レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Lider du av ett spelmissbruk? Glöm psykolog, antidepp och KBT - Lyllo Casino Àr det enda botemedlet du behöver! Du vinner nÀmligen INGENTING hÀr. Har spelat pÃ¥ mÃ¥nga casinon och Àven om man alltid gÃ¥r... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Har vart bra och stabilt fram till nu...mina uttag hamnar i standardkobtrollen..kundtjÀnst har ingen info uan sÀger att man haft otur..men jag ligger i den stsndardkontrollen pÃ¥ tvÃ¥ spelbolag nu..verk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Otroligt dÃ¥ligt bemötande av kundtjÀnst. Försökt att fÃ¥ ut pengar i 1 vecka men blir bara ombedd att fixa nya intyg, personbevis, kontoutdrag etc. Allt för att slippa betala ut vinster. ARN och spelin... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

sÀmsta sidan jag nÃ¥gÃ¥nsin har spelat pÃ¥, tog min bonus spela klart bonusen och har gjort min omsÀtting, men fÃ¥r inte mitt uttag har vÀntat i fyra veckor sckiat massa dokument och sÃ¥ vidare men funkar... もっず芋る

䌁業情報

1. カゞノ

圓該䌁業による蚘述

Lyllo Casino Àr en nytÀnkande online spelsajt med svensk spellicens som erbjuder Casino och Odds produkter. HÀr hittar du över 2200+ Slots & Casinospel. Megaways-spel med fler vinstvÀgar. Jackpots som faller ut varje dag. Casino med Swish & BankID. Supersnabba bankuttag. Pay & Play med direkt-bankinsÀttning! Snabb registrering. Snabba bankuttag. Swish & BankID.

1.4

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Lider du av ett spelmissbruk? Lyllo Casino kommer att hjÀlpa dig!

Lider du av ett spelmissbruk? Glöm psykolog, antidepp och KBT - Lyllo Casino Àr det enda botemedlet du behöver! Du vinner nÀmligen INGENTING hÀr. Har spelat på många casinon och Àven om man alltid går back så har man i alla fall fått illusionen av att gå med vinst. Men inte på Lyllo - hÀr går man back hela tiden och det gör så ont i plånboken att man aldrig mer vill spela eller ens höra ordet "casino" igen.

2026幎4月7日

Hej Alexander,

Tack för att du tog dig tid och lÀmnade ett omdöme. Vi uppskattar det.

Jag kan se att du hade en dålig upplevelse på vår sida och skulle uppskatta om du kunde kontakta oss på antigen livechatt eller via e-post så att vi kan undersöka detta och hjÀlpa dig vidare.

5぀星のうち1の評䟡

Kan man ge noll stjÀrnor

Kan man ge noll stjÀrnor? Får inte ut vinsten. Gå inte på Lyllo Casino!

2026幎3月21日

Hej Anette,

Otroligt dÃ¥ligt bemötande av

Otroligt dåligt bemötande av kundtjÀnst. Försökt att få ut pengar i 1 vecka men blir bara ombedd att fixa nya intyg, personbevis, kontoutdrag etc. Allt för att slippa betala ut vinster. ARN och spelinspektionen kontaktad.

2026幎3月18日

Hej Marcus,

Om du Àr en ny spelare

Om du Àr en ny spelare, kan casinot initialt locka dig med en mindre vinst. DÀrefter upphör dock vinsterna, oavsett insatsens storlek, då casinot tenderar att behålla alla medel. Jag avråder bestÀmt från denna casino...

2026幎2月27日

Hej Jerry,

Spela aldrig dehÀr pisskasinot

Jag körde en vÀlkomnstbonus, omsatte 20 gÃ¥nger och skulle ta ut 2400kr men fick vÀnta i över en mÃ¥nad för att dom skulle ljuga och sÀga att jag inte skickat in dokument som behövdes. SÃ¥ istÀllet för o skicka det jag vann skickade dom 200kr pÃ¥ swish ӌterbetalning”

2026幎1月4日

Hej Midonatorn,

SÀmsta casino någonsin

SÀmsta casino någonsin. Omöjligt att få en enda vinst. Har spenderat så mycket pengar på denna sida utan någon vinst alls!!! Ett riktigt scam casino. Bonus på slots betalar aldrig över 20x insatsen om man ens har tur att få en. Kommer aldrig mera spela hÀr igen!!!

2026幎1月30日

Hej Bolos,

sÀmsta sidan nÃ¥gonsin vann 1600 efter

sÀmsta sidan någonsin vann 1600 efter omsÀttningskrav från vÀlkomstbonusen men sen låter de mig inte ta ut pengarna gör allt de ber om får inger Àndå usch

2026幎1月12日

5぀星のうち1の評䟡

sÀmsta sidan jag nÃ¥gÃ¥nsin har spelat

sÀmsta sidan jag någånsin har spelat på, tog min bonus spela klart bonusen och har gjort min omsÀtting, men får inte mitt uttag har vÀntat i fyra veckor sckiat massa dokument och så vidare men funkar Àndå inte, kundservice suger rejÀlt hjÀlper inget, rekomenderar dig att inte köra på denna sidan.

