レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De verzending ging enorm snel! Ik had het pakketje binnen 4 dagen binnen. Daarnaast zat er een leuk ‘bedankt’-kaartje bij. Ik had iets uitgezocht om als cadeau weg te geven en dit was al mooi ingepakt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fijne communicatie en mooie items! Met een persoonlijke tekst erbij. Ze willen ook altijd een foto maken van een bepaalde combinatie wanneer je online bestelt. Ik ben fan! Ik heb al veel van deze leuk... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Fijne site waar je gemakkelijk iets kunt uitzoeken naar je smaak. Het enige wat ik wel miste was de keuze uit zilver of goud. Bijv. het sieraad wat ik nu uitgezocht heb hadden ze helaas niet in zilve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik kon mijn kortingscode niet
goede service

Ik kon mijn kortingscode niet verzilveren. Na contact met de klantenservice hebben ze het bedrag als nog terug gestort op mijn rekening. Mooi verpakt kreeg ik mijn bestelling thuis.

2024幎11月12日

Hi Natasja,

Bedankt voor je mooie review! Graag zien we je nog eens terug in onze webshop of winkel;)

5぀星のうち5の評䟡

Mooie sieraden snel in huis

Wat is dit een leuke winkel in Deventer! Maar de webshop is super handig als je geen tijd hebt om de stad in te gaan.
Het wordt snel verzonden en heel leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij!

2024幎11月12日

Hi Lineke,

Bedankt voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen deze te plaatsen! We zien je graag weer in onze winkel of webshop.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie producten, voldoen aan alle verwachtingen en een goede service!

2024幎11月5日

Hi Maartje,

Bedankt voor je mooie review! We hopen je nog eens terug te zien op onze webshop of in de winkel.
Liefs, Merlynn

Cadeautje

Snel reageren, snelle service. En een echt cadeautje als het in bezorgt wordt, mooie verpakking met een mooi sieraad!

2024幎10月23日

Hi Miranda,

Liefs, Merlynn

Super fijn contact gehad

Super fijn contact gehad, in overleg samen een mooie set gemaakt die ik dagelijks draag! Heel erg blij mee :D

2024幎9月17日

Hi Myrthe,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven;) Fijn dat je tevreden bent! Heel veel plezier van je prachtige sieraden en we hopen je nog eens terug te zien online of in de onze winkel.

Snelle en fijne service

Geweldige service! Online een ketting besteld en in de winkel opgehaald. Alles verliep soepel en het personeel was erg vriendelijk. Aanrader!

2024幎9月7日

Hi Debby,

Bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je tevreden bent. We hopen je nog eens terug te zien online of in de winkel;)

Super tevreden!! 🩷🩷🩷

Super tevreden met mn gegraveerde armband! 💕 ik was oorspronkelijk in een winkeltje binnengegaan in Tilburg waar ze dit verkochten, en wilde graag een gegraveerd armbandje. Ik was er slechts voor 1 dag maar de lieve meiden van die winkel gaven me alle info door van het merk ‘madam the label’, zo kon ik deze van thuis uit bestellen, een échte aanrader van kwaliteit! 🩷🩷🩷

2024幎7月26日

Hi Camille,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. En lief dat de dames van Tien Tilburg zo toch hebben kunnen helpen;)

We hopen je nog eens terug te zien!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en fantastische oorbellen!

Snelle levering en fantastische oorbellen! Eindelijk iemand die oorbellen ontwerpt met een kleiner ringetje voor in het oor ! Super blij mee !!

2024幎7月12日

Hi,

Bedankt voor je mooie review;) Ze zijn met liefde ontworpen. Heel veel plezier van je oorbellen.

5぀星のうち4の評䟡

Leuke site voor gepersonaliseerde sieraden

Fijne site waar je gemakkelijk iets kunt uitzoeken naar je smaak.
Het enige wat ik wel miste was de keuze uit zilver of goud. Bijv. het sieraad wat ik nu uitgezocht heb hadden ze helaas niet in zilver

2024幎7月7日

Hi Amanda,

Bedankt voor je review! Klopt dat de keus in zilver minder is. We kunnen helaas niet alles in goud en zilver produceren omdat zilver minder wordt verkocht dan goud en we anders met veel te veel voorraden blijven zitten;).

Heerlijke website

Allereerst een overzichtelijke site met heel veel leuke spullen!
Mijn bestelling werd erg snel geleverd. Heel leuk verpakt Ún met een persoonlijk kaartje!

2024幎6月24日

Hi Susan,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! Fijn te horen dat je tevreden bent. Ik zie je graag nog eens terug;) liefs Merlynn

Leuke winkel!

Leuke winkel! Zeer vriendelijk geholpen :)
Een mooi bedeltje met 3 geboortebloempjes gekocht.
Hebben ze ter plekke gegraveerd.
Heel blij mee!

2024幎5月7日
自発的なレビュヌ

Hi,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Fijn te horen dat je er blij mee bent. We zie je graag nog eens terug.

Leuk armbandje goud/groen

Armbandje besteld. Snel geleverd. Precies zoals op de foto. Helemaal tevreden

2024幎4月23日

Hi Miriam,

Bedankt voor je mooie review!
Nog even een verzorgingstip: Het zijn edelstenen in combinatie met glaskralen. Glaskralen kunnen niet tegen "chemische" stoffen. Het is dus verstandig ze af te doen met handen wassen/douchen etc.

Heel veel plezier ervan.

With love,

Cadeautje

Heel goed, leuk verpakt in een roze stevig doosje, leuk cadeautje voor jezelf. Super leuk ook om cadeau te geven. Verzending ging ook snel. Kortom, aanrader!

2024幎3月13日

Hi Petra,

Bedankt voor je mooie review! Fijn te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst een cadeautje willen bestellen zet het dan even in de opmerking. Dan pakken we hem met liefde ook voor je in.

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke en fijne winkel met superleuke creatieve eigenaresse

Snel geleverd, super mooie kwaliteit, goed verpakt. Bovendien ben ik ook al in de winkel in Deventer geweest wat een top ervaring was! Ik heb samen met mijn vriendin de Valentijns prijs gewonnen. Helemaal leuk natuurlijk!

2024幎2月16日

Hi Nathalie,

Bedankt voor je mooie review! Leuk jullie ontmoet te hebben en hopelijk nog weer eens tot ziens in onze winkel of online;)

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben altijd erg tevreden over de

Ik ben altijd erg tevreden over de sieraden van Madam the label. Als je in de winkel komt dan helpen ze je heel graag. De sieraden zijn mooi en blijven mooi

2023幎12月11日

Hi Demi,

Bedankt voor je mooie review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。