BestÀllde kistdekoration till min fars begravning. Den var vackrare Àn förvÀntat. Jag Àr såå nöjd. Det blev som en vacker sommarÀng. Jag rekommendera Blommor4 you bagarmossen. Tusen tack !!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fyfan, svara ej pÃ¥ mail har satt sina egna 5 stjÀrnor pÃ¥ hemsidan, detta förtjÀnar inte ens en liten stjÀrna. Enda infon jag fÃ¥r Àr "misslyckad leverans" trotts" att jag hade en vÀldigt tydlig dea... ãã£ãšèŠã
ALDRIG MER att jag köper blommor frÃ¥n detta företaget! AVRà DER!! InstÀmmer med föregÃ¥ende omdöme! GÃ¥r inte att nÃ¥ dom pÃ¥ annat sÀtt Àn via mail och det Àr inget vidare och tar mÃ¥nga timmar!! DÀ... ãã£ãšèŠã
Toppen!! Superfina blommor bÃ¥de nÀr jag skickat och fÃ¥tt blommor sjÀlv genom er och STORT +++++++++ för dom coola förpackningarna, kÀnns superlyxigt!!ð«ð Bra förpackning som kan stÃ¥ lÀnge ute med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãr du den som tycker om att skapa vardagslyx i hemmet eller skicka blommor till andra för att uppmÀrksamma speciella tillfÀllen dÃ¥ har du kommit rÀtt. Hos oss hittar du fÀrdiga buketter, buntar med blommor för DIY men ocksÃ¥ fina presentlÃ¥dor med smaker frÃ¥n Italien eller nÃ¥got sött och gott.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Enkelt och prisvÀrt
Allt gick smidigt! BestÀllde på morgonen och leveransen kom fram samma eftermiddag!
FrÀscha vackra prisvÀrda rosor
FrÀscha vackra prisvÀrda rosor !
Levererade som avtalat.
Blommorna kom 2 dagar försent och höllâŠ
Blommorna kom 2 dagar försent och höll Àven på att vissna. BestÀller aldrig hÀrifrån igen.
ALDRIG MER att jag köper blommor frÃ¥nâŠ
ALDRIG MER att jag köper blommor frÃ¥n detta företaget! AVRÃ
DER!!
InstÀmmer med föregående omdöme!
Går inte att nå dom på annat sÀtt Àn via mail och det Àr inget vidare och tar många timmar!!
DÀremot var leveransföretaget Best helt fantastiska och utan dom hade jag aldrig fått någon hjÀlp!!
Så fint bemötande och så snÀlla och hjÀlpsamma! FEM guldstjÀrnor till Best.
Alltid frÀscha blommor som håller
Alltid frÀscha blommor som håller lÀnge. Vackra buketter. bra service
Smidigt att Àndra fel uppgifter
Smidigt att Àndra fel uppgifter.
Vacker bukett som gladde mottagaren.
Leveransen fungerade bra, men dÀremot Àr jag inte nöjd med buketten. Det var fÀrre blommor i buketten Àn vad som visades enligt bilden. Ser ut att vara tre kvistar Alströmeria på bilden men i buketten bara två. Alströmerierna var rosa och inte vita, vilket Àr okej bara de Àr frÀscha. Eventuellt saknades det antingen en ros eller en nejlika också. En ros hÀngde/nickade redan någon av de första dagarna. Tråkigt nÀr man vill att det ska se fint och frÀscht ut och ni dessutom lovar att de ska hålla sig frÀscha i 7 dygn. Personen som tog emot blommorna vet hur man gör för att blommorna ska stå lÀnge, så det kan inte vara problemet.
VÀnliga hÀlsningar
Miriam
Blommorna levererades tvÃ¥ dagar försentâŠ
Blommorna levererades två dagar försent och efter att jag vid tre tillfÀllen försökt maila företaget. Kommer aldrig anlita igen.
Leveransstrul!!!
Blommorna jag bestÀllde levererades 2 dagar efter datumet jag bestÀllt. Budet var inte samarbetsvilligt, trots att mottagaren försökte nå dem flera gånger. Inget avdrag på priset trots så mycket strul. Kvaliteten på blommorna blir ju inte bra om de åker runt i en budbil utan vatten i 2 dygn. Handlar aldrig hÀr igen!
LÀmna blommor trots att person ej svarat på sms
Tycker det Àr dåligt gjort av er att lÀmna blommor åt en person som inte har svarat på skickat sms för att bekrÀfta att denne Àr hemma. I det hÀr fallet var personen bortrest och kom hem dagen efter och då hade blommorna varit utomhus i - 15 grader och blivit förstörda.
Bra service men pinsamt liten bukettâŠ
Bra service men pinsamt liten bukett för de pengarna. Den riktiga buketten var långt ifrån hur den såg ut nÀr den levererades.
Leveransen var 3 dagar sen
Leveransen var 3 dagar sen, blommorna var vissna, aldrig mer detta bolag
Ger en liten kÀnsla av lyx
Ger en liten kÀnsla av lyx. Leverans samma dag vid bestÀllning innan 16 Àr toppen!
Blom leverans kl 22 till 72 Ã¥ring nejâŠ
Blom leverans kl 22 till 72 åring nej tack galen tid.
Kommer inte bestÀlla från er igen.
Leverans inom utlovad tid
Fantastiska blommor till ett ok pris
Fantastiska blommor till ett ok pris, har varit nöjd varje gång vi skickat bud med er
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