Fantastisk kundeservice. Den bestilte vare var ikke på lager, men et dygtigt team fandt hurtigt alternativ som blev leveret med det samme
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ok forsendelse pakke og tids ankomst. Selve stoffet er ok efter beskrivelsen ogsÃ¥. Det eneste minus er den mÃ¥de man syer Êrmerne pÃ¥ T-shirtsene. Den lÊngde fra armhulerne og til underarm er f... ãã£ãšèŠã
1000 tak for kvalitetsvarer. De blev sendt i god stand, godt beskyttet - og kom allerede frem den nÊste dag. IsÊr en stor tak til den kvikke unge mand fra MÊstertÞjs pakkeafdeling/forsendelse, so... ãã£ãšèŠã
Jeg besÞgte mÃstertÞj da jeg var pÃ¥ udkig efter en ny arbejdsjakke. Jeg kÞbte den forkerte stÞrrelse og kontaktede kundeservice. Personen jeg fik kontakt med var venlig og proffessionel. Vi fandt hurt... ãã£ãšèŠã
Dansk drevet webshop med salg af kvalitets arbejds- og fritidstÞj. Fokus på det moderne bÊredygtige valg og god service.
NÊldevej 57, 9000 Aalborg, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
Meget hurtig levering og et godt udvalg til gode priser
Fik mail 2 gange om jeg gad og anmelde deres side, sÃ¥ hermed anmeldt ð

mÃstertÞj ããã®åç
Jeres 10% rabat kode virkede ikke fra spindehjulet af

mÃstertÞj ããã®åç
Rigtig god rådgivning, styr på det de sÊlger.
Gode priser og godt udvalg.
Vh Gartner & co A/S
Super hjÊlpsomme og god kvalitet og hurtig levering
Meget hurtig afsendelse trods skÊvt kÞbtidspunkt og hÞj kvalitet af fodtÞj.
Meget tilfreds.
Dog var den medsendte reklamehat for lille (mediumhoved) sÃ¥ den rÞg ud ð«€
Super service fik bukserne dagen efter og hold nu op en god kvalitet
Fantastisk arbbejdstÞj fra et firma man kan stole på. God kundeservice og gode leveringstider samt en skarp pris. Helt klar en kÊmpe anbefaling herfra.
Super nemt og billigt. KÞbte nye sko, men skulle byttes pga. forkert stÞrrelse. Alt forlÞb nemt og hurtigt.
Kan klart anbefales, handler her helt sikkert igen.
Jeg kÞber bÃ¥de tÞj og Div. vÊrktÞj Til A. Enggaard gennem mÃstertÞj.
da jeg syntes de har nogle gode produkter og gode prise. samtidig med en god kvalitet.
jeg kan kun give mine bedste anbefaling
KÞbte et par MONITOR PERFORM SPORTSSKO med lynhurtig levering.
Helt sikkert et sted jeg ville handle igen :-)
Fantastisk god service. SÞde, venlige og hjÊlpsomme.ðððð€©
Hurtig levering gode sÊlgere og lÊkkert tÞj til gode priserððð»ð
Very good store!
Fast delivery, quality clothes, best price! I recommend!
Jeg sÞgte nyt arbejdstÞj og sko, i den forbindelse dukkede mÃstertÞj op. Simpel og funktionel hjemmeside.
Jeg havde et par spÞrgsmål til enkelte vare og de blev hurtigt besvaret gennem kundeservice på telefonen. Alt i alt en rigtig professionel handel.