Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gÞr en kunde glad. Det var fÞrste gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.
Har de sidste par uger kÞbt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et dÞgn efter bestillingen. Et sÊrligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I gÃ¥r, ved frokosttid, stillede jeg et spÞrgsmÃ¥l i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjÊlpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... ãã£ãšèŠã
- ãªãã£ã¹åååº
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãããŒã·ã§ãã
- æ¥çšååº
- ç£æ¥çšæ©åšæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til bÞrn. Fang os dÞgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.
Ejby Industrivej 28A, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- 71993612
- info@magnetz.dk
- magnetz.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig levering
Hurtig levering - varene levede op til forventningerne
Hurtig leverance og vel-emballeret.
Hurtig leverance og vel-emballeret.
God og hurtig kundeservice samt levering
Great
Great quality, fast delivery and very nice staff. Wonderful experience, can highly recommend! :)
powermagneter.
hurtig levering. meget fin hjemmeside, og det det drejer sig om er magneterne, de er gode ,godt sted at handle. kok.
Hurtig levering og rigtig godeâŠ
Hurtig levering og rigtig gode magneterð.
God og oplysende hjemmeside!
God og oplysende hjemmeside!! Og varerne levede helt op til forventningerne.
Perfekt.
Perfekt.
Fede magneter og super service.
Tak for det.
SeriÞst firma der er vÊrd at handle med.
Hvis man er interesseret i magneter, skal man besÞge Magnetz.dk, så bliver man ikke skuffet. De informerer utroligt godt om deres produkter, og om magnetisme. Servicen er helt i top :-)
Jeg har brugt Magnetz flere gange tilâŠ
Jeg har brugt Magnetz flere gange til at opfylde mit behov for magneter , og har aldrig haft dårlige oplevelser med dem , de er sÞde til at svare på spÞrgsmål når man kontakter dem , så fem stjerner er min karakter
Super service og hurtig levering
Fik super god hjÊlp i telefonen, sÃ¥ det rigtige blev bestilt og kunne hente det i pakkeshoppen dagen efter ð
Hurtigt
Hurtigt, prÊcist levering. Magneterne er af forventet kvalitet (meget kraftige)
Alt ok :-)
Alt gik som det skulle. Fik beskeder om levering med mere inden modtagelse af varer.
Varer passede helt med forventninger
Magneterne var nemme at bestille
Magneterne var nemme at bestille, vi fik hvad vi regnede med og de kom super hurtigt!
Hurtig behandling af ordren og hurtigâŠ
Hurtig behandling af ordren og hurtig modtagelse.
Fantastisk kundeservice/Stort udvalg af magneter
Fantastisk kundeservice. Udvalget af magneter er meget stort, så ved at kontakte kundeservice fik jeg hjÊlp til at vÊlge den rigtige type magneter med den rigtige styrke. Jeg vil klart anbefale at kÞbe magneter her, og jeg vil helt klart vende tilbage, nÊste gang jeg har brug for at kÞbe magneter/magnetbånd/kÞleskabsmagneter/etc.
Fantastisk service, hurtig levering
Fantastisk service, godt produkt, hurtig levering
Service der er noget vi snakker om, men her er den i top, så der behÞves vi ikke snakke om det.
Har nu handlet ved magnetz.dk et par gange, og har fået en virkelig god service hver gang. Varen laver helt op til det som de lover. Kontakt via e-mail i forbindelse med råd og vejledning, det er også bare i top.