ZÅoÅŒono mi komputer od zera, doradzono pod moje potrzeby i wszystko dziaÅa bez zarzutu ð PeÅen profesjonalizm, szybki kontakt i uczciwe podejÅcie â ÅŒadnego wciskania niepotrzebnych rzeczy.
Profesjonalna obsÅuga od momentu zÅoÅŒenia zamówienia aÅŒ do jego dotarcia pod wskazany adres. Komputer zostaÅ idealnie spakowany do transportu, czego poczÄ tkowo najbardziej siÄ obawiaÅem. Wszystko posz... ãã£ãšèŠã
DoÅwiadczenie podczas zakupu byÅo fantastyczne. Pan Marcin wykazaÅ siÄ wiedzÄ , zaangaÅŒowaniem i umiejÄtnoÅciÄ czytania potrzeb mojego syna. PomógÅ nam dobraÄ dodatkowy sprzÄt aby dopeÅniÄ caÅoÅÄ. Jest... ãã£ãšèŠã
Profesjonalna i zrozumiaÅa pomoc dla rodzica laika, kupujÄ cego sprzÄt dziecku. Bardzo dziÄkujÄ. UzyskaÅam pytania na wszystkie moje wÄ tpliwoÅci na kaÅŒdym etapie procesu sprzedaÅŒowego, sprzÄt dostarczo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Specjalizujemy siÄ w budowaniu komputerów gamingowych jak i zestawów profesjonalnych na indywidualne zamówienia klienta oferujÄ c przy tym kilka gotowych pre-buildów skonfigurowanych tak by wyciÄ gnÄ Ä maksimum z proponowanego sprzÄtu. Dbamy o to by kaÅŒdy zestaw nie tylko dziaÅaÅ wyÅmienicie ale teÅŒ wyglÄ daÅ ponadprzeciÄtnie zachowujÄ c balans pomiÄdzy cenÄ a jakoÅciÄ . Komputery budujemy z podzespoÅów wiodÄ cych producentów takich jak Asus, MSI, Noctua, NZXT, Corsair czy Fractal Design dbajÄ c o takie szczegóÅy jak temperatury, doznania akustyczne czy okablowanie. KaÅŒdy zestaw jest dopieszczony tak jakbyÅmy tworzyli go dla siebie dziÄki czemu nasi klienci otrzymujÄ w peÅni skonfigurowany i gotowy do pracy komputer. Oferujemy przy tym najprostszy konfigurator PC na Polskim rynku tak by nawet niedoÅwiadczeni uÅŒytkownicy byli w stanie zbudowaÄ wymarzony komputer w mniej niŌ 10 minut bez koniecznoÅci porównywania pomiÄdzy sobÄ setek zestawów czy tysiÄcy podzespoÅów komputerowych. Naszymi klientami sÄ osoby szukajÄ ce komputerów PC oferujÄ cych ponadprzeciÄtnÄ jakoÅÄ jak i standard wykonania dlatego teÅŒ dbamy o to by kaÅŒdy czuÅ siÄ u nas wyÅmienici oferujÄ c doradztwo i wsparcie na najwyÅŒszym poziomie. Na kaÅŒdÄ wiadomoÅÄ email czy telefon odpowiadamy w maksymalnie 4h a przewaÅŒnie duÅŒo szybciej - oczywiÅcie w godzinach otwarcia sklepu. W razie pytaÅ zachÄcamy do kontaktu.
é£çµ¡å
Åobzowska 22/1, 31-140, Kraków, ããŒã©ã³ã
- +48536349477
- kontakt@madmangaming.pl
- madmangaming.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
100% satysfakcji
PlanowaÅem zÅoÅŒyÄ wÅasny komputer, aÅŒ przypadkiem trafiÅem na stronÄ madman gaming. Ot napisaÅem maila, zobaczymy jak bÄdzie.
Bardzo sympatyczny kontakt, rzeczowa i konkretna rozmowa oraz rzetelne doradztwo co do doboru komponentów (skÅadaÅem juÅŒ kilka wÅasnych komputerów ale tym razem nie miaÅem na to czasu), nie ÅŒadne wciskanie droÅŒszych komponentów bazujÄ
c na niewiedzy czy nieÅwiadomoÅci klienta tylko trafne sugestie z prawidÅowym uzasadnieniem.
