Heel goed bedrijfje. Had een bericht gestuurd omdat ik een belangrijke scrunchie kwijt was! Goede communicatie en wilde me meteen helpen en hadden de stof besteld. Ook super goede kwaliteit en s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helaas was de tas die ik had besteld niet leverbaar na het checken in het magazijn, ineens toch weer een mailtje dat hij bijgesteld kon worden en het duurde niet lang voordat de tas er was. De tas hee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dit was mijn 5de bestelling bij Mae-lilly en zoals elke bestelling weer een feestje om te bestellen en te ontvangen. De scrunchies zijn weer van fantastische kwaliteit en ik vind het echt leuk dat er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Werkelijk een hele snelle bezorging. Daarnaast is het erg leuk verpakt alsof je een kadootje uitpakt. Uiteraard zijn de bestelde items precies zoals verwacht. In de beschrijving staat Exact wat je kri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Mae Lilly vind je een groot aanbod unieke haaraccessoires en stainless steel sieraden van hoge kwaliteit.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel en netjes verzonden
Dik inorde ð
Echt mooie haar spelden en heel netjesâŠ
Echt mooie haar spelden en heel netjes verpakt super blij mee
Leuke ketting ben er echt blij mee
snelle en correcte levering
Mooi en creatief
Een hele leuke winkel voor mooie sieraden en haar accessoires! Snelle levering vaak binnen 2 dagen al in huis. Ze hebben veel verschillende producten en ik vind het fijn dat ze voor dik en lang haar XXL hairclips hebben
Ruim assortiment tegen een goede prijs
Ruim assortiment tegen een goede prijs. Snel verzonden.

Sieraden
Heel mooie sieraden aan een goede prijs en mooie kwaliteit.
Topservice! âŠ
Snelle levering en goede service en bij de levering nog een leuk presentje.! Een aanrader!!!

Mae Lilly ããã®åç
Mooie collectie en snel en zorgvuldigâŠ
Mooie collectie en snel en zorgvuldig geleverd

Mae Lilly ããã®åç
Hele leuke sieraden voor een mooie prijs
Hele leuke oorbellen voor een mooie prijs!
Ik had helaas een kapotte oorbel bij levering. Ik had een foto genomen en gemaild.
Direct antwoord en tegelijk opgelost!
Wat een service.
Heb een leuk en nieuw adres voor toffe sieraden

Mae Lilly ããã®åç
I suspect its one of those dropshippingâŠ
I suspect its one of those dropshipping webshops, reselling you cheap chinese products. They claim it is all hand made and "mulberry silk" but i received obviously plastic smelling products that had the "made in china" tag still on it. Also it came in a box that had some other company name on it

Mae Lilly ããã®åç
Ik ben blij met mijn nieuwe haarklem.
Ik heb voor de eerste keer bij jullie een haarklem gekocht.
De haarklem is van een goeie kwaliteit en zit lekker stevig in het haar.
's Middags besteld en de volgende dag werd de haarklem leuk verpakt besteld.

Bad qualities copy's
Iv written to this company to ask for their return address as the jackets I received were bad copies, unless I hear anything in the next week I will take this further

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã