Fantastisk oplevelse! mega god pris og hjemmesiden den er utroligt nemt at bruge, den er meget overskuelig. handlen gik hurtigt fra da jeg kÞbte trÞjen til jeg fik den. Og nu har jeg fÃ¥et trÞjen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super nemt og spÞrgsmål blev besvaret hurtigt. Hurtig forsendelse - top kvalitet - fornuftig pris. Ikke sidste gang junior og jeg kÞber der.
Magnstrikoter er et scam. TÞjet er i dÃ¥rlig kvalitet, p*sse dyrt og kopieret fra andre store tÞjbrands. For ikke at tale om, at logoet er lavet af en anden, som ikke har fÃ¥et en krone for det. M... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en mystery box fra MagnTrikoter og blev mÞdt af en oplevelse, der kombinerer charme, nostalgi og en mÊrkbar sans for kvalitet. Allerede ved modtagelsen fÃ¥r man fÞlelsen af, at der er g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- è¡£æååº
- 玳士衣æåº
- ãªãªãžãã«ããªã³ãã°ããº
- ã¹ããŒããŠã§ã¢åº
- ã¹ããªãŒããŠã§ã¢åº
- ãŽã£ã³ããŒãž ã¯ããŒãºå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Magnstrikoter.com â din destination for fodboldtrÞjer! Hos Magnstrikoter specialiserer vi os i at tilbyde bÃ¥de nye og brugte fodboldtrÞjer i hÞj kvalitet. Uanset om du leder efter den nyeste sÊsontrÞje fra dit favorithold eller en unik retroklassiker, finder du det hos os. Vores priser spÊnder fra kun 200 kr. til 999 kr., sÃ¥ vi har noget for enhver pengepung. Vi sikrer, at alle trÞjer lever op til hÞje standarder, uanset om de er splinternye eller nÊnsomt brugte. Bliv en del af fÊllesskabet af fodboldfans og shop trÞjer, der viser din stÞtte til spillet og dit yndlingshold. Magnstrikoter.com â NÃ¥r passionen for fodbold mÞder kvalitet og stil!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Magnstrikoter ããã®åç
Kan klart anbefale
KÊmpe scammer
KÊmpe scammer. Der bliver lavet en auktion, hvor en trÞjen går for billigt, og så sÊlger han den ikke, for bagefter at sÊtte den til salg for det dobbelte et par dage efter. KÊmpe platugle. Hold jer langt vÊk
Min oplevelse var meget meget dÃ¥rligâŠ
Min oplevelse var meget meget dÃ¥rlig support var ikke godt og tÞjet var alt for dyrt iforhold til kvaliteten. Jeg kender ogsÃ¥ ham der lavede logo for ham og han blev lovet penge men bliv ikke betalt en Þre. Jeg boycotterðð¡
Ik kÞb fra denne hjemmeside
Magnstrikoter er et scam. TÞjet er i dårlig kvalitet, p*sse dyrt og kopieret fra andre store tÞjbrands. For ikke at tale om, at logoet er lavet af en anden, som ikke har fået en krone for det.
Man skal ikke tro pÃ¥ ratingsene â det er folk fra hans efterskole, der laver falske anmeldelser for at bilde folk ind, at det er en god hjemmeside. Han tror, han er alt og spiller p*sse kÊphÞj, men er i virkeligheden bare en lille 16-Ã¥rig.
Jeg har ikke noget godt at sige om denne hjemmeside.
Hurtigt og godt
Mega fede trÞjer, levering var hurtig, ingen problemerð
Piv arrogant lille dreng
Piv arrogant lille dreng, som opfÞrer sig dÃ¥rligt. Han holder ikke sine aftaler, og generelt virkelig dÃ¥rlig service! Aldrig kÞb af ham!!!ð¡ð¡ð¡

Magnstrikoter ããã®åç
Mystery box
2 gang vi bestiller derfra. Denne gang bestilte Vi 10 mystery box en torsdag, og de blev sendt allerede onsdag formiddag. Super god service, og virkelig god pris på det hele.
Lige så godt som det plejer at vÊre
5/5 stjerner fra os
ðððð
Sikker levering. Uden problemer. Fin virksomhed.
Fuldkommen vandvittigt
Alt var perfekt. Hurtig levering.
Nem at komme i kontakt med, så jeg kan kun anbefale Magnstrikoter.
Jeg bestilte en mystery box fraâŠ
Jeg bestilte en mystery box fra MagnTrikoter og blev mÞdt af en oplevelse, der kombinerer charme, nostalgi og en mÊrkbar sans for kvalitet. Allerede ved modtagelsen får man fÞlelsen af, at der er gjort noget sÊrligt ud af både prÊsentation og udvÊlgelse.
Indholdet levede fuldt ud op til forventningerne. De brugte fodboldtrÞjer fremstod i imponerende god stand, omhyggeligt rengjorte og uden nÊvnevÊrdige tegn på slitage. Udvalget virkede kurateret med omtanke: en fin balance mellem ikoniske designs, mere sjÊldne fund og nyere favoritter, hvilket gÞr unboxing-oplevelsen både personlig og spÊndende.
Kommunikationen undervejs var imÞdekommende og professionel, og leveringen var hurtig og uden problemer. Prisen står i et fornuftigt forhold til kvaliteten, isÊr når man tager den samlede oplevelse i betragtning.
MagnTrikoter formår at gÞre mystery-konceptet både trovÊrdigt og underholdende. Det er en ideel mulighed for samlere eller enhver, der Þnsker at udvide sin garderobe med karakter og historie. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der sÊtter pris på både fodboldkultur og god kundeservice.
trÞjen passede godt
trÞjen passede godt, jeg kÞbte fra tÞjmÊrket Lowe derinde.
Helt i orden
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Og nu har jeg fået trÞjen fantastisk kvalitet, det spiller bare superliga!
Super nemt og hurtig levering!!!
Super nemt og spÞrgsmål blev besvaret hurtigt.
Hurtig forsendelse - top kvalitet - fornuftig pris.
Ikke sidste gang junior og jeg kÞber der.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