ZÅoÅŒono mi komputer od zera, doradzono pod moje potrzeby i wszystko dziaÅa bez zarzutu ð PeÅen profesjonalizm, szybki kontakt i uczciwe podejÅcie â ÅŒadnego wciskania niepotrzebnych rzeczy.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Profesjonalna obsÅuga od momentu zÅoÅŒenia zamówienia aÅŒ do jego dotarcia pod wskazany adres. Komputer zostaÅ idealnie spakowany do transportu, czego poczÄ tkowo najbardziej siÄ obawiaÅem. Wszystko posz... ãã£ãšèŠã
DoÅwiadczenie podczas zakupu byÅo fantastyczne. Pan Marcin wykazaÅ siÄ wiedzÄ , zaangaÅŒowaniem i umiejÄtnoÅciÄ czytania potrzeb mojego syna. PomógÅ nam dobraÄ dodatkowy sprzÄt aby dopeÅniÄ caÅoÅÄ. Jest... ãã£ãšèŠã
Profesjonalna i zrozumiaÅa pomoc dla rodzica laika, kupujÄ cego sprzÄt dziecku. Bardzo dziÄkujÄ. UzyskaÅam pytania na wszystkie moje wÄ tpliwoÅci na kaÅŒdym etapie procesu sprzedaÅŒowego, sprzÄt dostarczo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Specjalizujemy siÄ w budowaniu komputerów gamingowych jak i zestawów profesjonalnych na indywidualne zamówienia klienta oferujÄ c przy tym kilka gotowych pre-buildów skonfigurowanych tak by wyciÄ gnÄ Ä maksimum z proponowanego sprzÄtu. Dbamy o to by kaÅŒdy zestaw nie tylko dziaÅaÅ wyÅmienicie ale teÅŒ wyglÄ daÅ ponadprzeciÄtnie zachowujÄ c balans pomiÄdzy cenÄ a jakoÅciÄ . Komputery budujemy z podzespoÅów wiodÄ cych producentów takich jak Asus, MSI, Noctua, NZXT, Corsair czy Fractal Design dbajÄ c o takie szczegóÅy jak temperatury, doznania akustyczne czy okablowanie. KaÅŒdy zestaw jest dopieszczony tak jakbyÅmy tworzyli go dla siebie dziÄki czemu nasi klienci otrzymujÄ w peÅni skonfigurowany i gotowy do pracy komputer. Oferujemy przy tym najprostszy konfigurator PC na Polskim rynku tak by nawet niedoÅwiadczeni uÅŒytkownicy byli w stanie zbudowaÄ wymarzony komputer w mniej niŌ 10 minut bez koniecznoÅci porównywania pomiÄdzy sobÄ setek zestawów czy tysiÄcy podzespoÅów komputerowych. Naszymi klientami sÄ osoby szukajÄ ce komputerów PC oferujÄ cych ponadprzeciÄtnÄ jakoÅÄ jak i standard wykonania dlatego teÅŒ dbamy o to by kaÅŒdy czuÅ siÄ u nas wyÅmienici oferujÄ c doradztwo i wsparcie na najwyÅŒszym poziomie. Na kaÅŒdÄ wiadomoÅÄ email czy telefon odpowiadamy w maksymalnie 4h a przewaÅŒnie duÅŒo szybciej - oczywiÅcie w godzinach otwarcia sklepu. W razie pytaÅ zachÄcamy do kontaktu.
é£çµ¡å
Åobzowska 22/1, 31-140, Kraków, ããŒã©ã³ã
- +48536349477
- kontakt@madmangaming.pl
- madmangaming.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dobry kontakt. SprzÄt super wydajny.
RecenzjÄ piszÄ po dwóch tygodniach testowania sprzÄtu. To mój pierwszy zakup w Madman Gaming. ZdecydowaÅem siÄ na zakup bardzo drogiego zestawu dla pasjonaty (GTX 5090, ryzen 9800x3d, 64GB RAM, dysk 4TB, obudowa NZXT h9 flow). Maszyna dotarÅa do mnie po dwóch tygodniach. Jedyna rzecz, którÄ
musiaÅem zamontowaÄ samodzielnie to karta graficzna. Nie byÅo z tym wiÄkszych problemów, dodatkowo do karty (Gigabyte) doÅÄ
czony byÅ fajny wspornik, który dokrÄcamy do karty - przydatna rzecz.
W systemie wszystko byÅo skonfigurowane wedÅug moich wytycznych (podziaÅ na odpowiednie partycje itp).
