レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden. Den er af hÞj kvalitet. Syninger, materiale og generel udfÞrsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... もっず芋る

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den RÃŒckenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunÀhen oder horizontal im o... もっず芋る

Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dÃ¥rligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mÃ¥l. Da vi klagede blev vi mistÊnk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ putene til vÃ¥r rotting sofa pÃ¥ terrassen. Med disse nye putene fÞles det som vi fikk nye mÞbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... もっず芋る

䌁業情報

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

472件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 57に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

DÃ¥rlig kundeservice og lidt sjusket sy-arbejde

Jeg bestilte en havehynde, og havde en lÊngere mail-korrespondace i den forbindelse. Jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥, at det var vigtigt for mig at fÃ¥ leveret hynden inden en bestemt dato, hvor den skulle bruges. Jeg fik det svar, at jeg ville fÃ¥ leveringstiden pÃ¥ mail efterfÞlgende. Den estimerede leveringstid passede med mit Þnske, sÃ¥ jeg gjorde ikke yderligere. Varen kom sÃ¥ efter den dato, jeg skulle bruge den og her var kundeservice ikke til nogen hjÊlp (den kom 11/5, sÃ¥ det var ingen hjÊlp at de havde sendt den fÞr den estimerede leveringsdato, nÃ¥r den fÞrst blev leveret flere dage efter). De kunne ikke ringes op i deres Ã¥bningstid og jeg fik svar pÃ¥ mailen at: “
de havde travlt og tak for min forstÃ¥else
 “
Ingen kompensation for ikke at overholde den dato jeg havde bedt om og fået bekrÊftet. Nu er hunden kommet og den er okay, men med sjusket syarbejde flere steder (lÞse tråde og skÊvhed i hjÞrnerne). Jeg kan derfor IKKE anbefale dette firma.

2026幎5月11日

Hej Line SÞnderskov Weber,

Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med leveringsdatoen for din ordre.

Du lavede en bestilling den 18/4-26, kl 11:54 med bankbetaling.
Vi registrerede din betaling den 21/4-26.
Her fik du oplyst en forventet levering i perioden 4/5-8/5.

Vi afsender din ordre den 6/5.

Mht. skÊvhed, så skyldes dette at hynden er pakket sammen i transporten. Her har vi sendt dig lidt vejledning, så dette nemt kan rettes:

Stoffet er meget levende og fleksibelt, og derfor kan hynden godt Êndre form under transporten. Skummet bliver presset sammen i emballagen og kan også reagere på kulde under fragten.

Har du haft mulighed for at tage hynden helt ud af emballagen og justere skummet inde i betrÊkket? Det er vigtigt, at alle 4 hjÞrner ligger korrekt inde i betrÊkket.

For at hjÊlpe hynden hurtigst muligt tilbage til sin endelige form anbefaler vi:

Åbn lynlÃ¥sen og kontroller, at alle 4 hjÞrner ligger korrekt.
Ryst hynden som en dyne.
LÊg hynden frit på en flad overflade i et par dage.
Efter nogle dage vil skummet normalt have fundet sine korrekte mål og formen vil blive mere jÊvn.

Maaho

Vi hade några enkla prisfrågor som vi

Vi hade några enkla prisfrågor som vi inte kunde lÀsa oss till på webbsidan. Vi försökte då få tag i Maaho via både telefon och mejl i flera dagar utan att få svar. Efter ca 1 vecka fick vi kontakt och blev då otroligt dåligt bemötta, de var otrevliga och inte alls servieminded. Vi kommer inte att köpa något av dem utan vÀljer en annan leverantör istÀllet.

Svar till Maaho:
Vi tror att ni har bra produkter, dÀrför försökte vi få tag i er flera gånger på telefon och två gånger på mejl. Vi hoppades få den rabatt som ni just haft på er webbsida om vi bestÀllde många balkongskydd på ett brÀde. Vi hann fatta ett beslut snabbt i föreningen, men missade rabatten men någon enstaka dag. Ni fattar sjÀlvklart era affÀrsbeslut att inte ge oss rabatten, men att sen svara en kund på det sÀtt ni gör får oss att med glÀdje betala fullt pris någon annanstans.

2026幎5月5日

Hej Mattias Wiklund Hedenfalk,

Du skrev ett meddelande till oss den 28 april kl. 14:27.
Vi svarade på ditt meddelande den 30 april kl. 10:56.

I ditt meddelande försöker du pressa oss att ge dig en hög rabatt. Vi vill informera dig om att vi inte kan erbjuda dig det.

Jag beklagar att det inte uppfyller dina förvÀntningar, men vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa produkter som Àr skrÀddarsydda efter våra kunders önskemål.

Med vÀnliga hÀlsningar
Morten

Firmaet lever ikke op til deres egne

Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dårligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mål. Da vi klagede blev vi mistÊnkeliggjort: havde vi overhovedet den rigtige stol mm. Efter megen skriv frem og tilbage leverede firmaet - efter måneder - mere korrekte hynder, dog fortsat med mangler.
Firmaetver hjemmehÞrende i Tjekkiet, intet i Danmark hvor du kan mÞdes og afklare.
Kan absolut ikke anbefale at kÞbe gennem dem.

2026幎1月4日

Hej Agnete,

Som jeg også har skrevet til dig på mail, så beklager jeg meget det forlÞb du oplevet.

Vi producerer alle vores produkter efter vores kunders mål og anvisninger. Det betyder at vi har en produktion for hver ordre vi modtager. Det kan desvÊrre ikke undgås at der sker fejl fra tid til anden.

