Jeg var meget imponeret over, at man kunne bestille billeder næsten 5 år efter, at de var taget. Nemt og enkelt at bestille og billeder kom hurtigt. Og så er det meget fine priser, som er til at be... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Rigtig god oplevelse hos Brdr. Løkke. Super kundeservice, hurtig hjælp til at ændre billede efter bestilling og flot resultat, hvor småting blev rettet. Dejligt selv at kunne vælge portræt i stedet fo... もっと見る
Vi har modtaget nogle rigtig flotte billeder af vores datter, som går i børnehave. Udover de flotte billeder er det også et kæmpe plus, at det er nemt og ikke mindst fleksibelt at bestille samt udvælg... もっと見る
Fine billeder. Godt stort udvalg af positioner mm. Super nemt at bestille. Lidt dyrt - men nok samme prisniveau som mange lign. Kunne godt billeder med lidt mere “liv” i. Andet end den neutrale hvid... もっと見る
企業情報
Brdr. Løkke ApS について
当該企業による記述
Vi lægger stor vægt på, at skolefotografering foregår effektivt og problemfrit i en travl skoledag. Derfor arbejder vores erfarne skolefotografer struktureret og professionelt, så eleverne føler sig godt tilpas foran kameraet. Resultatet er velkomponerede og ensartede skolebilleder, hvor kvalitet, lys og udtryk er i fokus. Vores digitale arbejdsgange gør det muligt for forældre hurtigt at se og bestille billeder online – ofte samme dag – og helt uden købstvang.
Brdr. Løkke tilbyder fleksible løsninger inden for skolefoto, hvor forældre frit kan vælge de billeder og produkter, der passer til deres behov. Samtidig prioriterer vi god kundeservice, hurtig levering og tydelig kommunikation gennem hele processen. Vores fokus på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for mange skoler – hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot.
Skolefoto uden stress
当該企業による記述
- Nem bestilling, hurtig levering og billeder i topkvalitet.
- Vi bruger moderne løsninger, så billederne er klar online kort efter fotografering, og I har frit valg i både motiv og produkt — uden pakke-pres. Vi dækker hele landet med engagerede fotografer og glæder os til at indfange jeres skoleøjeblikke. 📸
100% tilfredshedsgaranti
Hos Brdr. Løkke har vi tilfredshedsgaranti - og det tager vi seriøst.
Fabriksvej 1, 6270, Tønder, デンマーク
- 4949 6949
- kundeservice@brdrloekke.dk
- brdrloekke.dk

💥 Tryksager i høj kvalitet – fra os!
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mange godt billeder at vælge mellem
Mange godt billeder at vælge mellem, fair priser og hurtig levering 👍
Hurtigt, nemt og gode priser!
Nemt og enkelt at bestille og billeder kom hurtigt.
Og så er det meget fine priser, som er til at betale!
Kan anbefales.
Ekstrem hurtig levering
Jeg bestilte billederne torsdag eftermiddag og havde billederne fredag! Super hurtigt og fin kvalitet!
Det har været nemt
Bestilte mandag aften
Bestilte mandag aften, havde dem onsdag. Super hurtigt og meget flotte billeder.
Flotte billeder og lynhurtig levering.
Gode billeder og hurtig levering
Hurtig svar og levering bestilte en sen…
Hurtig svar og levering bestilte en sen aften og halvanden døgn efter sener stod jeg med enorme profesionelle billeder i hånden fantastisk service
Lynhurtig ekspedition og supergode…
Lynhurtig ekspedition og supergode billeder. Heller ikke specielt dyrt.
Stadig ikke modtaget..
Der er nu gået 2 uger efter jeg bestilte mine billeder
Stadig ikke modtaget..

Brdr. Løkke ApS からの回答
Ekstrem hurtig og hjælpsom ekspedition
Ekstrem hurtig og hjælpsom ekspedition. Kan klart anbefale dem.
Generelt elendig oplevelse.
Horrible billeder, man får ikke lov til at se sine klassebilleder før køb, sure og forhastede fotografer. Støt din lokale fotograf i stedet for denne opreklamerede fotograf.

Brdr. Løkke ApS からの回答
Gode billeder
Gode billeder. God kvalitet. Ekspreshurtig levering til trods for, at vi bestilte billeder med tilbagevirkende kraft.
Perfekt levering.
Perfekt levering.