stabil partner att lita på
Alex och Elias har frÃ¥n första inledande mötet agerat med hög proffessionalitet, snabb Ã¥terkoppling vid frÃ¥gor samt hÃ¥llit det som sagts. Detta visades Ã¥nyo vid leverans och installation av Zerobody. Ãven efter leverans och installation sÃ¥ Àr man lika tillgÀngligt och tillmötes. Mycket stabilt företag som vi kommer fortsÀtta samarbeta med under lÃ¥ngt tid. Tack!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