I dit tilfÊlde skyldes en fejl fra vores skumproducent, som leverede en nakkehynde i forkerte mål. Sidde og ryghynden var korrekte.
Da vi blev opmÊrksomme på fejlen, fik vi den hurtigt rettet og sendt dig en ny nakkehynde i korrekt stÞrrelse.

Vores firma er dansk og har cvr. 39094002.

Defekt vare

Defekt vare – afvisende kundeservice og manglende vilje til lÞsning!

Jeg bestilte et hyndesÊt fra Maaho, som ved levering havde en tydelig fejl/plet. Den sorte plastemballage, hynderne var pakket i, havde desuden snavs på indersiden, hvilket tydeligt indikerer, at fejlen var til stede allerede ved modtagelsen.

Jeg reklamerede derfor straks over varen. Hynderne var bestilt til et konkret arrangement med en fast deadline, og da varen ikke var i korrekt stand, var jeg nÞdt til at finde en anden lÞsning for at få stolene klar i tide.

I stedet for en konstruktiv dialog blev jeg mÞdt af en meget afvisende tilgang, hvor virksomheden gentagne gange henviste til deres egne betingelser frem for at forsÞge at finde en rimelig lÞsning.

Jeg har flere gange forsÞgt at finde et kompromis, så sagen kunne afsluttes uden at krÊve mine penge tilbage. Jeg foreslog blandt andet, at virksomheden kunne fremstille betrÊk til en anden stol, så jeg trods alt kunne få noget brugbart ud af situationen.

Det eneste kompromis virksomheden ville tilbyde var ét betrÊk til en siddehynde – hvilket naturligvis ikke giver mening, da en stol krÊver bÃ¥de sidde- og ryghynde. Da dette blev pÃ¥peget, blev det blot afvist og jeg blev i stedet henvist til selv at bestille og betale via deres hjemmeside.

Det efterlader mig med en oplevelse af en virksomhed, der på ingen måde er serviceminded eller reelt interesseret i at finde en lÞsning, selv i en situation hvor varen var mangelfuld ved levering. Situationen kunne meget let have vÊret lÞst, hvis der havde vÊret vilje til det.

Da vi ikke kan finde en lÞsning, er sagen nu sendt videre til relevante forbrugerinstanser.

Meget skuffende oplevelse og en kundeservice, jeg desvÊrre ikke kan anbefale.

2026幎2月20日

Hej Camilla Steen,

Vi er en lille familieejet virksomhed med vores egen systue. Det betyder alt for os, at vi har tilfredse kunder og vi gÞr altid en ekstra indsats for at finde en lÞsning, hvis der opstår en fejl.

I vores egenkontrol gennemgår vi stoffet tre gange for fejl (vÊvefejl, indfarvningsfejl etc.). Dertil laver vi altid en sidste komplet kontrol af hynden fÞr den bliver pakket og afsendt.

I dit tilfÊlde, anmelder du en plet på hynden. Når der er en fejl som dette, så skal vi have det retur så vi kan kontrollerer plettten og lave et nyt betrÊk til hynden. PrÊcis som hvis der er en fejl på en t-shirt du har kÞbt i en fysisk butik, så skal de også have den retur.

Du nÊgter at vi må afhente hynden.

Jeg tilbyder dig, at vi kan sende et ny betrÊk til hynden.

Også denne lÞsning nÊgter du.
Du vil have to nye betrÊk til en helt anden stol og hvis vi ikke giver dig det, så vil du anmelde os til Forbrugerstyrelsen.

Det skal nÊvnes, at alle vores hynder laves med valgte stof på begge sider. Det betyder at man kan vende hynderne om, hvis man har en plet på den. Den mulighed havde du også indtil du havde modtaget det nye betrÊk fra os.
Du nÊvnte det faktisk også i den fÞrste email du sendte til os, men så Êndrede du mening og ville have flere nye betrÊk gratis.

Vi vil selvfÞlgelig fortsat gerne hjÊlpe dig, så når du er klar til at vi kan afhente betrÊkket, så vil vi gerne lave et nyt til dig.

maaho

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service
Jeg modtog en hynde, som er 4 cm mindre ude i kanterne end forventet stÞrrelse. De siger at de har en tolerance på 1%, hvilket svare til 1,97 cm. Også bliver jeg bedt om at måle i hyndens midt fordi de mener at det kun er midten af hynden de lover passer til min bestilling med den tolerance der nu er. I midten af hynden måler hynden 2 cm mindre end min bestilling. Den har nu stået fremme i 4 dage, det eneste de siger er at den nok skal udvide sig. Og jeg skal blive ved med at sende videoer. Jeg har taget den ud af betrÊk og rystet den som de bad om, men desvÊrre er den stadig for lille. Tolerancen har de valgt at skrive i handelsbetingelserne, så man skal lÊse hele handelsbetingelserne for at vide det.

Jeg er på ingen måder tilfreds. Jeg synes det er snyd.

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

KÞbte en bÊnkhynde i lÊder

KÞbte en bÊnkhynde i lÊder. Kvaliteten er meget god, og målene helt nÞjagtige. Leveringen var også meget hurtigere end forventet og angivet ved bestillingen, hvilket var positivt.

Man skal dog have god tid når man venter på materialeprÞverne, da det tog meget lang tid for dem at nå frem. TilgengÊld var det gratis, så det er svÊrt at brokke sig!

2026幎2月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。