レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk oplevelse! mega god pris og hjemmesiden den er utroligt nemt at bruge, den er meget overskuelig. handlen gik hurtigt fra da jeg kÞbte trÞjen til jeg fik den. Og nu har jeg fÃ¥et trÞjen... もっず芋る

Magnstrikoter er et scam. TÞjet er i dÃ¥rlig kvalitet, p*sse dyrt og kopieret fra andre store tÞjbrands. For ikke at tale om, at logoet er lavet af en anden, som ikke har fÃ¥et en krone for det. M... もっず芋る

Jeg bestilte en mystery box fra MagnTrikoter og blev mÞdt af en oplevelse, der kombinerer charme, nostalgi og en mÊrkbar sans for kvalitet. Allerede ved modtagelsen fÃ¥r man fÞlelsen af, at der er g... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. 玳士衣料店
  3. オリゞナルプリントグッズ
  4. スポヌツりェア店
  5. ストリヌトりェア店
  6. ノィンテヌゞ クロヌズ専門店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Magnstrikoter.com – din destination for fodboldtrÞjer! Hos Magnstrikoter specialiserer vi os i at tilbyde bÃ¥de nye og brugte fodboldtrÞjer i hÞj kvalitet. Uanset om du leder efter den nyeste sÊsontrÞje fra dit favorithold eller en unik retroklassiker, finder du det hos os. Vores priser spÊnder fra kun 200 kr. til 999 kr., sÃ¥ vi har noget for enhver pengepung. Vi sikrer, at alle trÞjer lever op til hÞje standarder, uanset om de er splinternye eller nÊnsomt brugte. Bliv en del af fÊllesskabet af fodboldfans og shop trÞjer, der viser din stÞtte til spillet og dit yndlingshold. Magnstrikoter.com – NÃ¥r passionen for fodbold mÞder kvalitet og stil!

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

40件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 40に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Cracked name set

Cracked name set, hvilket ikke var angivet i beskrivelsen.

2025幎5月21日
Magnstrikoter ロゎ

Magnstrikoter からの回答

Hej Sebastian,

Jeg kan se, at du refererer til ordre #11078, som blev oprettet den 21. maj 2025. Vi har desvÊrre ikke hÞrt fra dig siden.

Hvis der har vÊret problemer med namesÊttet i forbindelse med dit kÞb, er du meget velkommen til at kontakte os på mail. Så finder vi selvfÞlgelig en lÞsning hurtigst muligt.

Magnus Christoffersen
magnstrikoter@gmail.com

Ik kÞb fra denne hjemmeside

Magnstrikoter er et scam. TÞjet er i dårlig kvalitet, p*sse dyrt og kopieret fra andre store tÞjbrands. For ikke at tale om, at logoet er lavet af en anden, som ikke har fået en krone for det.

Man skal ikke tro pÃ¥ ratingsene – det er folk fra hans efterskole, der laver falske anmeldelser for at bilde folk ind, at det er en god hjemmeside. Han tror, han er alt og spiller p*sse kÊphÞj, men er i virkeligheden bare en lille 16-Ã¥rig.

Jeg har ikke noget godt at sige om denne hjemmeside.

2026幎2月2日

Piv arrogant lille dreng

Piv arrogant lille dreng, som opfÞrer sig dÃ¥rligt. Han holder ikke sine aftaler, og generelt virkelig dÃ¥rlig service! Aldrig kÞb af ham!!!😡😡😡

2025幎12月18日
Magnstrikoter ロゎ

Magnstrikoter からの回答

Hej William,

Jeg er ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg kan desvÊrre ikke finde en ordre eller tidligere henvendelse fra dig, men jeg vil meget gerne hjÊlpe med at få afklaret situationen. Du er velkommen til at kontakte mig på mail med flere oplysninger, så vi kan finde en lÞsning.

Hos magnstrikoter bestrÊber vi os altid på at give god service og overholde vores aftaler, så det Êrgrer mig, hvis du har oplevet andet.

Magnus Christoffersen
magnstrikoter@gmail.com

Mystery box

2 gang vi bestiller derfra. Denne gang bestilte Vi 10 mystery box en torsdag, og de blev sendt allerede onsdag formiddag. Super god service, og virkelig god pris på det hele.
Lige så godt som det plejer at vÊre

5/5 stjerner fra os

2025幎12月11日

Jeg bestilte en mystery box fra

Jeg bestilte en mystery box fra MagnTrikoter og blev mÞdt af en oplevelse, der kombinerer charme, nostalgi og en mÊrkbar sans for kvalitet. Allerede ved modtagelsen får man fÞlelsen af, at der er gjort noget sÊrligt ud af både prÊsentation og udvÊlgelse.
Indholdet levede fuldt ud op til forventningerne. De brugte fodboldtrÞjer fremstod i imponerende god stand, omhyggeligt rengjorte og uden nÊvnevÊrdige tegn på slitage. Udvalget virkede kurateret med omtanke: en fin balance mellem ikoniske designs, mere sjÊldne fund og nyere favoritter, hvilket gÞr unboxing-oplevelsen både personlig og spÊndende.
Kommunikationen undervejs var imÞdekommende og professionel, og leveringen var hurtig og uden problemer. Prisen står i et fornuftigt forhold til kvaliteten, isÊr når man tager den samlede oplevelse i betragtning.
MagnTrikoter formår at gÞre mystery-konceptet både trovÊrdigt og underholdende. Det er en ideel mulighed for samlere eller enhver, der Þnsker at udvide sin garderobe med karakter og historie. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der sÊtter pris på både fodboldkultur og god kundeservice.

2025幎11月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。