Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gÞr en kunde glad. Det var fÞrste gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.
Har de sidste par uger kÞbt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et dÞgn efter bestillingen. Et sÊrligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I gÃ¥r, ved frokosttid, stillede jeg et spÞrgsmÃ¥l i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjÊlpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... ãã£ãšèŠã
- ãªãã£ã¹åååº
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãããŒã·ã§ãã
- æ¥çšååº
- ç£æ¥çšæ©åšæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til bÞrn. Fang os dÞgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.
Ejby Industrivej 28A, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- 71993612
- info@magnetz.dk
- magnetz.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
SÃ¥ god kundeservice
SÃ¥ god kundeservice! Og gode produkter.
Har kÞbt hvid ugle nÞgleholderâŠ
Har kÞbt hvid ugle nÞgleholder magnetiske, 10 stk.
De er fantastiske. Og de virker.
Har hÊngt dem op uden skruer.
Super hurtig levering.
Fin hjemmeside.
Mange spÊndende ting.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Magnetz.dk
NÃ¥, ja, der var en lÊkker pose slik med ð
Som sÊdvandlige hurtig, prÊcis og behagelig
Som tilbagevendende kunde, kan jeg kun give 5 stjerner. Alle de gange jeg har handlet hos Magnetz ( både sendt og afhentet) har jeg fået en super og hurtig behandling af mit kÞb. En gang var der problemer med min bestilling, men der gik ikke mange timer, fÞr en venlig og behagelig medarbejder var i telefonen, og forklarede sagen. Så var det ikke svÊrt at finde et alternativ. Så kun meget positive oplevelser.
Det er bare Magnestigs
Det er altid spÊndende når jeg får en pakke fra MAGNETS.
Rigtig mange brugbare ting, som jeg bruger rigtig meget.
Altid en super kompetent hjÊlp
Altid en super kompetent hjÊlp, hjemmesode med gode FAQs. Samt
Hurtig levering.
Super magnet bånd til bil
Super magnet bÃ¥nd til bil. Go kvalitet og kom 2 dage efter bestillingððð»
Magnetz.dks magneter skuffer aldrig!
Har handlet hos Magnetz flere gange - og sidste gang havde jeg behov for hjÊlp til at finde den rigtige magnet til opgaven - hvilket Magnet Mia lyn hurtig hjalp med, og leverede fantastisk rådgivning.
Kommer helt klar igen.
Hurtig betjening og varen holder somâŠ
Hurtig betjening og varen holder som beskrevetð
Kvaliteten var ok og hurtig ordre behandling
Kvaliteten var ok, og ordren blev behandlet hurtigt
Mia er en rigtig hjÊlpsom og sjovt
Mia er en rigtig hjÊlpsom og sjovt. Jeg fik mine magneter i mindre end 24 timer.
Hurtig nem levering.
Let bestilling og hurtig levering
Let bestilling og hurtig levering. Skulle bruge min ordre dagen efter, så ringede til dem og de tjekkede at alt var på lager. Venlige og hjÊlpsomme. Helt perfekt
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. varer svarede eksakt til beskrivelse. ikke sidste gang jeg handler magneter der. på skala 1-10 skal de have 10+.
Hurtig levering og fantastisk betjening
Fik mine varer utrolig hurtigt.
Som også var i super kvalitet.
Og der var både gave og en snack med, dejlig oplevelse.
Magnetz.dk kan anbefales.
Brugervenlig og overskuelig hjemmeside.
Stort varesortiment.
Rigtig gode informationer om de forskellige produkter.
Fornuftige priser.
Hurtig levering.
Magnetz.dk kan kun anbefales ð
Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtig levering og en vare der passer til beskrivelsen.