Ostateczny efekt? Komputer nie jest taki jakiego oczekiwaÅem, jest⊠lepszy.
- WydajnoÅÄ (choÄ to kwestia bebechów, a nie samego serwisu) na wyÅŒszym niÅŒ zakÅadaÅem poziomie.
- Åwietnie zabezpieczony na czas transportu, wyjÄcie karty graficznej to sÅuszna decyzja bo niweluje to ryzyko uszkodzeÅ w transporcie.
- Prezencja to dokÅadnie to czego oczekiwaÅem, nie ÅwiecÄ
ca ledami choinka, a wrÄcz ozdobny elegancki mebel (poÅÄ
czenie czerni z drewnianymi lamelami swietnie sprawdzi siÄ w nowoczesnym eleganckim biurze czy salonie)
- Kontakt i przepÅyw informacji na najwyÅŒszym poziomie
- Cena? BÅagam, oczywiÅcie ÅŒe majÄ
swojÄ
marÅŒÄ i pobierajÄ
âopÅatÄâ za swoje usÅugi ale to naprawdÄ rozsÄ
dna kwota. A mówiÄ to z perspektywy osoby, która jest dusigroszem.
Werdykt?
Ja jestem zachwycony, dostaÅem to czego oczekiwaÅem, a nawet wiÄcej. UsÅuga jest Åwietna, bez zastanawiania siÄ bÄdÄ wracaÄ przy kolejnych zestawach lub upgradeâach.
A tym którzy szukajÄ
naprawdÄ uczciwego i rzetelnego doradztwa oraz usÅugi na najwyÅŒszym poziomie w 100% polecam.
Idealny efekt koÅcowy dostosowany doâŠ
Idealny efekt koÅcowy dostosowany do budÅŒetu i duÅŒa cierpliwoÅÄ w ustaleniach konfiguracji. Komputer przyszedÅ idealnie zapakowany, w trakcie dostaliÅmy teÅŒ zdjÄcia z innego zestawu dla zobrazowania efektu wizualnego jakiego moÅŒna siÄ spodziewaÄ (zastanawialiÅmy siÄ nad wyborem obudowy). Jest mega cichy (oby tak pozostaÅo), nic nie sÅychaÄ nawet tuÅŒ przy obudowie, ÅŒadnego szumu, idealna cisza. SpÄdziÅem teÅŒ trochÄ czasu wyklikujÄ c róŌne konfiguracje, stÄ d mogÄ stwierdziÄ, ÅŒe ceny podzespoÅów jakie sÄ uÅŒyte w moim zestawie sÄ na bardzo niskiej marÅŒy.
Szybko i z zaangaÅŒowaniem Madman GamingâŠ
Szybko i z zaangaÅŒowaniem Madman Gaming pomogli mi zÅoÅŒyÄ nowy komputer. CaÅy proces przebiegÅ niesamowicie Åatwo ze wskazówkami nawet dla najbardziej poczÄ tkujÄ cych. Warto czekaÄ kilka dni, bo caÅy komputer dotarÅ bez uszkodzeÅ i dziaÅa bez zarzutów. Zdecydowanie polecam!
TerminowoÅÄ w podany czasie jaka byÅaâŠ
TerminowoÅÄ w podany czasie jaka byÅa powiedziana. Sami kontaktowali sie i pytali o szczegóÅy co do ustawieÅ.
MiÅa i profesjonalna obsÅuga.
Szybka obsÅuga i Åwietny kontakt!
Bardzo dobry kontakt i pomoc w doborze odpowiedniego zestawu. WysyÅka za granicÄ równieÅŒ nie sprawiÅa problemów. Wszystko dotarÅo sprawne, i co warto zaznaczyÄ porzÄ
dnie zapakowane.
Serdecznie polecam!
