Experiența a fost fabuloasă de la început până la sfârșit! Personalul a fost extrem de drăguț, atent la nevoile mele și foarte prompt în tot ce am cerut. M-am simțit ca rasfatata din prima clipă. Reco... もっと見る
企業が回答しました
"Vă mulțumesc frumos! Suntem super încântați! Eu de calitatea serviciilor dumneavoastră și soția, pe lângă asta, este super încântată de frumusețea florilor!" Suntem super încântați de calitat... もっと見る
企業が回答しました
Super profi! Sunt clientul florariei de 3 ani si e prima data cand comand online. Mi-ar placea sa pot selecta toate tipurile de flori disponibile atunci cand incerc sa configurez un buchet (nu p... もっと見る
企業が回答しました
Hi, everyone! I wanna say that found the best flower ordering service in Romania! Wonderful flowers, beautiful design and fast delivery. I will definitely contact you again! I highly recommend it:)
企業が回答しました
Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.
Strada Liviu Rebreanu 4, București, ルーマニア
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Great services all around, on spot delivery, amazing flowers

Floraria Magnolia からの回答
Folosim Magnolia de ani de zile și nu ne-au dezamăgit niciodată. Florile sunt mereu proaspete, aranjate frumos și arată exact ca în poze (sau chiar mai bine). Livrările sunt punctuale și sigure, lucru foarte important atunci când trimiți ceva special.
Ce apreciem cel mai mult este consecvența — indiferent de ocazie, oferă mereu calitate și servicii excelente. Este rar să găsești o companie în care să ai încredere an de an, iar Magnolia chiar a câștigat această încredere.
Recomandăm cu mare încredere!

Floraria Magnolia からの回答
Florile au fost proaspete iar buchetul frumos aranjat.
Am fost impresionata de eficienta si rapiditatea de livrare. Am fost nevoita sa reprogramez livrarea iar Magnolia a facut asta posibil fara nicio problema.
Destinatara a fost incantata de buchetul de flori.
Ii recomand cu drag!

Floraria Magnolia からの回答
Livrare perfecta! Buchetul perfect, curierul forate dragut si punctual, totul perfect! Sigur voi comanda si in viitor, grija pentru detalii este impecabila!! Recomand 100%

Floraria Magnolia からの回答
Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare in calarasi la capela. Am facut comanda rapid. Am comunicat foarte usor pe chat, domnisoara Andreea A fost extrem de amabila si mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile (stupide). Sunt foarte multumita. Astept feedback dupa ce coroana va fi livrata.

Floraria Magnolia からの回答
All the experience was very good and pleasant.
I had questions, and I received the response very fast.
5 stars for all the team.

Floraria Magnolia からの回答
Comand mereu cu mare încredere. Ma reîntorc la ei mereu, ușor de comandat, ușor de plătit, considerand ca nu sunt în România, pot sa trimit un buchet cu flori mamei mele cu siguranța ca îl va primi. Buchetele sunt deosebite. Și sunt mereu politicoși și livrează la timp și chiar și în situații când nu a fost acasă, au livrat a doua zi. Comandați cu încredere. ❤️
Eu comand de câți ani acum și nu am fost dezamăgită.
Asa sa fiți mereu!

Floraria Magnolia からの回答
Easy and had to translate which is good practice

Floraria Magnolia からの回答
Am comunicat cu unul dintre reprezentatii lor,Kinga , sa plasez o comanda prin sistemul lor de mesagerie, se pare ca este satula sa tot preia comenzi, am specificat ca vreau sa plasez o comanda si am fost intrebat daca am nevoie de ajutor sa o plasez. Probabil, trebuia sa plasez comanda prin site-ul dumnealor. Prin interactiunea dansei, a umbrit aceasta experienta de a cumpara flori ptr cei dragi, Comandati direct de pe site sa nu mai aveti nevoie sa interactionati cu oameni. Cum a zis Jean-Paul Sartre „L'enfer, c'est les autres” (Iadul sunt ceilalți).

Floraria Magnolia からの回答
Easy and reliable as always! Honestly, best service! Easy payment from anywhere in the world, fresh flowers, creative bouquets. Hats down! Great business management.

Floraria Magnolia からの回答
Complicate web side, and not friendly for low speed internet as I have now

Floraria Magnolia からの回答
Am mai comandat , livrare promptă și florile foarte frumoase ! Recomand cu încredere 🙏

Floraria Magnolia からの回答
Comandă rapidă, livrare în aceeaşi zi (cel puţin teoretic), chiar şi-ntr-o duminică.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。