Fantastisk kundeservice. Den bestilte vare var ikke på lager, men et dygtigt team fandt hurtigt alternativ som blev leveret med det samme
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ok forsendelse pakke og tids ankomst. Selve stoffet er ok efter beskrivelsen ogsÃ¥. Det eneste minus er den mÃ¥de man syer Êrmerne pÃ¥ T-shirtsene. Den lÊngde fra armhulerne og til underarm er f... ãã£ãšèŠã
1000 tak for kvalitetsvarer. De blev sendt i god stand, godt beskyttet - og kom allerede frem den nÊste dag. IsÊr en stor tak til den kvikke unge mand fra MÊstertÞjs pakkeafdeling/forsendelse, so... ãã£ãšèŠã
Dansk drevet webshop med salg af kvalitets arbejds- og fritidstÞj. Fokus på det moderne bÊredygtige valg og god service.
NÊldevej 57, 9000 Aalborg, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
Fed hjemmeside med et godt udvalg og gode tilbud. Kommunikationen var super - det samme gÊlder leveringen. ðð»
Just got today my 2 pairs of shoes,I would like to thank you so much.Very good service,fast delivery,serious serviceâŠThank you â€ïžI will gladly recommend to anyone ð
Kompetent og transparent kommunikation, med hurtig rådgivning på ens Þnsker og behov - let tilgÊngelig hjemmeside, som er overskuelig at finde rundt i.
God service, super flinke ejere samt hÞj kvalitet på varer! :-)
Jeg besÞgte mÃstertÞj da jeg var pÃ¥ udkig efter en ny arbejdsjakke. Jeg kÞbte den forkerte stÞrrelse og kontaktede kundeservice. Personen jeg fik kontakt med var venlig og proffessionel. Vi fandt hurtigt og nemt en lÞsning. Helt klart et sted jeg vil kÞbe fra igen. 5 stjerner herfra!
Super lÊkker oplevelse at handle med drengene fra MÊster. KÞbte north bukser og hÊttetrÞje, go kvalitet og pasform. God service og hurtig levering ikke sidste ordre jeg ligger ved MÊster.