Made By Með€ Gir dette firmaet 5 store stjernerððððð De yter virkelig god service. Enkelt Ã¥ bestille, rask levering, og produktene er godt pakket. Det er aldri tvil om at de Þnsker fornÞyde kun... ãã£ãšèŠã
Fort forsendelse og veldig bra artikler. Jeg er helt fornÞyd med alt hva jeg har bestilt. Tusen takk for å gjÞre det mulig å få kjÞpt tingene man trenger for å lage selv krem, parfyme osv....
Oljene kommer i smÃ¥ delikate aluminiumsbokser, som beskytter glassflaskene. Kvaliteten pÃ¥ oljene er utmerket. Sikkerhetsdatablad og en oversikt over de enkelte eteriske oljene kjemiske sammensetning... ãã£ãšèŠã
Flott innpakkete produkter, god kvalitet pÃ¥ alt jeg fikk. Produktene har meget god kvalitet. Hadde gledet meg sÃ¥ veldig til forsendelsen, slik at jeg syntes det nok tok litt lang tid fÞr det kom i pos... ãã£ãšèŠã
- ã¢ããã»ã©ããŒçšååº
- çŸå®¹è£œåæäŸæ¥è
- çŸå®¹çšååº
- åç²§åè£œé æ¥è
- åç²§ååº
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norsk nettbutikk med 100% rene, naturlige og Þkologiske eteriske oljer av hÞy kvalitet fra Florihana destilleri i Frankrike. Vi har stort utvalg av tilbehÞr til eteriske oljer og aromaterapi. Diffusere, neseinhalatorer, sprayflasker i glass, rollerflasker, krukker, pipetter, pumpeflasker, oljemapper og displayer. BÞker om eteriske oljer. Råvarer og ingredienser til å lage egne hudpleie- og rengjÞringsprodukter, DIY hudpleie, kosmetikk og såpe. Naturlige, parabenfrie og giftfrie hudpleieprodukter. Såper og hudpleie baseprodukter som kan tilsettes eteriske oljer. MSDS og GC/MS rapport tilgjengelig på alle eteriske oljer i nettbutikken. Vi bestreber oss alltid på å levere hÞy kvalitet til våre kunder.
Stongafjellsvegen 74, 5301, KleppestÞ, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@madebyme.no
- madebyme.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Lynkjapp levering
Ryddig og riktig â€ïžHilsen ei som harâŠ
Ryddig og riktig â€ïžHilsen ei som har fÃ¥tt kundebehandling inn med gener og morsmelkð
Godt Produkt
God opplevelse
God opplevelse
Fin innpakning og rask levering
Men blitt litt for dyrt..
Reliable service and good products ð
Topp kundeservice!
Rask levering og gode produkter
enkelt og oversiktlig, rask levering og gode produkter
Oversiktlig
Nettshoppen er oversiktlig og lett å betjene. Varene kom godt pakket i en eske som ikke var unÞdvendig stor. Kan ikke komme på noe å klage på.
Fine produkter av god kvalitet.
Fine produkter av god kvalitet.
VÊrt fornÞyd i mange Ã¥r ð
Diffuser som ikke virker som den skal
Diffuser som ikke virker som den skal . Den ble sendt i retur til dere for at dere ville sjekke den, fikk besjed at den var i orden, og måtte betale 200 kr for å få den tilbake, da det ikke ble reklamasjon .
Når den kommer i retur, virker den en gang, etter det slutter den å virke. Sender mai igjen til dere, og fÞlger råd som blir gitt.. det fikser ikje diffuseren.. sender mail igjen , men nå får jeg ikke svar.
Dette er dårlig , lite fornÞyd med det som ble gjort

Made By Me AS ããã®åç
Rask levering og supre produkter.
Supert utvalg raskt levert
Produktutvalget i nettbutikken er rene godtebutikken for meg. Stort pluss for rask og riktig levering av godt innpakkede varer.
Raskt og effektiv levering.