レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week een MacBook Air M1 bij Bas gekocht. Mijn eerste keuze bleek helaas al verkocht, echter Bas kwam meteen met een aantal alternatieven. Mocht de laptop eerst even rustig bekijken en wat za... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Contact en een afspraak was snel geregeld. Bas was er zelf niet maar werd goed geholpen en geadviseerd door z’n collega waardoor ik heel tevreden naar huis ging met een nieuwe MacBook Air.

䌁業情報

1. パ゜コン アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fijne ervaring!

De enige reparateur voor MacBooks bij mij in de buurt die werkt na tot na 19:00. Dit is mijn redding geweest, want ik werk als ZZP'er graag in de avond. We zijn alle problemen langs gegaan en hierdoor kreeg ik goede vertrouwen in zijn kennis en expertise. De volgende dag kon ik hem meteen ophalen.

2025幎5月1日

Dank u wel

5぀星のうち5の評䟡

Prima producten voor een scherpe prijs

Prima producten voor een scherpe prijs. Bas denk goed mee, is aardig en kundig. Zeker niet mijn eerste, maar ook niet mijn laatste aankoop! Tot snel!

2025幎4月9日

Macbas からの回答

Haaa René, wederom dank voor uw aankoop bij MacBaS. Altijd fijn om u van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Very cool store and service

Very cool store and service, I recommend it to everyone. I buy equipment here not for the first time and everything is at the highest level)

2025幎4月11日

Macbas からの回答

Thank you very much for this review Viktoriia

5぀星のうち1の評䟡

Zeer onbeschoft personeel.

2025幎3月31日

Beste Niels,

Om een dergelijke review te plaatsen, zal je toch echt een klant van MacBaS moeten zijn. Wij hebben helemaal geen zaken gedaan of contact gehad aangaande Apple producten die door MacBaS worden verkocht en ingekocht.
Als u refereert naar de aankoop van een DJI pocket 3 door mij bij u, dan zal ik aldaar mijn ongenoegen plaatsen als ik u was. Maar dan ook wel de hele context in ogenschouw nemen. Dat u degene bent die afspraken niet nakomt en ik u heb gemeld dat ik dat geen stijl vindt!

Via marktplaats bij Bas terecht

Via marktplaats bij Bas terecht gekomen, top gozer. Erg flexibel en denkt ook echt met je mee. Wilde eigenlijk persoonlijk langs gaan maar het weer zat niet mee helaas. Bas als je dit leest, ik garandeer je alvast dat er meer aankopen aankomen.

2025幎3月25日

Macbas からの回答

Aaah super geweldig, dank u wederom voor de geweldige mac die u heeft gekocht. En natuurlijk veel plezier ervan.

Top bedrijf

Ik heb ondertussen een jaar geleden een MacBook gekocht en gisteren een iPhone 16 gekocht bij Bas en echt een top service Word vriendelijk ontvangen alles word uitgelegd en tegen een leuke prijs bij de laptop het scherm (zelf) stuk gehad door een val ook hierbij kon gelijk langs komen met alles geholpen een heeft mijn scherm voor een goede prijs weer gerepareerd echt een top bedrijf

2025幎2月5日

Macbas からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Al moet ik zeggen dat vriendelijke en goede serviceverlening, alleen maar mogelijk is met klanten als u 😃.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, scherpe prijs, leuke hond

Via Marktplaats ben ik bij Bas terecht gekomen toen ik op zoek was naar een nieuwe MacBook Pro. Ik kon hem diezelfde zondagmiddag nog ophalen (erg prettig, door de PostNL drukte rond Kerst zou het waarschijnlijk anders een paar dagen duren voor ik 'm in huis had) en ik ben er echt hartstikke blij mee. Beest van een machine gekocht voor een hele mooie prijs. Naast het product is de service ook fantastisch, Bas neemt de tijd voor je en denkt graag mee. Last but not least - superleuke hond die af en toe even kwam buurten. Echt top!

2025幎1月25日

Macbas からの回答

Aaah Naud, hartelijk dank voor de mooie review!!!

5぀星のうち5の評䟡

Prima adres voor het juiste Apple product

21-01-25

Gisteren heb ik bij MacBas in de Goorn (weer) een mooi Apple product gekocht!
Dit keer een Mac mini M1, refurbished en ook uiterlijk in prima staat.

Omdat ik zelf niet echt technisch ben heb ik MacBas gevraagd of hij alles wat op mijn MacBook Pro stond kon overzetten (kopiëren) naar de Mac mini.
Zoals altijd was hij daar graag toe bereidt en heb ik gisterenavond onder het genot van een kop koffie en een gezellig praatje mogen toekijken terwijl Bas daarmee bezig was.
Toen alles klaar was en ik vroeg wat dat extra kostte (bovenop de aanschaf van de mini) was het antwoord: dat doe ik gratis, service!

Ik wil MacBas heel graag aanbevelen als (en dat weet ik inmiddels uit jarenlange ervaring) een betrouwbaar en vriendelijk persoon die écht de tijd neemt om alles goed te regelen, betrouwbaar is en daarnaast ook nog mooie producten voor een vriendelijke prijs verkoopt!

2025幎1月20日

Macbas からの回答

Dank Rik voor deze mooie woorden/review

5぀星のうち5の評䟡

Heel prettig contact, goede adviezen en accurate service

Via Marktplaats een iMac 24 inch gekocht bij MacBas. De communicatie verliep heel vlot en de persoonlijke ontvangst bij het ophalen was erg prettig. Meer dan een uur heeft Bas geholpen om de configuratie op orde te brengen. Dat was wel even een ding want mijn vorige computer had een HDD met meer dan 2 TB aan gegevens/documenten/foto's en video's en de nieuwe een SSD van 512 GB. Thuis gekomen kwam ik er niet zo goed uit en hebben we via Teamviewer de zaak in orde gemaakt. Heel prettig is het zeer vlot reageren op mails en berichten.

2024幎12月30日

Macbas からの回答

Hartelijk dank Cees voor deze mooie review. En uiteraard graag geholpen.

Aan koop iPad.

Goede hulp gekregen met het kiezen met iPad en ook nog mee gedacht voor een alternatief op Excel. Ook fijne persoon om mee te praten.

2025幎1月3日

Macbas からの回答

Hartelijk dank voor uw aankopen en deze fijne woorden/review. Heel veel plezier van de iPad :-)

Geweldige ervaring...

Kreeg zeer vlot na een bestelling een mailtje of ik gezien had dat het een nabestelling betrof, en of ik misschien te verleiden was om een toestel aan te schaffen die wel op voorraad was. Die was een fractie duurder maar dan verviel de verzendkosten. Vond dit zo netjes dat ik akkoord ging, waarna hij ook nog een oplaadblokje kado deed. De service en betrokkenheid is reuze...

2024幎11月26日

Macbas からの回答

Hartelijk dank Hans voor u mooie aankoop en review

5぀星のうち5の評䟡

MacBas, een bedrijf om aan te bevelen!

Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in te richten. Waar vind je nog zo'n persoonlijke benadering? Wij kunnen MacBas aan iedereen aanbevelen en als we weer een Apple-produkt nodig hebben zullen we zeker weer naar MacBas gaan! Hanneke en Hans

2024幎11月23日

Macbas からの回答

Dank u wel voor deze mooie review, ik ben u graag van dienst :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。