Komputer bardzo wydajny, przetestowany intensywnie w Cyberpunku 2077 z modami w 4k i Path Tracingiem, DLSS Quality i FGx2 Åmiga przy 120fps. Super sprawa.
TakÅŒe póki co problemów prawie zero. PiszÄ prawie, bo jest jedna dziwna rzecz. OtóŌ komputer czÄsto przy pierwszym zamykaniu windowsa restartuje siÄ a dopiero za drugim razem wyÅÄ
cza. Nie jest to raczej wina sprzÄtu, bo poza tym wszystko dziaÅa, nawet przy dÅugim intensywnym graniu. Po prostu czasami muszÄ go 2x wyÅÄ
czaÄ. Problem moÅŒe byÄ powiÄ
zany ze styczniowÄ
aktualizacjÄ
Windowsa 11, która podobno na niektórych systemach powoduje restarty. Jest to na tÄ
chwilÄ tylko trochÄ upierdliwa drobnostka, która raczej nie jest winÄ
zespoÅu Madmana, dlatego mimo tego ocena maksymalna.
Polecam sklep.
Åwietne rozumienie potrzeb
Åwietna komunikacja, zrozumienie potrzeb, czas realizacji, przystÄpne ceny oraz profesjonalizm.
Bardzo dobry kontakt z klientem
Bardzo dobry kontakt z klientem, duÅŒa wiedza i chÄÄ pomocy w zakupie najbardzej dopasowanego do potrzeb zestawu
Profesjonalne podejÅcie do tematu
Profesjonalne podejÅcie do tematu, od zamówienia do dostawy.
PC styczeÅ 2026 r.
CaÅy proces zamówienia, ustalania szczegóÅów, a nastÄpnie dostawy i uruchomienia przeszedÅ bez zarzutów. BieÅŒÄ cy kontakt i potrzebne informacje. Konkrety. Polecam
Firma godna polecenia
Zamawiany sprzÄt jest wysokiej jakoÅci. Dostawa odbyÅa siÄ bez ÅŒadnych problemów. Polecam.
SprzÄt odebrany
SprzÄt odebrany. Wszystko Åmiga. Mega profesjonalny sklep.
Komputer speÅniÅ moje oczekiwania
Komputer speÅniÅ moje oczekiwania. DziaÅa bez zarzutów. Super podejÅcie do klienta, a to sie ceni!
Fantastyczna obsÅuga
ZdecydowaÅem siÄ na zakup doÅÄ drogiego sprzÄtu i Kamil z MadmanGaming pomógÅ mi na kaÅŒdym etapie. Jako niezbyt doÅwiadczony uÅŒytkownik miaÅem masÄ pytaÅ, ale kontakt byÅ super â wszystko zostaÅo jasno wyjaÅnione i sprawnie dostarczone. Teraz mam zabawÄ na lata, a MadmanGaming.pl zyskaÅo wiernego klienta. DziÄki za pomoc!
PC setup
Can definitely recommend the service! Site is convenient, consultants are highly competent and friendly, services quiality is decent
Åwietny kontakt z firmÄ
Åwietny kontakt z firmÄ
, doradztwo.
Znakomicie spakowane do transportu.
Absolutnie Top !!!
Tak to siÄ powinno robiÄ
Kontakt na wysokim poziomie, wiedza i doradztwo, a do tego wÅasny konfigurator, który pozwala na Åatwe dopasowanie komponentów. GorÄ co polecam!
Fantastyczne wsparcie uÅŒytkownika
Fantastyczne wsparcie uÅŒytkownika, od poczÄ tkowego kontaktu, poprzez pomoc w doborze podzespoÅów, aÅŒ po wsparcie juÅŒ po dostarczeniu sprzÄtu do domu. Polecam kaÅŒdemu, dla kogo waÅŒne jest zarówno wÅaÅciwe dobranie komponentów pod wÅasnej potrzeby, porzÄ dnÄ konfiguracja poczÄ tkowa, jak i wsparcie przy instalacji dodatkowego oprogramowania. Polecam z peÅnym przekonaniem.
PeÅna profeska na kaÅŒdym etapieâŠ
PeÅna profeska na kaÅŒdym etapie realizacji zamówienia.
Everything was smooth and fast,
Everything was smooth and fast,
The team contacted me quickly and kept me informed at every step of the process.
PC configurator on the site was very easy and intuitive to use, it has indicators and recomendations to make sure your build has proper power supply and case used will be having enough space (for example my build was little bit overkilled by power supply, so interactive recomendation tool mentioned it, which is nice to know).
The package arrived safely and was very well protected. They also included clear instructions on how to properly assemble the PC and launch it for the first time (the graphics card was shipped separately for safety reasons).