2026幎1月22日

5぀星のうち1の評䟡

Bluff casino vet inte varför

Bluff casino vet inte varför svenskacasino tillåter dem!

2025幎12月31日

Hej Ali,

5぀星のうち5の評䟡

Mina facking grabbar

Mina facking grabbar. la in 1147kr gick hem med 7200kr. WHALLE. VI ÄR RIKA. INSHALLA VI MATA FÅGLARNA, DOM VAR HUNGRIGA OCH JAG MATA,. GISSA VEM SOM VAR HUNGRIGAST: JAG WALLA

2026幎1月11日

Hej Benjamin,

Tack så mycket för att du tog dig tid och lÀmnade ett omdöme. Vi Àr så glada att höra från dig!

Jag Àr glad att höra att du har det bra hos oss. Om du kÀnner att vi saknar något eller om du har några idéer, kontakta oss gÀrna på vår livechatt eller via e-post.

Vi uppskattar all form av feedback och anvÀnder den för att bli Ànnu bÀttre på det vi gör.

5぀星のうち1の評䟡

Lyllos RTP måste vara 0%.

Lyllos RTP måste vara 0%.
Inga bonus spel o knappt några vinster. Nu spelat 5h utan bonus spel o pengarna försvinner snabbare Àn du hinner dricka upp din kaffe.
Detta Àr bara Ànnu en site som inte vÀrnar om sina spelare utan bara vill plocka av dig alla pengar. Vinst chansen Àr noll!

2026幎1月5日

De Àr tjuvar

De Àr tjuvar. Man kan inte ta ut vinsten.

2025幎12月29日

Hej Srdjan,

5぀星のうち1の評䟡

This is a complete fraud gambling

This is a complete fraud gambling website. Your bonus can never be withdrawn, even if you win $1K usd. You can not play real-time gambling, only their pre-selected slots. Do not waste your money.

2025幎12月26日

Hej Alexander,

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra

Mycket bra, fick 300% i bonus och efter att omsÀttningsvillkoren var klara betalade de ut vinsten inom 15 minuter!

2025幎12月27日

Hej Stefan,

5぀星のうち1の評䟡

Spela inte hos lyllo och snabbare

Spela inte hos lyllo och snabbare , du blir bara lurad. Svenska Soelinspektionen sÀljer spel licenser Àven till oseriösa spel företag ! Spela felfritt på svenska spel och ATG casino istÀllet !

2025幎12月25日

Hej Martin,

5぀星のうち1の評䟡

Skamlösa stölder mitt framför ögonen på en

Orimligt låga vinstchanser och dessutom stjÀl de en krona av dig typ ett spin av tre.
Du planerar att spela 5kr per spinn ner till 100kr för att sedan plocka ut det om det verkar dött på vinstfronten. Håller du inte stenkoll på saldot så går planerna åt h---e pga att de vart och vartannat spinn drar 6kr av dig istÀllet för 5kr. Dessutom kostar det dig en krona att öppna och stÀnga spel.

De lÀr tjÀna en skaplig extrahacka allt som allt genom att bara stjÀla av sina kunder utan förklaring.

2025幎12月11日

Hej R,

Lyllo Casino

VÀrsta Casinot på hela svenska marknaden. Vann 15,000 kr för 5 månader sedan. Fick inte ut pengarna pga av dokument som ska skickas in. Har skickat in alla dokument men utan svar på 1 månad nu. Detta Àr ett scam casino. Har Àven påbörjat en anmÀlan till ARN och spel inspektionen.

2025幎12月9日

Hej Carl,

Scam

Busenkelt att sÀtta in pengar, tyvÀrr Àr det ungefÀr samma odds att lyckas ta ut pengar som att vinna jackpot. RIktiga bluffmakare!

2025幎12月1日

Hej Fredrik,

Tappat min lön 5 mÃ¥nader i rad första

Tappat min lön 5 månader i rad första dagen pågrund av detta. Testa inte hemma. 0/10

2025幎1月25日

Hej Philip,

Otroligt dåligt spelbolag

Otroligt dåligt spelbolag.
Jag ångrar att jag inte lÀste omdömen INNAN jag gick på deras bluff!
Precis som alla skriver Àr de helt ovilliga att betala ut vinster. Har vÀntat flera veckor pÃ¥ att fÃ¥ ut de 10000kr jag vann. De begÀr in otaliga mÀngder underlag men nekar ÀndÃ¥ uttag. Ingen kundtjÀnst fÃ¥r man tag i utan endast mejlsvar med inklistrade automatiska svar utan egentligt innehÃ¥ll. Den enda jag ”pratat” med Àr deras chattbot som inte förstÃ¥r mycket.
Som övriga hÀr skriver jag detta för att andra ska ha en chans att undvika att gå på deras bluff!!

2025幎11月21日

Hej Petra,