Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden. Den er af hÞj kvalitet. Syninger, materiale og generel udfÞrsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maÃgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den RÃŒckenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunÀhen oder horizontal im o... ãã£ãšèŠã
Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dÃ¥rligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mÃ¥l. Da vi klagede blev vi mistÊnk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ putene til vÃ¥r rotting sofa pÃ¥ terrassen. Med disse nye putene fÞles det som vi fikk nye mÞbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget fin hynde, men utrolig lang leveringstid
Meget fin hynde. Virker til at vÊre en god kvalitet. Kun 3 stjerner da leveringstiden var utrolig lang.
Gode produkter
Jeg er faktisk virkelig imponeret overâŠ
Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden.
Meget varm anbefaling herfra.
Vi er meget glade for puden og bruger den dagligt.
DÃ¥rlig kundeservice og lidt sjusket sy-arbejde
Jeg bestilte en havehynde, og havde en lÊngere mail-korrespondace i den forbindelse. Jeg gjorde opmÊrksom pÃ¥, at det var vigtigt for mig at fÃ¥ leveret hynden inden en bestemt dato, hvor den skulle bruges. Jeg fik det svar, at jeg ville fÃ¥ leveringstiden pÃ¥ mail efterfÞlgende. Den estimerede leveringstid passede med mit Þnske, sÃ¥ jeg gjorde ikke yderligere. Varen kom sÃ¥ efter den dato, jeg skulle bruge den og her var kundeservice ikke til nogen hjÊlp (den kom 11/5, sÃ¥ det var ingen hjÊlp at de havde sendt den fÞr den estimerede leveringsdato, nÃ¥r den fÞrst blev leveret flere dage efter). De kunne ikke ringes op i deres Ã¥bningstid og jeg fik svar pÃ¥ mailen at: â âŠde havde travlt og tak for min forstÃ¥else⊠â
Ingen kompensation for ikke at overholde den dato jeg havde bedt om og fået bekrÊftet. Nu er hunden kommet og den er okay, men med sjusket syarbejde flere steder (lÞse tråde og skÊvhed i hjÞrnerne). Jeg kan derfor IKKE anbefale dette firma.

Maaho ããã®åç
Vi hade nÃ¥gra enkla prisfrÃ¥gor som viâŠ
Vi hade några enkla prisfrågor som vi inte kunde lÀsa oss till på webbsidan. Vi försökte då få tag i Maaho via både telefon och mejl i flera dagar utan att få svar. Efter ca 1 vecka fick vi kontakt och blev då otroligt dåligt bemötta, de var otrevliga och inte alls servieminded. Vi kommer inte att köpa något av dem utan vÀljer en annan leverantör istÀllet.
Svar till Maaho:
Vi tror att ni har bra produkter, dÀrför försökte vi få tag i er flera gånger på telefon och två gånger på mejl. Vi hoppades få den rabatt som ni just haft på er webbsida om vi bestÀllde många balkongskydd på ett brÀde. Vi hann fatta ett beslut snabbt i föreningen, men missade rabatten men någon enstaka dag. Ni fattar sjÀlvklart era affÀrsbeslut att inte ge oss rabatten, men att sen svara en kund på det sÀtt ni gör får oss att med glÀdje betala fullt pris någon annanstans.

Maaho ããã®åç
Firmaet lever ikke op til deres egneâŠ
Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dårligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mål. Da vi klagede blev vi mistÊnkeliggjort: havde vi overhovedet den rigtige stol mm. Efter megen skriv frem og tilbage leverede firmaet - efter måneder - mere korrekte hynder, dog fortsat med mangler.
Firmaetver hjemmehÞrende i Tjekkiet, intet i Danmark hvor du kan mÞdes og afklare.
Kan absolut ikke anbefale at kÞbe gennem dem.

Maaho ããã®åç
Vi kÞbte skrÊddersyede lÊderhynder tilâŠ
Vi kÞbte skrÊddersyede lÊderhynder til vores sommerhus og fik leveret et meget flot resultat og fuldstÊndig til tiden. Det er ikke sidste gang vi handler her.
Alles bis zur Lieferung einfach nur topðð
Top Service
Top Lieferung
Topf QualitÀt
God kvalitet og leveret som aftalt
God kvalitet. Leveret som aftalt. Genialt at man selv kan definere målene på den dug man har brug for.
Meget flot hynde med
Meget flot hynde med, rigtig stÞrrelse og rigtig farve
Fint arbejde og leveret til lovet tid!
Nem hjemmeside og gode priser
Nem hjemmeside og gode priser. Selve puden er mega fin og vil gerne anvende dem igen ðð»
Gode produkter, rimelig pris
Maaho har lige de produkter jeg har brug for til mine gamle Wegnerstole.
Der er et godt udvalg i forskellige stoffer og farver.
Super fint produkt
Super fint produkt. Hurtig levering og fin service
Defekt vare
Defekt vare â afvisende kundeservice og manglende vilje til lÞsning!
Jeg bestilte et hyndesÊt fra Maaho, som ved levering havde en tydelig fejl/plet. Den sorte plastemballage, hynderne var pakket i, havde desuden snavs på indersiden, hvilket tydeligt indikerer, at fejlen var til stede allerede ved modtagelsen.
Jeg reklamerede derfor straks over varen. Hynderne var bestilt til et konkret arrangement med en fast deadline, og da varen ikke var i korrekt stand, var jeg nÞdt til at finde en anden lÞsning for at få stolene klar i tide.
I stedet for en konstruktiv dialog blev jeg mÞdt af en meget afvisende tilgang, hvor virksomheden gentagne gange henviste til deres egne betingelser frem for at forsÞge at finde en rimelig lÞsning.
Jeg har flere gange forsÞgt at finde et kompromis, så sagen kunne afsluttes uden at krÊve mine penge tilbage. Jeg foreslog blandt andet, at virksomheden kunne fremstille betrÊk til en anden stol, så jeg trods alt kunne få noget brugbart ud af situationen.
Det eneste kompromis virksomheden ville tilbyde var ét betrÊk til en siddehynde â hvilket naturligvis ikke giver mening, da en stol krÊver bÃ¥de sidde- og ryghynde. Da dette blev pÃ¥peget, blev det blot afvist og jeg blev i stedet henvist til selv at bestille og betale via deres hjemmeside.
Det efterlader mig med en oplevelse af en virksomhed, der på ingen måde er serviceminded eller reelt interesseret i at finde en lÞsning, selv i en situation hvor varen var mangelfuld ved levering. Situationen kunne meget let have vÊret lÞst, hvis der havde vÊret vilje til det.
Da vi ikke kan finde en lÞsning, er sagen nu sendt videre til relevante forbrugerinstanser.
Meget skuffende oplevelse og en kundeservice, jeg desvÊrre ikke kan anbefale.

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service
Jeg modtog en hynde, som er 4 cm mindre ude i kanterne end forventet stÞrrelse. De siger at de har en tolerance på 1%, hvilket svare til 1,97 cm. Også bliver jeg bedt om at måle i hyndens midt fordi de mener at det kun er midten af hynden de lover passer til min bestilling med den tolerance der nu er. I midten af hynden måler hynden 2 cm mindre end min bestilling. Den har nu stået fremme i 4 dage, det eneste de siger er at den nok skal udvide sig. Og jeg skal blive ved med at sende videoer. Jeg har taget den ud af betrÊk og rystet den som de bad om, men desvÊrre er den stadig for lille. Tolerancen har de valgt at skrive i handelsbetingelserne, så man skal lÊse hele handelsbetingelserne for at vide det.
Jeg er på ingen måder tilfreds. Jeg synes det er snyd.
We zijn blij met onze nieuwe⊠kussens
We zijn blij met onze nieuwe tuinkussens snelle levering en netjes verpakt helemooie kleuren
Det blev ju precis som jag ville
Det blev ju precis som jag ville, med mått som passade soffan.
SmÀlter bra in med övriga möblemanget.
KÞbte en bÊnkhynde i lÊder
KÞbte en bÊnkhynde i lÊder. Kvaliteten er meget god, og målene helt nÞjagtige. Leveringen var også meget hurtigere end forventet og angivet ved bestillingen, hvilket var positivt.
Man skal dog have god tid når man venter på materialeprÞverne, da det tog meget lang tid for dem at nå frem. TilgengÊld var det gratis, så det er svÊrt at brokke sig!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