Maestro Casas レビュー

127
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Συνολικά, ήταν μια πολύ θετική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν ξαναχρειαζόμουν ξύλινο σπίτι ή κατασκευή κήπου, θα τους προτιμούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλη η διαδικασία κύλησε πιο ομαλά απ’ όσ... もっと見る

企業情報

1. ログ キャビン

当該企業による記述

Δημιουργούμε ένα μέρος για μια ζωή γεμάτη αρμονία. Το κίνητρό μας είναι περισσότερη σύνδεση με τη φύση, λιγότερο άγχος. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη δική σας όαση. Από την πρώτη μέρα, αναζητούμε νέους τρόπους για να υπερασπιστούμε τους πελάτες μας, αλλάζοντας το παιχνίδι με στυλ και χαμόγελο. Το ξύλο είναι ένα φυσικό, οικολογικό, ανθεκτικό και πολύ αισθητικό δομικό υλικό. Στη Maestro Casas πιστεύουμε πραγματικά ότι το ξύλο είναι η καλύτερη επιλογή στην κατασκευή σπιτιών.

連絡先

(127)

過去12か月のレビュー数: 85

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ένα ξύλινο…

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ένα ξύλινο σπίτι θα μπορούσε να είναι τόσο ανοιχτό και φωτεινό, αλλά τα μεγάλα παράθυρα πλημμυρίζουν το εσωτερικό με φως από την ανατολή ως τη δύση. Ο χώρος παραμένει ευχάριστα ζεστός χωρίς να γίνεται αποπνικτικός, κι έτσι ο απογευματινός καφές έχει γίνει μια καθημερινή συνήθεια που ανυπομονούμε να απολαύσουμε.

2025年10月25日
5つ星のうち5の評価

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που θα…

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που θα πραγματοποιήσει μαζί σας ένα σταθερό έργο και ξέρει πώς να φροντίζει τον πελάτη, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εδώ ασχολήθηκα με πραγματικούς ειδικούς που όχι μόνο γνωρίζουν τη δουλειά τους, αλλά είναι και παθιασμένοι με αυτήν.

2025年7月14日
5つ星のうち5の評価

Δίσταζα να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα…

Δίσταζα να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα για ένα σπίτι κήπου, αλλά άξιζε τον κόπο. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Το ξύλινο σπιτάκι κήπου έχει γίνει ένα αγαπημένο σημείο για την οικογένειά μου που περνάει χρόνο μαζί.

2025年5月6日
5つ星のうち5の評価

Μου άρεσε η δυνατότητα προσαρμογής των…

Μου άρεσε η δυνατότητα προσαρμογής των προκατασκευασμένων μοντέλων.Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και θα το συνιστούσα.

2025年5月2日
5つ星のうち5の評価

Πάντα θέλαμε κάτι «ιδιαίτερο»

Πάντα θέλαμε κάτι «ιδιαίτερο». Το ξύλινο σπίτι μας είναι τόσο άνετο. Έχουμε στήσει το σαλόνι μας στο κάτω επίπεδο. Ανεβαίνουμε τη σκάλα για να φτάσουμε στην κουκέτα μας. Όλοι οι φίλοι μας μας θαυμάζουν για αυτή την απόφαση.

2025年5月11日
5つ星のうち5の評価

Εξαιρετικά προϊόντα και γρήγορη…

Εξαιρετικά προϊόντα και γρήγορη παράδοση. Παρήγγειλα ξύλινο σπίτι για τον κήπο και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Η ποιότητα του ξύλου είναι καταπληκτική και η κατασκευή άριστη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και προτείνω την εταιρεία σε όλους.

2025年5月7日

Αναπάντεχα ικανοποιημένος

Αναπάντεχα ικανοποιημένος! H ποιότητα είναι ανώτερη των προσδοκιών μου. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με την ακριβή κατασκευή και τη σταθερότητα του ξύλου. Η ομάδα ήταν επαγγελματική και συνεπής στις υποχρεώσεις της.

2025年4月23日
5つ星のうち5の評価

Το προσωπικό της Maestro γνωρίζει…

Το προσωπικό της Maestro γνωρίζει ακριβώς πώς να είναι επιτυχής η κατασκευή ξύλινων σπιτιών. Από την πρώτη κιόλας επαφή, αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για πραγματικούς επαγγελματίες. Διαθέτουν εμπειρία, πάθος και μια πολύ εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Το σπίτι μου χτίστηκε εντός του προκαθορισμένου προϋπολογισμού, κάτι που είναι πραγματικά εξαιρετικό στις μέρες μας. Μπορώ να τους συστήσω σε όποιον ονειρεύεται ένα ξύλινο σπίτι

2025年4月10日
5つ星のうち5の評価

Η οικογένειά μου και εγώ αναζητούσαμε…

Η οικογένειά μου και εγώ αναζητούσαμε ένα μοναδικό σχέδιο. Μας άρεσε πολύ η δυνατότητα εξατομίκευσης των μοντέλων. Δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε, αλλά λάβαμε μεγάλη βοήθεια καθ' όλη τη διάρκεια.

2025年4月2日
5つ星のうち5の評価

Τα κεντραρισμένα παράθυρα είναι απλά…

Τα κεντραρισμένα παράθυρα είναι απλά καταπληκτικά. Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να χαλαρώσετε ή να συναντηθείτε με φίλους. Έχουμε χώρο και μπορούμε πάντα να βρούμε ηρεμία και ησυχία χάρη στα ξεχωριστά δωμάτια.

2025年4月2日
5つ星のうち5の評価

Δεν πίστευα ότι σε έναν τόσο μικρό χώρο…

Δεν πίστευα ότι σε έναν τόσο μικρό χώρο θα μπορούσε να είναι τόσο άνετη η εργασία. Με τη βοήθεια ενός συμβούλου, επέλεξα αυτό το μοντέλο και ήταν η τέλεια λύση: ένα μικρό γραφείο, μικρή κουζίνα και ένα μπάνιο. Έγινε η γωνιά της συγκέντρωσής μου, συνιστάται ανεπιφύλακτα!

2025年4月1日
5つ星のうち5の評価

Είμαι άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για…

Είμαι άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για τη λεπτομέρεια και έπρεπε να συνεργαστώ με μια κατασκευαστική εταιρεία που είναι αξιόπιστη. Έψαξα πολύ μέχρι να βρω τη Maestro. Χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί τους. Η διαδικασία κατασκευής ήταν ομαλή και χωρίς προβλήματα και το αποτέλεσμα ήταν υψηλής ποιότητας.

2025年3月15日

Με περίπου 60 τετραγωνικά μέτρα

Με περίπου 60 τετραγωνικά μέτρα, το σπίτι είναι ιδανικό για εμάς. Ως νοικοκυριό δύο ατόμων, τα τρία δωμάτια μας δίνουν περισσότερο από αρκετό ελεύθερο χώρο για να αποθηκεύσουμε τα πράγματά μας και να βολευτούμε. Το ξύλο είναι πολύ υψηλής ποιότητας και αναδίδει μια υπέροχη, φυσική οσμή.

2025年1月2日

Κατά την εμπειρία μου

Κατά την εμπειρία μου, οι υπεύθυνοι έργων της Maestro είναι απόλυτοι επαγγελματίες στον τομέα τους. Μου εξήγησαν από την αρχή τι να περιμένω κατά την κατασκευή ενός ξύλινου σπιτιού. Δεν με απογοήτευσαν μέχρι το τέλος!

2024年12月30日

Με 66m²

Με 66m², έχουμε πολύ χώρο στη διάθεσή μας. Δύο υπνοδωμάτια είναι ιδανικά για εμάς, και η κόρη μας έχει επίσης το δικό της βασίλειο. Μαζί στο ευρύχωρο σαλόνι είναι απλά άνετα. Θα αγοράζαμε το σπίτι της Maestro ξανά και ξανά.

2024年12月27日

5つ星のうち5の評価

Μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι το…

Μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι το υλικό είναι της καλύτερης ποιότητας. Συνολικά, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το ξύλο είναι πολύ ανθεκτικό και η τοποθέτηση έγινε γρήγορα και σωστά. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Συνιστώ την εταιρεία σε όλους! Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και ευχάριστη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου.

2025年1月3日

5つ星のうち5の評価

Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε…

Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τόση ανοιχτότητα σε ένα ξύλινο σπίτι. Το εξοχικό της Βαρκελώνης πλημμυρίζει από φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι τόσο άνετο όταν πίνουμε καφέ το απόγευμα ή απλά χαλαρώνουμε.

2024年12月28日

5つ星のうち5の評価

Έβλεπα πολλές εταιρείες αλλά κατέληξα…

Έβλεπα πολλές εταιρείες αλλά κατέληξα σε αυτήν και είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Το ξύλινο σπίτι έχει εξαιρετική κατασκευή και διαχρονική αισθητική.

2024年12月21日

Υπέροχο προϊόν και εξυπηρέτηση

Υπέροχο προϊόν και εξυπηρέτηση! Το ξύλινο σπίτι κήπου που παραλάβαμε είναι εκπληκτικό. Η εγκατάσταση ήταν γρήγορη και επαγγελματική. Η υποστήριξη πελατών ήταν πολύ εξυπηρετική. Σίγουρα θα το συνιστούσα!

2024年12月20日

5つ星のうち5の評価

Πρόκειται για ένα μοναδικό και μοντέρνο…

Πρόκειται για ένα μοναδικό και μοντέρνο εξοχικό σπίτι με σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό που ενσωματώνει τόσο ασύμμετρα όσο και παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία... Κάθε φίλος που μας επισκέπτεται θαυμάζει την εξαιρετική ομορφιά αυτού του σπιτιού. Δεν μοιάζει με ένα τυπικό εξοχικό σπίτι, είναι πολύ ευφάνταστα σχεδιασμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το επέλεξα.

2024年12月20日

Trustpilot エクスペリエンス