I know that for most gamers and experienced users instructions and arenât a big deal, and you usually already know what to order in terms of pc parts, but I really appreciate the level of care and attention to detail.
Iâll definitely recommend this company to anyone planning to build a PC.
Best quality builds
Worth the price every bit, you can configure the insides how you want
Wzorowa obsÅuga
Profesjonalna obsÅuga, doradztwo i pomoc techniczna. W czasie procesu zakupu i doboru czÄÅci nie mogÅem siÄ zdecydowaÄ i zmieniaÅem zdanie. Moje wybrzydzanie spotkaÅo siÄ z ÅŒyczliwoÅciÄ
i obsÅuga poszÅa mi na rÄkÄ w kaÅŒdym aspekcie. Bardzo polecam.
Co do samego zestawu Fractal Design Torrent Compact to sprzÄt sprawuje siÄ Åwietnie. Obudowa jest idealna ÅŒeby gotowy zestaw podÅÄ
czyÄ i uÅŒywaÄ. JeÅli chce siÄ dokÅadaÄ dyski i grzebaÄ w nim to juÅŒ mniej, maÅo miejsca na kable, górna pokrywa jest bardzo delikatna, przy którymÅ otwarciu poÅamaÅem jeden zatrzask. Moja wina, mogÅem siÄ bardziej wgryÅºÄ w temat i nie rzutuje to na moje doÅwiadczenia z Madman Gaming. FirmÄ poleciÅ mi znajomy i ja równieÅŒ bÄdÄ jÄ
polecaÄ.
Firma godna polecenia
Kontakt z firmÄ byÅ szybki i bezproblemowy, usÅuga wykonana szybko i bezbÅÄdnie, profesjonalizm na kaÅŒdym roku. Zdecydowanie polecam.
MadGaming na zamówienie
Uh, aby byÄ szczerym to musi byÄ dÅuga opinia. StreszczÄ siÄ piszÄ
c chronologicznie:
- ZapadÅa decyzja o zakupie komputera do gier, dÅugi i staranny reaserch, padÅo na Madman Gaming.
- Rozmowa z przedstawicielem sklepu w formie korespondencji e-mail a nastÄpnie telefonicznej bardzo pÅynna i rzeczowa. Szybko znaleźliÅmy wspólny jÄzyk, posÅuchaÅ mnie w 100% czego oczekuje i takÄ
propozycjÄ mi przedstawiÅ. OkazaÅ równieÅŒ duÅŒÄ
dozÄ cierpliwoÅci i wiedzy.
- Czas realizacji i przepÅyw informacji bardzo sprawny. KaÅŒdy kolejny etap skÅadania i testowani to byÅ osobny mail, co choÄ moÅŒe wydawaÄ siÄ irytujÄ
ce dawaÅo mi duÅŒo frajdy.
- 2 Grudnia opÅaciÅem zamówienie a 12 juÅŒ odebraÅem od kuriera. Jednodniowe opóźnienie w dostawie wynikajÄ
ce z mojego braku dyspozycyjnoÅci danego dnia, wiÄc czas realizacji moÅŒna spokojnie zaokrÄ
gliÄ do 10 dni kalendarzowych.
- SprzÄt doskonale zapakowany. Instrukcja w wersji *.pdf oraz filmiku na popularnym serwisie internetowym dotyczÄ
ca odpakowania i ewentualnych czÄÅci wymagajÄ
cych zÅoÅŒenia.
Na koniec dwie uwagi.
Pierwsza: Mój miaÅ dosÅownie wpiÄte wszystko wiÄc nie wymagaÅo nic dodatkowych czynnoÅci ode mnie. NawiÄ
zuje do instrukcji, która zakÅadaÅa odpiÄtÄ
kartÄ graficznÄ
. Niemniej jednak polecam instrukcje przeczytaÄ albo pooglÄ
daÄ by wiedzieÄ chociaÅŒby gdzie co znaleÅºÄ zwiÄ
zane z montaÅŒem.
Druga: PopeÅniÅem maÅy bÅÄ
d nie mówiÄ
c, ÅŒe chce kartÄ sieciowÄ
z opcjÄ
WiFi, ale poradziÅem sobie z tym zewnÄtrznym urzÄ
dzeniem. JeÅli mielibyÅcie takÄ
sytuacjÄ jak u mnie, ÅŒe przeciÄ
gniÄcie kabla przez póŠdomu moÅŒe stanowiÄ nie lada wyzwanie to rozwaÅŒcie takÄ
opcjÄ, by nie znaleÅºÄ siÄ w takiej sytuacji jak ja.
GorÄ
co polecam!