レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg siger det samme som MANGE andre..... FAKE FAKE
.KØB IKKE

5぀星のうち1の評䟡

Det vÊrste svindelfirma. Som beskrevet i andre anmeldelser modtog ogsÃ¥ jeg varer af en standard og kvalitet, der reelt gÞr dem uanvendelige. Retur skal ske til Kina formedelst ca kr 360 ( varerne kost... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Lys KÞbenhavn er et svindelfirma ! Deres produkter svarer for det fÞrste ikke til beskrivelser pÃ¥ siden, og dernÊst udgiver de sig for at vÊre en dansk side. Adressen som er vist pÃ¥ siden er i Hollan... もっず芋る

FAKE FAKE
.KØB IKKE
 Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tÞj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tÞj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 267ä»¶

レビュヌを曞く

Svindel firma

Svindel firma. Hold jer langt vÊk.
DÃ¥rligt og grimt kinesisk materiale.
Bestilte str. 2xl og fik,hvad der svarer til Eu str Small .
NÊsten 14 dages leveringstid , og ikke 2-4 hverdage, som lovet.
En mega besvÊrligt retur procedure, hvor svindlerfirmaet Lys KÞbenhavn, fralÊgger sig et hvert ansvar. Det er så svindler råddent, at de endda råder kunderne til at modtage en refusion på 25% og så glemme alt om returnering til en mÊrkvÊrdig kinesisk adresse . Det er jo en himmel råbende og grotesk og svindel agtig måde at lave snyde folk på.
Et helt igennem råddent og svindelagtigt firma, med grotesk dårlige kinesiske svindel produkter.
Håber de går konkurs.

2026幎3月14日

Hvis jeg kunne give 0 eller minus

Hvis jeg kunne give 0 eller minus stjerner gjorde jeg det!
Tarveligt asiatisk materiale og endda i herre dårlig kvalitet!
260,- for en dårlig kopi af en fleecejakke, jeg kunne have bestilt via Temu for under 40,-
Jeg er SÅ utilfreds og jeg bestiller ALDRIG fra dem igen!
Håber de har en dårlig smag i munden, over at svindle deres kunder!

2026幎3月13日

Fup & Svindel

Bestilte en flot nordisk striktrÞje og en ankel lang jakke til min kones fÞdselsdag. Gjorde den fejle ikke at checke trustpilot fÞrst. "StriktrÞjen" ankom og var ikke strik. Men mÞnster trykt på stof. Grim som bare f... "Jakken" var til gengÊld en striktrÞje til en vÊrdi af ca. 10kr.
Jeg ville Þnske jeg kunne tilfÞje billeder her. KÞb ikke fra denne side. I vil blive snydt så vandet driver.

2026幎3月13日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en frakke med hÞj krave

Jeg bestilte en frakke med hÞj krave. Efter lang tids levering kommer en frakke med hÊtte. Jeg skrev at jeg Þnskede at få den rigtige og at de skulle sende et retur label til mig derfra hÞrte jeg ikke mere . Rigtig dårlig kundeservice

2026幎1月30日
5぀星のうち2の評䟡

Kina model

Lang leveringstid og jeg skulle have tjekket her inde fÞr kÞb.
Da den kom vil jeg sige den er super flot men desvÊrre en Kina model og alt for kort i benene.
Nu lÊser jeg at folk skriver de ikke har modtaget deres penge retur.

2026幎2月23日

Virkelig misvisende markedsfÞring

Trods det danskklingende firmanavn, viste det sig, at min vare er kommet fra Hongkong. Det tog lige prÊcis 1 måned fra bestillingsdato og ikke den lille uge, jeg var sat i udsigt.
Den såkaldte "strikkede trÞje" er maskinproduceret og hovedpine-stinker som en kinesisk kemikaliefabrik.
Og selvom jeg kÞbte den i L, svarer den til S i EU-stÞrrelse.
Gid jeg dog havde tjekket Trustpilot fÞrst!

2026幎3月8日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg havde bestilt et fritidssÊt.som jeg

Jeg havde bestilt et fritidssÊt.som jeg ventede på i rigtig lang tid.ordre nr Lk 6734.
Da det dukkede op gik det op for mig,at det kom fra kina..jeg er en str xxxl.og da det kom var det en lille str.bad om at få en retur label..det kunne jeg ikke..fik en meget lang addresse til kina.og det var mit ansv.at det kom retur.så blev jeg tilbudt 25 %på hvad jeg havde givet..så det er jo en god forretning for dem..
SÅ PAS PÅ DERUDE..DE SKIFTER NAVN SÅ MAN TROR DET ER EN DANSK BUTIK..JEG MISTEDE PENGE.OG INGEN FRITIDSSÆT...

2026幎2月27日

DE LEVERER IKKE DAGEN EFTER

jeg skulle bruge nogle stÞvler hurtigt fordi jeg var blevet brÊndt af på vinter og så de havde levering dagen efter hvis man bestilte fÞr kl 23. det var jo perfekt.
jeg bestilte mine stÞvler d. 24 februar, det er nu d. 28 februar og når jeg går ind for at fÞlge min pakke så står der at den stadig ikke er blevet sendt, nu har jeg skrevet og bedt om en refundering.

2026幎2月24日

Svindel

Svindel
Jeg har d. 21/2 kÞbt en jakke til mit barnebarn. Ordren er på vej, men jeg kan ikke fÞlge den? Pengene er trukket fra min konto! Har forsÞgt at kontakte firmaet på deres mail, men får intet svar!

2026幎2月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