レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg siger det samme som MANGE andre..... FAKE FAKE
.KØB IKKE

Det vÊrste svindelfirma. Som beskrevet i andre anmeldelser modtog ogsÃ¥ jeg varer af en standard og kvalitet, der reelt gÞr dem uanvendelige. Retur skal ske til Kina formedelst ca kr 360 ( varerne kost... もっず芋る

Lys KÞbenhavn er et svindelfirma ! Deres produkter svarer for det fÞrste ikke til beskrivelser pÃ¥ siden, og dernÊst udgiver de sig for at vÊre en dansk side. Adressen som er vist pÃ¥ siden er i Hollan... もっず芋る

FAKE FAKE
.KØB IKKE
 Ligner dansk hjemmeside,..men billigt tarvelig tÞj fra Kina. Totalt bedrageri. Ubrugelig tÞj. Kan kun returneres,..hvis du betaler dyr returneringspris. Man lod sig rive med af f... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 267ä»¶

レビュヌを曞く

Nej tak

SVINDEL SVINDEL SVINDEL
Bestilte et par bukser. Det stod at de ville blive afsendt allerede dagen efter ordren. Der er nu gået 3 dÞgn og der er ikke engang kommet en ordrebekrÊftelse endnu ! Og de har trukket pengene på min konto ! Jeg har sendt dem 6 mails men intet svar ! HÞrer jeg ikke fra dem indenfor 2 dage, bliver de politianmeldt!
Jeg tjekker normalt altid trustpilot, men glemte det desvÊrre den enkelte gang. Det er virkelig bare en helt uacceptabel måde at drive forretning på !!!
HOLD JER LANGT VÆK !!!!

2026幎2月24日
自発的なレビュヌ

Nåede heldigvis ikke at kÞbe!

ForsÞgte at kÞbe en fleece jakke på deres hjemmeside fra min iPhone. Gang på gang blev min betaling afvist, der stod blot at "det er sket en fejl". Jeg brugte mit bankkort, Apple pay, mobilepay, paypal, intet virkede.
Jeg prÞvede derefter at åbne siden på min bÊrbare Acer, og her ville min Chrome browser slet ikke åbne siden, men gav mig en advarsel om at siden var usikker eller fake.
Tjekkede herefter Trustpilot og så alle de dårlige anmeldelser. Er så glad for at min telefon og min antivirus forhindrede mig i at smide penge efter det her fup-firma!

2026幎2月24日

Jeg havde bestilt 3 kjoler fra

Jeg havde bestilt 3 kjoler fra lyskÞbenhavn da jeg fÞrst dagen efter lÊste trustpilot. Jeg skyndte mig at skrive en mail om jeg gerne ville annullere ordren. De svarede hurtigt tilbage og jeg fik alle pengene efter et par dage. God service

2026幎2月25日
自発的なレビュヌ

Nul stjerner på produkt, trovÊrdighed og kundeservice

KÞbte et par vinterstÞvler. De var lÊnge undervejs og da de ankom var det en utrolig ringe kvalitet og stÞrrelsen er alt for lille ift europÊiske standarder
Jeg skrev til dem for at returnere og fik besked på at jeg skulle returnere til en adresse i Kina for egen regning. Absolut ikke acceptabelt for en virksomhed der på nettet reklamerer med 30 dages gratis returnering og angiver sig for at vÊre en dansk virksomhed beliggende i KÞbenhavn

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

Fusk, snyd dårlig service.

KÞb IKKE her.

Den 28/1-26 lagde jeg en bestilling.. For dumt ikke tjekke Trustpilot fÞrst.
 SÃ¥ havde jeg aldrig bestilt. PrÞvede at annullere ordren. PrÞvede sÃ¥gar at lukke mit dankort. De fik alligevel hÊvet 700kr. Har skrevet og skrevet. Fik svar fÞrste gang. Har hverken set varer eller penge pÃ¥ min konto.
KØB IKKE HER. FUSKERI.

2026幎2月20日

Hold jer langt vÊk!!!!

Hold jer langt vÊk!!!!
Kinesiske varer.
Har INTET - INTET - med Danmark eller KÞbenhavn at gÞre.
Meget lang leveringstid- og svÊrt at fÃ¥ kontakt via mail (hollandske “bagmÊnd”)
NÊrmest umuligt at fortryde et kÞb - og retur er dyrere end at beholde de dÃ¥rlige varer
. :-(

2026幎2月12日

Fup firma fra Kina

DesvÊrre min egen fejl jeg ikke tjekkede Trustpilot inden jeg kÞbte fra Lys KÞbenhavn - dette firma har intet med KÞbenhavn at gÞre. Det er et kinesisk fup firma. Jeg modtog en trÞje der pÃ¥ ingen mÃ¥de lever op til beskrivelse og billeder 😣 jeg orker ikke engang at kontakte dem - ved pÃ¥ forhÃ¥nd hvad svaret bliver 😒hold jer langt vÊk fra dette firma

2026幎2月12日

HOLD DIG VÆK FRA DETTE FIRMA

HOLD DIG VÆK FRA DETTE FIRMA
Man kan desvÊrre kun give minimum 1 stjerne her men dette firma burde slet ikke have nogen. Jeg fÃ¥r leveret en frakke som pÃ¥ ingen mÃ¥der lever op til det jeg Þnsker, men firmaet vil ikke bytte varen, da de mener at stÞrrelse og pasform ikke er en gyldig grund til returnering. Dog kan man for egen regning sende varen retur til Kina, men det koster jo en formue - alternativt “tilbyder” de en refusion pÃ¥ 20% - bare ikke i orden.

2026幎2月10日

DÃ¥rlig

Dårlig. De kunne ikke levere varen, men havde hÊvet belÞbet på min konto. Skrev at jeg ville ha mine penge retur, men de svarer ikke.
BRUG IKKE DETTE FIRMA

2026幎1月22日

Helst ingen stjerner

Helst ingen stjerner da det er et fupfirma. Jeg har undersÞgt at der ligger en fysisk butik i KÞbenhavn, ved ikke om de er klar over at deres butik bliver misbrugt eller om det også er fup.
Handl ALDRIG på den hjemmeside. Har ikke modtaget min vare, men pengene er trukket i banken

2026幎1月27日

KÞb aldrig derfra

KÞb aldrig derfra

Jakken der kom passede ikke til foto eller beskrivelse.

Har vÊret i kontakt med firma som siger vi kan sende det retur til Kina for så at firma vil donere 10% til godtgÞrende formål.

Firmaet her er som mange andre falsk.
Vi har opgivet håbet om penge retur

KÞb aldrig fra Lys KÞbenhavn
Skulle have 0 stjerner

2026幎2月1日

IT'S A SCAM!!!

I realized it was a bad idea to purchase from this website after I got a notification that the product was being shipped from a Chinese carrier. I was surprised as I did my usual due diligence checking whether there are an address and CVR number on the website. It turned out that that wasn't enough as they faked the CVR number on their website among other fake information e.g. delivery will be carried out via FedEx or DHL and delivery time is 4-9 days. It was in fact 17 days. The customer service did answer when I tried to cancel the order but said nothing except that he couldn't do anything if I hadn't cancelled within 2 hours, which was stated nowhere on the website. I have reported the website to Forbrugerombudsmanden.

2026幎2月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