レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat za... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Contact en een afspraak was snel geregeld. Bas was er zelf niet maar werd goed geholpen en geadviseerd door z’n collega waardoor ik heel tevreden naar huis ging met een nieuwe MacBook Air.

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Contact en een afspraak was snel

2026幎4月11日

Macbas からの回答

Wij zijn u dan ook dankbaar voor uw aankoop bij aankoop bij MacBaS. Heel veel plezier van de mac.

Een mooie Macbook Air M4 gekocht bij

Een mooie Macbook Air M4 gekocht bij MacBas. Kreeg ook nog een goede inruil prijs voor mijn iMac M3.
MacBas levert kwaliteit en heeft persoonlijke aandacht voor de klant.
Dit bedrijf is een echte aanrader voor uw nieuwe en refurbished apple producten. Check de site macbas.nl

2026幎3月21日

Macbas からの回答

Hartelijk dank heer van der Vlag. We vinden het heel fijn dat u voor 3e keer bij ons bent geweest en hopen dit nog heel lang te mogen doen! Heel plezier van deze mac!!

Top service!

Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let wel, buiten kantoortijden) waren medewerkers direct beschikbaar voor advies en werd meteen goed geholpen. Diezelfde avond besteld en met een vlotte verzending ontving ik m’n nieuwe telefoon snel waardoor ik weer jaren vooruit kan! 👍🏻

2026幎3月18日

Dank Gertjan!!! Geniet van de iPhone

Top service!

We konden direct langskomen en de telefoon werd tijdens het gesprek al voorzien van een bescherm laagje en hoesje.
Bas is zeer gastvrij en behulpzaam bij het overhevelen van gegevens van oude telefoon naar de nieuwe.

2026幎3月16日

Macbas からの回答

Super bedankt Rene. Ik hoop dat je dochter er veel plezier van heeft en mocht er assistentie nodig zijn, weet je me te vinden!!!

Prima prijs en kwaliteit

Prima prijs en kwaliteit, is zeer snel in het beantwoorden en, als je de spullen afhaalt, netjes en correct in tegenstelling tot veel mensen die handelen via marktplaats!! Ik beveel hem zeker aan een zal hier zeker terugkomen.

2026幎2月5日

Super bedankt Jeffrey

Top ervaring met bas

Top ervaring met bas, zaterdag morgen gebeld en smiddags al eigenaar van een nieuw toestel. Vragen van mijn kant af werden perfect beantwoord en een goede extra uitleg erbij (ondanks dat ie druk was) bas bedankt voor de goede service, en tot snel met de volgende aankoop.

2026幎1月31日

Macbas からの回答

Hartelijk dank Bart en ook met deze telefoon een lange tijd veel belplezier. Je bent altijd welkom. Gr Bas

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een macbook air en ipad pro bij

Ik heb een macbook air en ipad pro bij MacBas gekocht en werd razendsnel geleverd. Macbook was een gebruikt model en tot mijn verrassing in excellente staat. Dus absoluut een aanrader. Ik kom zeker terug

2026幎1月19日

Macbas からの回答

Hartelijk dank Eric, je bent altijd welkom voor meer devices :-)

5぀星のうち5の評䟡

Snelle service voor reparatie macbook scherm

Snelle service voor de reparatie van een macbook pro scherm. Vriendelijk en kundig. Denkt mee en communiceert duidelijk en fijn. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Ik raad MacBas zeker aan!

2026幎1月18日

Macbas からの回答

Dank u wel, we zijn blij dat u de reparatie (dit is natuurlijk nooit leuk als het moet gebeuren) u goed is bevallen. U bent dan ook altijd welkom

Top service

MacBas reageerde supersnel op vragen. Uitstekend geholpen en erg blij met de levering.

2025幎12月30日

Macbas からの回答

Geweldig Ralph, bedankt voor de aankoop en onwijs veel plezier met uw Apple!!

Top geregeld

Top geregeld en precies alles zoals in de advertentie beschreven !

2025幎12月29日

Hartelijk dank voor uw review :-). En een fijn gezond 2026

5぀星のうち5の評䟡

Ik was even bezorgd over mijn keuze

Ik was even bezorgd over mijn keuze, tegenwoordig kan je niet te vertrouwd zijn, maar ik heb vandaag mijn MacBook ontvangen en super blij mee!😊

2025幎12月4日

Macbas からの回答

Geweldig om te horen dat u zo blij bent!! Daar doen we het oa voor. Dank u wel voor uw aankoop en vertrouwen in MacBaS

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。