Lige fra man kommer ind af dÞren er der rigtig god atmosfÊre. nem tidsbestilling. super dygtig tandlÊge, behagelig og hurtig. stort ug.
Jeg har vÊret patient i klikken i flere Ã¥r, og vÊret tilset af bÃ¥de Jens og Reda i Ã¥rerne. Begge tandlÊger er nÊrvÊrende, grundige, hjÊlpsomme og giver en fantastisk rÃ¥dgivning. Reda har hjulpet... ãã£ãšèŠã
Har vÊret kunde i mange mange år. Er glad og tilfreds, men har ikke haft store problemer. Vil overveje skift hvis stÞrre ting skal laves da de ligger i den dyre ende.
Lige fra man kommer ind af dÞren er derâŠvenligt
Lige fra man kommer ind af dÞren er der rigtig god atmosfÊre.
nem tidsbestilling.
super dygtig tandlÊge, behagelig og hurtig.
stort ug.
Virkelig god oplevelse
Jeg var hos Jens i dag for fÞrste gang og fik fjernet sting fra en visdomstandsoperation som Godt Smil-tandlÊgen i Virum ikke Þnskede at fjerne rettidigt. Derudover fik jeg en second opinion af mit forlÞb med fjernelse af tanden og hele vejen igennem var Jens sympatisk og imÞdekommende. Det var en god oplevelse på alle måder. Jeg ser allerede frem til at gå fast hos Jens og hans team.
Fin behandling efter indsendelse af kritik.
Jeg har netop skrevet en ret så negativ anmeldelse af Lyngby-Tand Klinik, Boulevarden 2. Efter kommunikation med klinikken, og deres nu meget fine behandling af min klage, bliver jeg nÞdt til, at Êndre min opfattelse og anmeldelse. Jeg håber, at der ikke er for mange der har nået, at lÊse min kritik, og Êndrer straks antal stjerner.
Virkelig god oplevelse uden smerter
Har skiftet tandlÊge og er nu hos Lyngby Tand, hvor jeg i dag fik ordnet/udskiftet en flydning. Virkelig en god oplevelse trods tandlÊgeskrÊk. Hurtigt, effektivt og meget professionelt. Ingen smerte og man fÞler sig virkelig i gode hÊnder. Kan absolut anbefales - isÊr hvis man er meget lidt glad for at gå til tandlÊge.
FÞrst besÞg hos Lyngby-tand
FÞrst besÞg hos Lyngby-tand.
TandlÊge Jens Siverts Rantorp gav meget venlig og tryg behandling. Kontrol, tandrensning og rÞntgen alt til Ug ð
Receptionen også venlig og hjÊlpsom.
Ny tid igen om et år :)
Man modtages hjerteligt og trygt iâŠ
Man modtages hjerteligt og trygt i klinikken, der i hÞjeste grad emmer af ro og fortrolighed. Jeg blev behandlet af tandlÊge Jens Siverts, som var dybt professionel og nÊnsom, tillidsvÊkkende i hÞjeste grad og uden nogen former for bebrejdelser om de mange mange år, jeg har gået uden tandlÊgebesÞg. Fra jeg trådte ind ad dÞren fik jeg ros for at have taget det store skridt som de var meget opmÊrksomme på, at det er, når man vÊlger at gå til tandlÊgen efter så mange år uden besÞg. Den angst og nervÞsitet, jeg havde ophobet henover denne lange årrÊkke endte her, som slukkede de for det på en kontakt. Hvad jeg havde håbet og sat min lid til ved netop denne klinik gik i lykkelig opfyldelse. Fortrolighed, ro, tillid, forståelse, mildhed, nÊnsomhed og professionalisme. Jeg er lettet og dybt, dybt taknemmelig og vil i hÞjeste grad anbefale alle dette fantastiske sted!
â¥ïžâ¥ïžâ¥ïžð
Fik en akut tid idag - tak til jer - fik en fin og proff behandling - selv med akut- gebyret er i meget billigere end min tandlÊge i KÞbenhavn . Det giver bestemt stof til eftertanke â¥ïžâ¥ïž
Du får ikke en bedre tandlÊge
Jeg har vÊret patient i klikken i flere år, og vÊret tilset af både Jens og Reda i årerne. Begge tandlÊger er nÊrvÊrende, grundige, hjÊlpsomme og giver en fantastisk rådgivning.
Reda har hjulpet mig gennem et lidt lÊngere tandforlÞb - og jeg er blevet så glad for mit smil.
Man bliver altid taget god i mod hos Lyngby-Tand. Varmeste anbefalinger - når fÞrst man er blevet patient der, så bliver man hÊngende :-)
Keep smiling og thumbs up for Lyngby Tand
Efter min gamle tandlÊge gik på pension, har jeg vÊret lidt uheldig og endte på min sÞgen efter en ny seriÞs klinik, med at komme til Lyngby Tand og Jens for en stÞrre opgave med flere implantater. Jeg har fået en yderst tryg, professionel og venlig behandling og resultatet er blevet fantastisk! Her forbliver jeg patient og jeg vil varmt anbefale Jens og hans kollegaer til alle.
Den bedste og dygtigste tandlÊge,somâŠ
Den bedste og dygtigste tandlÊge,som jeg nogensinde har haft.
Jeg startede i klinikken hos Jens for et par måneder siden og blev taget så flot imod som ny patient. Det var meget rÞrende.
Jens er fantastisk dygtig,rolig og meget empatisk. Klinkassistenterne Sara og Grace er også sÞde og meget imÞdekommende.
Jeg er fuld af beundring for hans dygtighed og rolige genyt hver gang,hvor jeg kommer i klinikken.
Jeg har varmt anbefalet ham til venner og familie efterfÞlgende.
Dygtig og behagelig tandlÊge
Yderst kompetent, behagelig og Êrlig tandlÊge. Er gennem flere år kommet hos Jens og kan varmt anbefale Jens og de andre tandlÊger på klinikken, hvor der er en god, tryg og behagelig atmosfÊre.
Jeg har vÊret kunde gennem mere end 10âŠ
Jeg har vÊret kunde gennem mere end 10 år og oplever altid en professionel, tryg og god behandling. Kan varmt anbefales.
Jeg fÞler mig tryg og oplever godâŠ
Jeg fÞler mig tryg og oplever god behandling hos Lyngby Tand. De kan varmt anbefales. Andreas Wolf, SmÞrum
Super dygtig tandlÊge
Super sÞd personale.
God at at forklare inden de går i gang.
Nemt at finde.
God til tandlÊgeskrÊk.
God til at overholde den aftalte tid
God til at overholde den aftalte tid.
UdfÞrer den nÞdvendige behandling på en kompetent og behagelig måde.
Fremragende tandpleje og service
Kan anbefales.
Kan anbefales.!
De altid flinke og man går altid ud med et smil.!
Tak for god behandling!
FÞler mig altid i trygge hÊnder hos Jens, uanset hvad âopgavenâ gÃ¥r ud pÃ¥!
Det samme gÊlder for mine bÞrn. Tidligere var de ret nervÞse for at komme til tandlÊgen, men efter de er begyndt hos Lyngby Tand, er nervÞsiteten vÊk.
IÞvrigt modtages man altid med et smil...
Har vÊret kunde i mange mange år
Altid bedste behandling
Altid bedste behandling. I gode og trygge hÊnder.