DoskonaÅa robota
Realizacja zamówienia na najwyÅŒszym poziomie poczynajÄ c od fachowego doradztwa i pomocy w doborze indywidualnie skÅadanego komputera, po zÅoÅŒenie i konfiguracjÄ sprzÄtu z najwyÅŒszÄ dbaÅoÅciÄ i estetykÄ , aÅŒ po wysyÅkÄ (z elastycznym podejÅciem i nadaniem priorytetu) z zachowaniem peÅnego bezpieczeÅstwa i terminu realizacji krótszego niÅŒ oczekiwany. DziÄkujÄ.
Super kontakt
Przyjazny konfigurator, mnóstwo czÄÅci, regularne i szczegóÅowe informacje o postÄpach zamówienia, wszystko w jak najlepszym porzÄ dku, polecam!
Komputer all in one
Komputer kupiony, sprawny, dziaÅa tak jak oczekiwaÅam. Bardzo dziÄkujÄ za pomoc w doborze wÅaÅciwego sprzÄtu.
FirmÄ polecam z caÅego serca
Super obsuga
Super obsÅuga, komputer zÅoÅŒony i zabezpieczony bardzo profesjonalnie. WysyÅka komputera wraz z opakowaniami oraz akcesoriami podzespoÅów w oddzielnym kartonie. Bezproblemowy kontakt.
Przeprowadzenie przez proces zakupu
Przeprowadzenie przez proces zakupu, cierpliwoÅÄ na zadawane - czasami bÅahe - pytania oraz proaktywnoÅÄ w ÅÄ czeniu komponentów pod styl i wydajnoÅÄ sprzÄtu - rewelacja! Kolejny teÅŒ tu bÄdzie kupowany pewnie ;)
Top experience!
DoskonaÅa obsÅuga, kompleksowa pomoc i duÅŒa wiedza na temat poszczególnych komponentów konfigurowanego sprzÄtu. Personalizacja jak nigdzie!
Super kontakt, profesjonalna firma
GorÄ
co polecam firmÄ. Åwietna obsÅuga, zwÅaszcza doceniam profesjonalny kontakt na etapie konfiguracji sprzÄtu. MiaÅem moÅŒliwoÅÄ spotkaÄ przedstawiciela firmy osobiÅcie w ich siedzibie w Krakowie oraz wymieniÅem szereg maili zanim ustaliliÅmy finalnÄ
konfiguracjÄ. Doceniam równieÅŒ moÅŒliwoÅÄ osobistego odebrania sprzÄtu, dziÄki czemu widziaÅem profesjonalnÄ
montowniÄ, a nie jakÄ
Å piwnicÄ.
Jedyny maÅy minusik to fakt, ÅŒe drugi dysk nie byÅ aktywowany. Å»aden problem, minuta roboty i po sprawie, ale gdyby ktoÅ nie ogarniaÅ i zamówiÅ w dostawie, to by mógÅ byÄ smutny. Panowie, sprawdzajcie dwa razy czy wszystko jest skonfigurowane.
Stacja robocza do animacji 3d
PotrzebowaÅem stacji roboczej do pracy o doÅÄ konkretnej specyfikacji. Na pierwsze zapytanie ofertowe nie odpowiedziaÅo mi AI i nie próbowaÅo wcisnÄ Ä innego produktu niÅŒ ten, którego potrzebowaÅem. Mialem kontakt z profesjonalnÄ obsÅugÄ i szybko wyjaÅniliÅmy nieÅcisÅoÅci w mojej specyfikacji. Bardzo szybko komputer byÅ u mnie. MiaÅem maÅe problemy techniczne (moja wina), ale bÅyskawicznie zostaÅem poinstruowany telefonicznie co mam zrobiÄ. Bez wahania wybraÅbym Madman Gaming ponownie. Komputer dziaÅa Åwietnie.
Re-we-la-cja
Od jakiegoÅ czasu chciaÅem zÅoÅŒyÄ komputer i w tym celu korzystaÅem zróŌnych konfiguratorów internetowych, aÅŒ trafiÅem na stronÄ Madman Gaming. Przejrzyste i pomocne urzÄ
dzenie, a ÅŒe sprzÄt nie naleÅŒaÅ do tanich, postanowiÅem zadzwoniÄ do Sklepu. Mimo doÅÄ późnej pory, bliskiej zamkniÄcia sklepu, pan Kamil byÅ bardzo pomocny, fachowo oceniÅ przygotowany przeze mnie zestaw i dodatkowo pomógÅ w wyborze komponentów.
