Madusenレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super flot produkt. God service og hjælp ved spørgsmål. Har bestilt fotoplakater nogen gange og de er virkelig flotte.

5つ星のうち5の評価

Jeg købte 2 indrammede plakater… de blev leveret lynhurtigt. Desværre havde GLS smadret begge rammer og beskadiget plakaterne (på trods af meget fin emballering og “Fragile” mærker). Jeg skrev straks... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god service Bestemt ikke sidste gang vi handler hos dig, god service ekstrem flotte plakater og fødselaren blev rørt over gaven pga de smukke farver Venlig hilsen Else Jensen

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 16

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Plakaterne levede fuldt ud op til mine…

Plakaterne levede fuldt ud op til mine forventninger

2021年12月12日

Hej Jette,

Åh, hvor er det dejligt at høre 😍 Det er vi glade for! Tak for at dele din oplevelse med os her på Trustpilot 👏

Hurtig levering - god kvalitet

2021年12月11日

Hej Pia,

Tusinde tak for din anmeldelse ❤️ Jeg er glad for at høre, at du modtog din pakke hurtigt og at du er tilfreds med kvaliteten 👏

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Vi havde bestilt plakat med ramme, og plakaten var sat i rammen, ved levering, så det så meget professionelt ud..

2021年12月11日

Hej Kristine,

Af hjertet tak for din fine anmeldelse ❤️ Hvor er jeg glad for at høre, at I har været tilfredse med hele oplevelsen og plakaten. Det betyder meget for os 😊

Hurtig

Hurtig og præcis levering

2021年12月8日

Hej Charlotte,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😍 Dejligt at høre, at du modtog din pakke hurtigt 👏

Ha' en skøn dag ☀️

Hej Laura,

Jeg ville blot lige takke dig for din anmeldelse her på Trustpilot. Den betyder rigtig meget for os 😍 Dejligt at læse, at du har været tilfreds med både levering og produktet 👏

Hej Marianne,

Tusinde tak for at ville dele din oplevelse med os her på Trustpilot. 😍 Jeg er glad for at læse, at din pakke kom hurtigt og sikkert frem.

5つ星のうち5の評価

Super service, levering og produkter i lækker kvalitet og smukke design🤩🤩🤩

2021年11月22日

Hej Ronnie,

Jeg ville blot lige takke din for din søde anmeldelse her på Trustpilot 😍 Dejligt at I er tilfredse med det hele.

5つ星のうち5の評価

Må være ærlig at sige at det er…

Må være ærlig at sige at det er virkelig nogle flotte billeder, jeg har modtaget. 😍 vi er så glade for vores billeder med forskellige steder af Odsherred. Der måtte os godt være sådan nogen med Lolland. ❤️

2021年11月21日

Hej Rikke,

Jeg ville blot takke dig for din fine anmeldelse her på Trustpilot 😍 Hvor er det dejligt at læse, at I er glade for jeres Odsherred plakater. Jeg håber, at jeg en dag kan glæde jer med smukke plakater fra Lolland også 😊

5つ星のうち5の評価

Fantastisk ekspedition af min…

Fantastisk ekspedition af min bestilling med ønsket om anden stedangivelse af “vores mole” på Orø - meget fin service - og plakaten er så fin!

2021年11月19日

Madusen からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner her på vores Trustpilot 😍 Jeg er glad for, at du valgte at skrive til os, så plakaten kunne blive som du ønskede ❤️

Produkterne er fine

Produkterne er fine. Det er dejligt med hurtig levering og robust indpakning.
Vil anbefale jer til andre. 😊

2021年11月9日

Hej Jette,

Tusinde tak for din anmeldelse 😍 Jeg er glad for, at din pakke kom hurtigt og sikkert frem. Dejligt at du har lyst til, at anbefale os til andre. Det betyder meget!

Indtryk

Alt var ok. Fin levering
Og emballeret godt

2021年11月7日

Hej Erling,

Jeg ville blot takke dig for din fine anmeldelse her på Trustpilot. 😊 Jeg er rigtig glad for, at du har været tilfreds med at handle hos Madusen.

5つ星のうち5の評価

Super service - hurtig levering.

2021年11月5日

Hej Henriette,

Tusinde tak for at give dig tid til at lave en anmeldelse her på vores Trustpilot 😍 Det er jeg enormt glad for! Og ikke mindst glad for, at du har været tilfreds med din købsoplevelse hos Madusen.👏

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med køb af plakater og rammer hos madusen.dk. Jeg havde et problem med deres hjemmeside, men de svarede på mail med det samme, sent om aftenen. Plakaterne kom hurtigt, er fantastisk flotte og meget forsvarligt pakket ind.

2021年11月5日

Hej Louise,

Tusinde tak for din meget meget fine anmeldelse her på Trustpilot 😍 Jeg er glad for, at du har været tilfreds med det hele. Det er dejligt at høre! ❤️

Fantastisk service!

Fantastisk service, de er altid hurtige til at skrive tilbage. Virkelig flotte plakater i god kvalitet! Og så er det fedt at de selv har været ude og tage billederne. 👏🏼

Kære Cecilia

Jeg ville blot lige takke dig for din rigtig fine anmeldelse her på Trustpilot 😍 Jeg er rigtig glad for at høre, at du har været tilfreds med det hele. Det betyder meget! 👏

Meget tilfredse.

Hurtig levering. Super flotte billeder.

Hej Lene,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😍 Det sætter vi stor pris på! Dejligt at du har været tilfreds med at handle hos os og at din pakke kom hurtigt frem.

5つ星のうち5の評価

Det er en fornøjelse at handle Maddusen…

Det er en fornøjelse at handle Maddusen varren kommer hurtig er fin

Hej Karsten,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot 😍
Dejligt at høre, at din pakke kom hurtigt frem og at du har været tilfreds med det hele.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。