We hebben alle ruimte en tijd gekregen bij de keuze van onze buffetpiano. De adviseur (Johan Vrijsen) van Piano's Maene in Rekem heeft ons met zijn raad en expertise bijgestaan. De afspraken rond de l... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Een prachtige Casio Privia gekocht bij Luuk van Maene Piano’s in Utrecht. Wat een geweldige service! Vanaf het eerste contact erg prettig geholpen, goed advies gekregen en uiteindelijk een mooie d... もっと見る
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. De verkoopmedewerker was heel behulpzaam en gaf ons alle nodige informatie en uitleg. Hij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en hielp ons bij het make... もっと見る
Tot enkele jaren geleden huurden we een buffetpiano in het kader van pianolessen. Toen we stopten met de les, stopten we ook met de huur. Maar het bleef kriebelen en daarom gingen we langs in de show... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Familiebedrijf Piano’s Maene werd opgericht in 1938 door Albert Maene en Zulma Doutreloigne. Ondertussen, meer dan 85 jaar na de oprichting, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een gezonde KMO met zo'n 90 medewerkers (waarvan 30 in Nederland) en 8 vestigingen in België en Nederland. Onze Belgische hoofdzetel bevindt zich in Ruiselede (in de omgeving van Brugge), en verder zijn er showrooms in Gent, Brussel, Antwerpen, Oud-Rekem en het Nederlandse Alkmaar, Amsterdam en Utrecht. Door ons divers aanbod, onze A-merken, onze grootte en onze kennis van de geschiedenis en toekomst van de piano, zijn we dé referentie in de pianowereld. De passie voor muziek en piano's is de voornaamste drijfveer van het team. De klant staat centraal in alles wat we doen. Direct klantencontact en gepersonaliseerde service zorgen ervoor dat de klant zich nog net evenveel koning voelt als in 1938, toen Albert en Zulma hun klanten in hun huis ontvingen met koffie en taart. Naast de verschillende showrooms, focussen we ook al van bij de oprichting op de ambacht van pianobouw. Ons atelier restaureert niet alleen waardevolle piano's en vleugels, maar bouwt ook zelf instrumenten: van replica's van historische pianofortes tot onze eigen Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel. Een serviceteam van meer dan 40 piano-experts vervolledigt het team en komt zowel thuis de piano of vleugel stemmen en onderhouden, als in de grootste concertzalen van België en Nederland de instrumenten stemmen voor de topconcerten.
De koning is klant, en de klant is koning!
当該企業による記述
- Onze missie: Onze passie delen en je inspireren om piano te spelen !
- Ons team van honderd enthousiaste, door piano en muziek gepassioneerde collega's in Nederland en België deelt graag zijn kennis met jou! We staan klaar om je te helpen ! Onze ervaren pianoconsultants zijn allemaal gepassioneerde en professioneel geschoolde pianisten, met kennis van akoestische en digitale piano's. Ze geven je met plezier een gepersonaliseerd advies en begeleiden je in het maken van de juiste keuze. Kom vrijblijvend langs in één van onze 9 showrooms in België en Nederland, of bezoek de webshop en chat live met een pianoconsultant.
Gratis geleverd (in België en Nederland)
5 jaar garantie op alle akoestische piano's, ook de tweedehands instrumenten.
連絡先
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super piano!
Alles is goed verlopen
Alles is goed verlopen , van de bespreking tot de levering. Dank u wel 🙏
Zeer goed geholpen bij het kopen van een digitale piano, minder goede ervaring met levering
Zeer goed geholpen bij het kopen van een digitale piano. Duidelijke informatie gekregen over de verschillende opties en alle mogelijkheid gehad om piano's te bekijken en uit te proberen. Vriendelijk geholpen. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat de piano na aankoop verzonden werd vanaf een centraal depot en geleverd door GLS op een afgesproken datum, echter op een pallet op de stoep werd afgeleverd. Na enig aandringen heb ik hulp gekregen van een van de bezorgers om mee te helpen de piano naar binnen te tillen en de pallet mee terug te nemen, maar dat verwacht je niet bij aanschaf van een piano in de winkel.
Top très pro
Goed advies gekregen bij aankoop en…
Goed advies gekregen bij aankoop en vriendelijke service met stipte levering.
Mooie toonzaal en heel goed begeleid…
Mooie toonzaal en heel goed begeleid geweest in de keuze van een piano voor onze dochter. Levering verliep vlot en vriendelijke mensen!
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk, alles goed uitgelegd, snelle levering. Perfect tot in de puntjes.
duidelijke uitleg in de toonzaal
duidelijke uitleg in de toonzaal, zelfs voor pianoleken als wij
vriendelijke, vlotte kerels bij de levering
Beste piano winkel
Ik werd heel goed geholpen. De verkoopster was heel behulpzaam. Ik had een probleempje met een pianostand maar ook dat hebben ze heel goed aangepakt en opgelost.
Goede service bij het afleveren van de…
Goede service bij het afleveren van de bestelling.
Geen onverwachte extra kosten.
Vriendelijke bezorger.
DUS TOP
Heel fijn geholpen
Heel fijn personeel, ze helpen je de juiste instrument zoeken en ze nemen hun tijd!
verkoper nam de tijd en luisterde naar…
verkoper nam de tijd en luisterde naar de wensen. Bleef vrij goed in de buurt van het budget.
good service and products
the staff at the store was very helpful and kind.
great service and fast delivery.
overall i definitely recommend
Trustpilot エクスペリエンス