SprzÄt przyjechaÅ solidnie zapakowany, w terminie wskazanym w mailu. Wszystko dziaÅa Åwietnie.
Sklep i jego Pracownicy godni polecenia.
ZdarzaÅo mi siÄ samemu skÅadaÄ PC i byÅâŠ
ZdarzaÅo mi siÄ samemu skÅadaÄ PC i byÅ to dla mnie fun, ale chciaÅem teraz obudowÄ SFF i uznaÅem, ÅŒe to mnie przerasta. Zdecydowanie polecam tÄ firmÄ, bezproblemowy kontakt i doradztwo. CzuÅem siÄ bardzo dobrze zaopiekowany. SprzÄt dziaÅa Åwietnie.
SprzÄt zakupiony w tej firmieâŠ
SprzÄt zakupiony w tej firmie perfekcyjnie dziaÅa i speÅnia moje wszystkie oczekiwania
Wzorowa firma - mega komputer gamingowy - peÅna profeska
FirmÄ spotkaÅem na PoznaÅ Game Arena (PGA) w październiku 2025. Od poczÄ tku peÅne profesjonalne podejÅcie. Po targach zamówiÅem komputer gamingowy. DotarÅ niedawno. Jestem mega ale to mega zadowolony z obsÅugi, doradztwa i cennych uwag. Na kaÅŒdym etapie wzorowy kontakt telefoniczny i mailowy, sami o wszystko dopytujÄ , o wszystkim teÅŒ informujÄ , peÅne wsparcie. SprzÄt z górnej póÅki dobrany mega drobiazgowo. Wszystko dziaÅa jak naleÅŒy. Karta graficzna ze wzglÄdów bezpieczeÅstwa przyszÅa oddzielnie, Kamil zdalnie pomógÅ jÄ zamontowaÄ. Pasjonaci i eksperci w tym co robiÄ . GORÄCO POLECAM !!! WSZYSTKO WZOROWO !!!
Do zakupu komputera w Madman Gaming skÅoniÅy mnie pozytywne opinie o firmie znalezione w internecie.
Do zakupu komputera w Madman Gaming zachÄciÅy mnie pozytywne opinie w internecie i rzeczywiÅcie jestem bardzo zadowolony z realizacji mojego zamówienia. ZaÅoga Madman Gaming stanÄÅa na wysokoÅci zadania, sprzÄt zÅoÅŒony i przetestowany, dotarÅ do mnie solidnie zapakowany. Bardzo duÅŒy plus dla firmy za cierpliwe i szczegóÅowe udzielanie odpowiedzi na duÅŒÄ iloÅÄ moich pytaÅ oraz telefonicznÄ pomoc Pana Kamila w konfiguracji sprzÄtu juÅŒ po jego zakupie, nawet po godzinach pracy! Wielki szacunek!
Profesjonalizm w najlepszym wydaniu
Profesjonalizm z jakim siÄ spotkaÅem jest na najwyÅŒszym poziomie! Jak potrzebujesz komputera to Panowie dopasujÄ go idealnie do Ciebie. Jak zmieniasz PC to trafiÅeÅ w dobre miejsce.
Jestem bardzo zadowolona z komputeraâŠ
Jestem bardzo zadowolona z komputera który zakupiÅam. WidaÄ , ÅŒe doÅoÅŒono wszelkich staraÅ do zÅoÅŒenia sprzÄtu, a same podzespoÅy sÄ bardzo dobrych firm! Sama praca juÅŒ po wÅÄ czeniu i zainstalowaniu programów to bajka. Rendery wyglÄ dajÄ Åwietnie, nie ma mowy o najmiejszym przeciÄ ÅŒeniu ani chwili zastanowienia siÄ. Bardzo polecam, kontakt z panami z firmy super, mili i pomocni zarówno telefonicznie jak i mailowo.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã