レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

2 stjerner – unÞdvendigt lang leveringstid og uheldig kommunikation Jeg bestilte en vare mandag aften, som ifÞlge hjemmesiden var pÃ¥ lager og burde vÊre leveret inden for 2–3 dage. Alligevel b... もっず芋る

Hurtig levering. Bestilte 10 magneter. Selvom de er relative “små” er de godt nok kraftige. Kan helt klart anbefale virksomheden herfra.

Kundeservice lytter ikke. Jeg har bestilt magneter fra Brisingi fÞr, som hverken havde skader eller fejl, men hvis der er noget galt med dine varer kan du ikke forvente at der er... もっず芋る

Brisingi fÃ¥r 5 meget flotte stjerner herfra, til trods for at der gik lidt kuk i den. Grundet stavefejl i min mail ( muligvis min egen ) fik jeg aldrig en ordrebekrÊftigelse. Men efter kontakt med B... もっず芋る

䌁業情報

1. 金属工業提䟛業者
  2. ホビヌショップ
  3. オフィス備品店

圓該䌁業による蚘述

Brisingi Magneter er en dansk netbutik specialiseret i magneter. Vi har primÊrt fokus pÃ¥ det danske marked, men sender og leverer til kunder i hele Europa. Vi henvender os til alle med et behov for magneter – fra privatpersoner til store virksomheder. Uanset om du har brug for én enkelt magnet eller tusindvis, prioriterer vi altid en god og hjÊlpsom service. En stor del af vores sortiment bruges til hobbybrug, for eksempel smÃ¥ magneter til samlere af actionfigurer. Vi betjener desuden industrien og offentlige institutioner, som har behov for hurtig levering af stÞrre mÊngder magneter til konkurrencedygtige priser. Det er derfor ikke usandsynligt, at du allerede er stÞdt pÃ¥ en magnet fra Brisingi Magneter i et dansk fremstillet produkt.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

24件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

2 stjerner - unÞdvendigt lang leveringstid og uheldig kommunikation

2 stjerner – unÞdvendigt lang leveringstid og uheldig kommunikation

Jeg bestilte en vare mandag aften, som ifÞlge hjemmesiden var pÃ¥ lager og burde vÊre leveret inden for 2–3 dage. Alligevel blev pakken fÞrst indleveret til DAO om fredagen og nÃ¥ede fÞrst til deres terminal lÞrdag. Her seks dage senere har jeg stadig ikke modtaget varen.

Da jeg kontaktede virksomheden, fik jeg ikke nogen forklaring pÃ¥, hvorfor pakken fÞrst blev sendt afsted flere dage efter bestillingen. Jeg fik desuden det mÊrkelige forslag, at jeg kunne “undlade at hente pakken” for at fÃ¥ pengene retur – selvom jeg har betalt for levering til dÞren.

Jeg afventer fortsat levering, men servicen og kommunikationen lever slet ikke op til det, der loves på hjemmesiden.

2025幎11月22日

Kundeservice lytter ikke.

Kundeservice lytter ikke.
Jeg har bestilt magneter fra Brisingi fÞr, som hverken havde skader eller fejl, men hvis der er noget galt med dine varer kan du ikke forvente at der er nogen hjÊlp at hente.

Modtog en magnet med to store buler og samtidig kun var magnetisk i kanterne og ikke på overfladen.

Der er to problemer:
1. Varen virker ikke som den skal.
2. Varen har kosmetiske skader.

Derfor skriver jeg selvfÞlgelig til kundeservice:
"Min magnet ankom desvÊrre med kosmetiske skader og er kun magnetisk i kanterne, ikke på overfladen."

Jeg kan ikke summere kundeservices svar på en pÊn måde, så jeg citerer hele mailen:

"Hej,

jeg pakkede din bestilling, så jeg kan svare på dine spÞrgsmål. Neodymium-magneter er sjÊldent 100 % perfekte, men fordi de er legeret er det ikke et problem. At lave alle magneter helt perfekte, vil Þge prisen mere end hvad folk vil betale og det har ingen indflydelse på magnetens funktion.
De magneter vi sÊlger, er magnetiske på de flade sider. Det gÊlder også din magnet. De to magnetiske poler sidder altså på de flade sider og ikke på kanterne. Du vil opleve at magneten også kan tiltrÊkke metal eller en anden magnet ude ved kanten, men det er ikke der at magnetismen er koncentreret. Det er på de flade sider.

---Navn---"

Jeg bad om retur label med det samme og jeg vender ikke tilbage.

2025幎6月21日

God kÞbsoplevelse

Stort udvalg og fornuftige priser. Virkelig informativ hjemmeside....god til at skabe idéer og inspiration. Tilmed opfodrer de til at man indsender idéer/billeder af lÞsningerne man har hittet på - genialt tÊnkt..!!! Hurtig forsendelse. En god kÞbsoplevelse - handler gerne her igen

2023幎7月2日
自発的なレビュヌ

StÊrke priser, god service og hurtig levering - kan klart anbefales

I forbindelse med lidt renovering i huset var jeg på jagt efter lidt blandede magneter og undersÊnket metalskiver til ophÊngning af forskelligt elektronik. Jeg fandt umiddelbart en konkurrent til Brisingi, der havde alle komponenterne men en ekstra sÞgning på Google ledte mig hen til brisingi.com, som var tÊttere på mig selv (Jylland). Priserne var desuden meget lavere, hvilket jo får en til at undre sig en smule, men jeg lÊste de gode anmeldelser, der var herinde og valgt at prÞve en bestilling.
Bestillingen giver igennem uden problemer og pakken blev afsendt og leveret hurtigt som forventet med gode webshops.
Kvaliteten har jeg ikke kunne sÊtte på finger på. Neodym magneter, undersÊnket metalskiver, kugle magnetter osv. er i upåklagelig kvalitet.
Generelt er jeg positiv overrasket og vil gerne anbefale virksomheden til andre.

2022幎2月28日

Ekstremt god kundeservice!

Ekstremt god kundeservice!
Jeg havde bestilt lidt blandede ting fra deres webshop og ville spare fragten, så jeg valgte at få sendt med brevpost.
Postnord har så ikke kunnet finde min postkasse da de gik ind i en forkert opgang, og vÊlger så at smide brevet ovenpå postkasserne i den forkerte opgang. Her bliver indholdet selvfÞlgelig stjålet, og brevet efterladt.

Jeg får ringet til Brisingi og spÞrger dem til hvordan vi griber det an overfor postnord, og så tilbyder de at sende mig en ny med DAO helt uden beregning.

Det havde jeg på ingen måde forventet da det jo er min egen skyld at jeg vÊlger den usikre forsendelsesform.

Det kan man kalde service i verdensklasse!

2021幎5月3日

Brisingi får 5 meget flotte stjerner

Brisingi får 5 meget flotte stjerner herfra, til trods for at der gik lidt kuk i den.
Grundet stavefejl i min mail ( muligvis min egen ) fik jeg aldrig en ordrebekrÊftigelse. Men efter kontakt med Brisingi viste det sig at pakken allerede lå klar i pakkeshoppen, selvom jeg heller ikke havde modtaget sms fra Dao...Dette tog Brisingi sig dog også af og tog kontakt til Dao, for at få opdateret oplysningerne. Helt igennem en fantastisk kundeoplevelse.
Jeg kan varmt anbefale at handle her!

2020幎5月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。