Bestilte Lelit Victoria kaffemaskin og Lelit kvern m.m. De hadde alt pÃ¥ lager og det ble sendt etter et par dager med GLS og ble levert med Posten Norge ,som er en fordel da de er ryddigere en Postnor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde lavet en fejl i leverings adressen og forsÞgte at rette op pÃ¥ den hurtigt efter ordreafgivelse, men jeg kom ikke i kontakt med jer, fÞr varen var modtaget. Varen kom hurtigt, og I svarede... ãã£ãšèŠã
Maskinen var ud over forventning, men lÃ¥get var gÃ¥et i stykker, da jeg Ã¥bnede pakken. Jeg ringede til Witt samme dag og fik beskeden om, at jeg skulle skrive en mail. Nu er der gÃ¥et 3 uger og jeg har... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop kÞbt en rÞremaskine i Wittshoppen. Varen var en lille smule forsinket, modtog besked om dette. Så ingen bekymring. Handler der gerne igen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Witt udvikler og distribuerer unikke og innovative produkter, der gÞr hverdagen smartere. Kendt for vores stÊrke tilstedevÊrelse i Norden leverer vi enestående brands til markeder verden over.
GÞdstrup SÞvej 9, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Maskinen var ud over forventning, men låget var gået i stykker, da jeg åbnede pakken. Jeg ringede til Witt samme dag og fik beskeden om, at jeg skulle skrive en mail. Nu er der gået 3 uger og jeg har intet hÞrt fra deres kundeservice.
God hurtig service og varen er prÊcis som forventet.
God forstÃ¥else av hva jeg Þnsket. Ãnsket ble raskt hÃ¥ndtert og resulterte i en leveranse fra dere. Godt jobbet !!!
Til trods for at at der gik noget galt med afsendelsen , så har jeg kun godt at sige om servicen.
Efter at jeg har skrevet til dem og spurgte efter min rÞremaskine, så gik det stÊrkt.
Selve produktet har jeg ikke prÞvet endnu men det er jeg ikke nervÞs for.
Jeg havde lavet en fejl i leverings adressen og forsÞgte at rette op på den hurtigt efter ordreafgivelse, men jeg kom ikke i kontakt med jer, fÞr varen var modtaget.
Varen kom hurtigt, og I svarede fÞrst på mailen dage efter modtagelse. Men varen fik vi hurtig.
God pris med rabatkode og fantastisk maskine modtaget ð
God service - fik besked fordi ordren var lidt forsinket ift. webshoppens besked.
Fik svar på min henvendelse, da jeg var i tvivl om jeg fik rÞremaskine inden påske. Leveringstiden blev som skrevet ved bestillingen :-)
Super god service. Min rÞremaskine havde en bule i skålen og de efter sendte en ny skål. Jeg er meget tilfreds.
Machine was broken when I received it. Logged a case Thursday 2 April and have yet not received a response from support on sending a spare part.

WittShop ããã®åç
Ikke tilfredsstillende service. Har prÞvet at ringe til dem 3 gange fÞrste gang, dagen efter ringer jeg 4 gange, men telefonen bliver aldrig taget. Har også sendt en mail ang de materialer jeg manglede, pga usikkerhed om det var de korrekte dele jeg havde fundet. Men den er der heller ikke blevet svaret tilbage på.
Men da jeg bestilte online, var der til gengÊld hurtig service. Bestilte ved middagstid, og varerne kom dagen efter. Det var go service, men deres tlf support og mail support er meget dårlig!

WittShop ããã®åç
Super hurtig levering, og fantastisk rÞremaskine, som jeg lÊnge har gået og drÞmt om. Ingen beklagelser herfra.
RÞremaskinen blev leveret som aftalt og den fungerer perfekt
Hurtig levering og lÊkker maskine den Teddy.

Hurtig ekspedition og levering

WittShop ããã®åç
Hurtig levering og har allerede taget produktet i brugog den er helt fantastisk ð¥°

WittShop ããã®åç
Kort og godt , en super god oplevelse at handle v Wittshopð¥³. Nemt & hurtigt. Samt et fantastisk produktðª

WittShop ããã®åç
Bestilte Lelit Victoria kaffemaskin og Lelit kvern m.m. De hadde alt på lager og det ble sendt etter et par dager med GLS og ble levert med Posten Norge ,som er en fordel da de er ryddigere en Postnord. Alt var veldig fint pakket inn og Lelit produktene var over all forventing. Veldig hÞy kvalitet og topp materialer samt lager utrolig god kaffe, Anbefaler også å handle Lelit fra Witt da det er en del andre useriÞse forhandlere der ute. Witt sender alt fra Danmark men de er moms registrert i Norge så ikke noe problem. Det er også gratis frakt