レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden. Den er af hÞj kvalitet. Syninger, materiale og generel udfÞrsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... もっず芋る

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den RÃŒckenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunÀhen oder horizontal im o... もっず芋る

Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dÃ¥rligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mÃ¥l. Da vi klagede blev vi mistÊnk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ putene til vÃ¥r rotting sofa pÃ¥ terrassen. Med disse nye putene fÞles det som vi fikk nye mÞbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌの 57に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

WidersprÃŒchliche Aussagen

Maaho behauptet, dass es kein Widerrufsrecht fÃŒr maßgefertigte Ware gibt. In Ihren AGBs und dem Widerrufsrecht auf der Website steht davon kein Wort. Besser noch, es rÀumt ein 30-tÀgiges RÃŒckgaberecht ein.

2024幎9月8日

Liebes Maaho-Team,

unser Balkonsichtschutz ist einfach nur 👍. Super QualitÀt, sehr gut verarbeitet, Farbe genau wie abgebildet, Lieferzeit top und gegenseitiger Austausch hat sehr gut funktioniert.
Weiter so 😊

2024幎8月18日

Hallo Anna,
Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Produkten zufrieden sind und eine gute Erfahrung gemacht haben.
Mit freundlichen GrÌße

Strålende opplevelse

Bra kvalitet, rask levering og veldig enkelt å bestille

2024幎7月23日

Hej Rune,
Tack så mycket för din recension.
Vi Àr glada att du Àr nöjd med dina produkter och har haft en bra upplevelse.
VÀnliga hÀlsningar
Morten

Fantastisk uovertruffen god service med

Fantastisk uovertruffen god service med hurtig respons på mit Þnske om haste ordre. Alt leveret perfekt og selve dugen - perfekt.
Vil helt klart bruge Maaho igen :)

2024幎8月7日

Hej Annette,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter og har haft en god oplevelse.
Morten

Helt useriÞse, styr unna!

Helt useriÞse. Varene ble ikke levert grunnet problemer mellom Maaho sine systemer og Bring der Maaho ikke oppga telefonnummer eller e-post til Bring. Etter mye frem og tilbake fant kundeservice ut hvor pakken var men ba meg da prÞve å fikse opp i dette selv. Noe jeg selvfÞlgelig avslo da det er deres jobb. Siste svaret fra kundeservice illustrerte hvor useriÞse de er der de beskylder meg for feil adresse ved bestilling noe som er helt feil. Se svaret under.

Takk for meldingen.
Vi har ingen innflytelse på hvordan du oppgir din adresse eller hvordan du oppgir navnet ditt på ditt bosted eller om du kontakter fraktselskapet som leverer bestillingen. Dette endrer ikke på at du ikke kan heve kjÞpet.
Vi vil sende bestillinger på nytt så snart som mulig når vi mottar dem.
God dag.

*Oppdatering etter svar. Maaho innrÞmmet selv på e-post at de ikke levert e-post adresse og telefonnummer til Bring da sendingen ble opprettet. Dette er helt normalt prosedyre og gjÞr at pakken kommer i postenappen. Styr unna hvis det finnes andre alternativer! Maaho har også rapportert denne anmeldelsen og bedt om å få den fjernet på grunnlag av dette ikke er en reell ordre. Noe som er meget spesielt basert på svaret deres som viser helt tydelig at de har kjennskap til denne saken.

2024幎7月21日

Hei Petter,
Tusen takk for din anmeldelse.

Når vi sender bestillingene våre, sender vi alltid en e-post med et sporingsnummer. Det har vi også gjort for deg.
I etterkant har Bring forsÞkt å levere bestillingen til din adresse, men du har ikke vÊrt hjemme og har ikke navn på adressen din.
Du har ikke tatt kontakt med bring yourself for å avtale ny levering, så pakken har dessverre blitt sendt litt rundt.
Jeg er glad for at det nå har vÊrt mulig å få ut pakken.
Vennlig hilsen

QualitÀt ist 1A

Lieferung nach Deutschland dauert zwar 10 Tage aber dafÃŒr ist das Produkt qualitativ richtig gut!
Absolut empfehlenswert !!

2024幎7月15日

Hallo Sebastian,
Vielen Dank fÃŒr Ihre Bewertung.
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Produkten zufrieden sind.
Mit freundlichen GrÌße

Superfint altansejl

Superfint altansejl. Bestilte opmåling, som kom dagen efter. Bestilte efterfÞlgende altansejl, som kom en lille uges tid efter. Meget tilfreds! :-)))

2024幎7月15日

Hej Tine,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds dine produkter.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。