レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden. Den er af hÞj kvalitet. Syninger, materiale og generel udfÞrsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den RÃŒckenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunÀhen oder horizontal im o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dÃ¥rligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mÃ¥l. Da vi klagede blev vi mistÊnk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ putene til vÃ¥r rotting sofa pÃ¥ terrassen. Med disse nye putene fÞles det som vi fikk nye mÞbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... もっず芋る

䌁業情報

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち4の評䟡

Edel! Und stoßempfindlich?

Die bestellte Stoffbespannung sieht sehr edel aus. Wir freuen uns, diese zu anzubringen und die Optik zu sehen. Gleichzeitig wirkt der Stoff empfindlich gegenÃŒber Knicken oder Stößen, so dass wir ihn nicht vor dem Tausch der Zaunlatten im spÀteren FrÃŒhjahr anbringen werden um ihn zu schonen. Wir mÃŒssen also mit dem Ergebnis noch warten

2025幎4月1日
5぀星のうち1の評䟡

Rock hard pillow and bad customer service

After ordering a pillow online I got a message that delivery would take 2 months. Since that wasn't clear from the website and I didn't want to wait so long, I wanted to cancel the order.

But after sending an email to cancel on the same day I placed the order, I got an email back that this wasn't possible. On top of that I was sending them emails in English but they kept replying in Danish, very rude.

Since I couldn't cancel, I waited for the pillow which got delivered last week. And it's hard as a rock. It's as comfortable as sitting against a wall.

Dealing with Mahoo was an all over disappointing experience.

2025幎3月25日

Hello Casper Athmer,
I am sorry that we didnÂŽt meet your expectations and we answered your email in Danish instead of english.
We used 27 working days to produced and ship your order.
Even this is made to measure we have a goal to do this within 10-15 days. But due to high season we are more busy than usual.
I hope you will enjoy the cushion.
Regards.

5぀星のうち2の評䟡

S.G.

angegebene und tatsÀchliche Produktionszeit zu lang. Den Stoff sollte man sich vorab als Stoffprobe schicken lassen, mittlere QualitÀt sehr enttÀuschend. Versand eingeschweißt wie billige China-Pakete, stark verschmutzt, schwer auszupacken, ohne die Ware dabei zu verletzen. Alles im Allen, ok, Preis-LeistungsverhÀltnis zu teuer, Internetseitengestaltung aber ganz gut.

2025幎3月7日

Hallo S.G.,
Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung.
Ich entschuldige mich fÃŒr die lÀngere Lieferzeit, die Sie erfahren mussten. Dies ist auf eine außerordentlich hohe Nachfrage zurÃŒckzufÃŒhren, wÀhrend wir gleichzeitig alle unsere Produkte nach den Zielen und Vorgaben unserer Kunden produzieren. Daher starten wir fÃŒr jede Bestellung mit der Produktion.
Bei unserer Verpackung haben wir uns fÌr eine Verpackung entschieden, die die Umwelt möglichst wenig belastet. Wir haben dies bewusst getan, um unserer Vision gerecht zu werden, so nachhaltig wie möglich zu sein.
Ich freue mich, dass Ihnen unsere Website gefÀllt.
Ich hoffe, Sie haben Freude an Ihrem Kissen.
Mit freundlichen GrÌße

Ronduit super

Ronduit super. Hele makkelijke website om bestelling in op te geven. Goede communicatie tijdens korte uitloop levertijd. De kussens zijn gewoon top. Kleur goed. Naaiwerk en stof van goede kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding meer dan super. Aanrader.

2025幎2月23日

Hochwertige Ware

Hochwertige Ware, zÃŒgige Lieferung.

Gut und wichtig war die Musterzusendung. Außerdem die Möglichkeit einer genauen Konfektionierung und die vielfÀltigen Angebote hierzu.

2025幎1月20日
5぀星のうち4の評䟡

Ændring

Hej Morten
Jeg har nu Êndret mine stjerner til jer, da I rent faktisk har leveret et fint produkt til mig nu, efter nÊsten 2 måneders ventetid.
Du skriver at jeg lÞbende er blevet informeret via e-mail, det er jeg så ikke. Jeg modtog kun 1 e-mail 2 dec om at min hynde ville komme ca 27 dec. Da det ikke skete begyndte jeg at kontakte jer på tlf og mail, og heller ikke her, er jeg blevet ringet op eller fået en mail fra jer, hvor i lige forklarer det du forklarer nu.
Derfor begyndte jeg at tro I var et fup firma, da man kun kan ringe mellem 9-12 og kun fÞrste gang jeg ringede talte jeg med en kvinde , der ikke var pÃ¥ kontoret og hun ville kigge pÃ¥ min mail/ordre nÃ¥r hun kom tilbage. Men hÞrte aldrig fra jer og jeg prÞvede at ringe til jer igen og igen og endda fra flere tlf men uden held og sendte e-mails uden held. Derfor skrev jeg denne anmeldelse og stadig hÞrte jeg intet, sÃ¥ havde faktisk givet op

pludselig fik jeg sÃ¥ en e-mail med at min hynde ville komme 29 januar og efterfÞlgende en mail om jeg kunne hente min pakke😳😱😁👍
Det havde jeg ikke forventet.
For jeres egen skyld, så skal i vÊre bedre til at svare på tlf og e-mails. Bare lige din ordre er desvÊrre forsinket eller vi beklager bl.a. bla. bl.a.
Og ja du har helt ret med hensyn til betaling, det er forgÃ¥et ligesom du har beskrevet det, sÃ¥ har kun betalt belÞbet 1 gang, sÃ¥ alt godt der og jeg er glad for hynden og den passer perfekt😁

2024幎12月1日

Hej Mette Kaae,

Jeg beklager, at vi ikke har leveret din hynde til den fÞrste oplyste dato.
Vi er en mindre virksomhed der ligger vÊgt på håndvÊrket og den kvalitet vi leverer til vores kunder. Alle vores produkter bliver speciel produceret efter vores kunders Þnsker og mål.
Det betyder også, at vi ikke har nogle standard varer som vi sender ud. Vi starter altså fÞrst en produktion når du har afgivet din ordre.

I december måned oplevede vi en ekstraordinÊr stor efterspÞrgsel, hvilket skubbede vores leveringstider.
Det beklager jeg meget.
Vi har lÞbende holdt dig informeret omkring dette via email.

Mht. din betaling, så overholder vi selvfÞlgelig lovgivningen. Det betyder, at vi fÞrst trÊkker betalingen når vi afsender varen, ikke fÞr. Jeg tror du måske blander det sammen med, at banken laver en reservation af belÞbet, selvom pengene stadig er på din konto. PrÞv evt. at tag fat i banken, så kan de forklare nÊrmere om hvordan det foregår.

Venlig hilsen

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス