ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ich liebe es bei ellemilla einzukaufen. Jedesmal finde ich hier so besonders schöne Sachen. So ein super Service. Ich hatte schon mehrmals Fragen bezÃŒglich der Gutscheine oder RÃŒcksendung gehabt und... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
EllaMilla is een top webshop! Ik koop niet veel kleren online, maar bij haar is het steeds goed! Mooie doos geleverd en kleine attenties als een leuke draagtas of shoptegoedð¥°
Wat een toffe webshop vanaf de eerste dag verkocht. Altijd mooi ingepakt, goeie klantenservice en prachtige kledij. Doe zo voort
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ellemillashop ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð clothing, shoes, accessories & bags
ðž free shipping from ⬠75,-
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
EllaMilla is een top webshop
Ik koop heel vaak online
Ik koop heel vaak online, maar de service die ik bij Ellemillashop kreeg, heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Alles verloopt op en top correct en altijd in het belang van de koper. Het mailcontact is supersnel, er wordt meteen naar een oplossing gezocht en altijd met oog voor de klant. De verzendingen zijn bovendien heel verzorgd. Ik raad Ellemillashopdan ook ten zeerste aan een absolute aanrader voor wie houdt van betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.
Wat een toffe webshop vanaf de eersteâŠ

Kwaliteit en met passie
Mooie en leuke kleding, overzichtelijke en handige webshop. Fijne communicatie en zeer vriendelijke en passievolle service. â¡ Absoluut de moeite waard om te shoppen!

ellemillashop ããã®åç
Ich liebe es bei ellemilla einzukaufen
So ein super Service. Ich hatte schon mehrmals Fragen bezÃŒglich der Gutscheine oder RÃŒcksendung gehabt und jedes Mal eine super schnelle, freundliche Antwort bekommen. Ich bin einfach nur begeistert ð¥°

ellemillashop ããã®åç
Altijd toppie in orde en super snelleâŠ
Altijd toppie in orde en super snelle verzending!

ellemillashop ããã®åç
Ik ben echt fan van Ellemilla
Ik ben echt fan van Ellemilla! De collectie is echt heel mooi. Als ik mijn bestelling aankrijg ben nooit teleurgesteld. Sarah doet ook veel leuke kortingen. En met vragen kan je bij haar altijd terecht.
De levering is ook heel snel.
Top!

ellemillashop ããã®åç
Ik ben niet handig met on line⊠happy
Ik ben niet handig met on line bestellen maar bij ellemilla verloopt alles vlotjes en heel correct! Je krijgt waar je recht op hebt .na je bestelling kan je 2 dagen later reeds je pakje verwachten.ben heel tevreden.

Nachdem ich eine Bestellung getÀtigtâŠ
Nachdem ich eine Bestellung getÀtigt habe und zwei Tage spÀter es zu einer groÃen Rabattaktion kam hab ich die Bestellung erneut aufgegeben und den HÀndler mitgeteilt das ich die Annahme der ersten Bestellung verweigern werde. Daraufhin âdrohteâ mir der HÀndler wortwörtlich â Ich kann dich natÃŒrlich nur warnen âŠ
Ich wÃŒrde dir wirklich empfehlen, das Paket nicht zu verweigern. Es geht hier um einen hohen Betrag, der nicht erstattet werden kann, falls das PÀckchen verloren geht ð¬
AuÃerdem liegt es nicht in unserer Verantwortung, wenn du das Paket verweigerstâŠâ
Absolut unmögliches Verhalten..lt. europÀischen Recht ist ganz klar geregelt, wenn das Paket auf dem Weg nach einer Annahmeverweigerung ins Ausland verloren geht, liegt das Haftungsrisiko beim VerkÀufer.

Tolle Kleidung ð
Liebe Sarah, ich bin ganz begeistert von deinem Shop und dem hervorragenden Kundenservice! ð· Ich freue mich schon auf die nÀchsten Bestellungen in deinem liebevoll gestalteten Shop! ð
Ganz liebe GrÃŒÃe
Sophie ð

Leuke collectie
Leuke collectie. Goed materiaal, kwaliteit. Soms zijn de maatjes iets te klein voor mij ð
Sarah is steeds even vriendelijk en lief en correct in de mailtjes of WhatsApp .
Iemand die dit wel met hart en ziel doet.
Is je bestelling niet naar wens, geen probleem, terugsturen en je krijgt je geld terug gestort of je zet het op je wallet. Handig en fair. Snelle levering.

Telkens opnieuw een TOP ervaring
Telkens opnieuw een TOP ervaring! Super mooie collecties, snelle verzending, fantastische promoÂŽs, ik ben grote fan en raad het iedereen met veel plezier aan!

Heel leuke site
Heel leuke site, Sarah is heel tof en vriendelijk. Service is top, directe antwoord en heel snelle levering.

Mooie collecties
Mooie collecties! Altijd alles in orde, pakjes zijn heel verzorgd ingepakt, heel vriendelijk! :)

ellemillashop ããã®åç
Leuke collectie en snelle levering.
Leuke collectie en snelle levering

Super
Super! Goede kwaliteit en service. Altijd heel tevreden. Ook gemakkelijk retourneren.

Altijd een mooie colletie,snelleâŠ
Altijd een mooie colletie,snelle verzending en heel goede service ,ik ben er heel tevreden over ,kleding is van goede kwaliteit en schappelijk van prijs zeker een aanrader

âïžâïžâïžâïžâïž
Online shoppen bij Ellemila is een moment van genieten en jezelf te verwennen, elke keer mooie collecties met hippe kleuren en perfecte basics. Ik ben fan! Bedankt Sarah en Team â€ïž

Super leuke kledij
Super leuke kledij , goede kwaliteit , snelle levering !

ellemillashop ããã®åç
Altijd super snelle levering en vlotteâŠ
Altijd super snelle levering en vlotte service! Reageren ook meteen als er een probleem is. Al jaren trouwe klant!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã